Lingvanex Tranalator

Oversetter for

Oversett fra Norsk til Filippinsk på nettet

0 / 10000
translation app

Lingvanex - din universelle oversettelsesapp

Oversetter for

Last ned gratis

Bruk Lingvanex-oversettelsesappene for hver gratis oversettelse fra Norsk til Filippinsk. Vi bruker maskinoversettelsesteknologi og kunstig intelligens for en gratis Filippinsk Norsk oversetter.

Oversett fra Norsk til Filippinsk på nettet

Trenger du å oversette en e-post fra en leverandør på Filippinsk eller et nettsted for din ferie i utlandet? Lingvanex introduserer programmer og applikasjoner som umiddelbart oversetter fra Norsk til Filippinsk!

Trenger du en Filippinsk oversettelse? La oss gjøre det!

Lingvanex' gratistjeneste oversetter øyeblikkelig ord, setninger til tale, lydfiler, podcaster, dokumenter og nettsider fra Filippinsk til Norsk og fra Norsk til Filippinsk.

Få raske, kontekstbevisste Norsk-Filippinsk-oversettelser med eksempler fra virkeligheten for et stort antall ord og uttrykk ved hjelp av Lingvanex' maskinlæringsbaserte oversettelsesmotor for naturlig språk.

Ta en titt på vår Norsk til Filippinsk-oversettelse med eksempler på bruk i begge språk. Uttale både for Filippinsk ord eller uttrykk og uttale av Norsk eksempler, Norsk-Filippinsk parlør.

Oversett selv!

Lingvanex oversettelsesapplikasjoner vil hjelpe deg når som helst! Våre applikasjoner som fungerer på forskjellige enheter - Android, iOS, MacBook, smarte assistenter fra Google, Amazon Alexa og Microsoft Cortana, smartklokker, alle nettlesere - vil hjelpe deg med å oversette fra Norsk til Filippinsk hvor som helst! Det er enkelt og gratis! Lingvanex tilbyr også online oversettelse fra Filippinsk til Norsk.

Norsk til Filippinsk oversettelse med Lingvanex oversettelsesprogramvare vil hjelpe deg med å få en fulminant oversettelse av ord, setninger og tekster fra Norsk til Filippinsk og mer enn 110 andre språk.

Bruk Lingvanex applikasjoner for å raskt og umiddelbart oversette en Filippinsk Norsk tekst gratis. Lingvanex er et tilgjengelig alternativ til Googles oversettelsestjeneste fra Norsk til Filippinsk og fra Filippinsk til Norsk.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hvordan fungerer Norsk til Filippinsk tekstoversettelse?

Vår oversettelsestjeneste bruker Lingvanex oversettermaskinmotor for å oversette teksten du har skrevet til Norsk. Hver gang du skriver inn et ord, en setning eller en setning på Norsk – sender vi API-forespørsel til Lingvanex-motoren for en oversettelse. Til gjengjeld sender de oversettelsestjenesten Lingvanex tilbake et svar med en oversatt tekst på Filippinsk. Lingvanex bruker avanserte teknologier som kunstig intelligens (dyp læring), big data, web-APIer, cloud computing osv. for å levere oversettelser av høyere kvalitet. Du kan sjekke kvaliteten på oversettelsen fra Norsk til Filippinsk akkurat nå.

Kan vi laste ned denne oversettelsestjenesten?

Ikke. Du kan ikke laste den ned. For øyeblikket kan du bare bruke vår Filippinsk-oversettelse online på denne siden. Du kan imidlertid installere chrome-utvidelsesverktøyet kalt Lingvanex – Translator and Dictionary Chrome Extension. Eller bruk våre oversettelsesapplikasjoner – lenker til disse applikasjonene er på siden. Når dette oversettelsesverktøyet er installert, kan du markere og høyreklikke på tekstdelen og klikke på "Oversett"-ikonet for å oversette. På denne måten kan du ikke bare oversette fra Norsk til Filippinsk, men også mellom 36 språk som støttes av applikasjonen. Du kan også oversette nettside fra Norsk til Filippinsk ved å klikke på "Oversett"-ikonet på nettleserens verktøylinje.

Er denne oversettelsen GRATIS?

JA. Vi har imidlertid følgende begrensninger: Forespørselsgrense Du kan når som helst overføre maksimalt 5000 per forespørsel. Men du kan sende mange av disse forespørslene. Det er også en daglig grense: selv om du kan foreta flere oversettelsesforespørsler, vil du ikke kunne oversette hvis vi går tom for vår daglige kvote. Dette er en beskyttelse mot automatiske forespørsler.

Hvor nøyaktig er oversettelsen fra Norsk til Filippinsk?

Maskinspråkteknologi brukes til å utføre oversettelsen. Vår oversettelsesprogramvare utvikler seg daglig og gir svært nøyaktig Norsk til Filippinsk oversettelse. Du kan sjekke det selv nå!

Språkpar er tilgjengelige for oversettelse av tekst til Norsk

Du kan også finne oversettelser fra Norsk til andre språk.

Oversettelser til andre språk finner du i den tilsvarende delen:

Lingvanex produkter for oversettelse av tekst, bilder, stemme, dokumenter: