Lingvanex Tranalator

Oversetter for

Oversett fra Norsk til Dansk på nettet

0 / 10000
translation app

Lingvanex - din universelle oversettelsesapp

Oversetter for

Last ned gratis

Bruk Lingvanex-oversettelsesappene for hver gratis oversettelse fra Norsk til Dansk. Vi bruker maskinoversettelsesteknologi og kunstig intelligens for en gratis Dansk Norsk oversetter.

Oversett fra Norsk til Dansk på nettet

Trenger du å oversette en e-post fra en leverandør på Dansk eller et nettsted for din ferie i utlandet? Lingvanex introduserer programmer og applikasjoner som umiddelbart oversetter fra Norsk til Dansk!

Trenger du en Dansk oversettelse? La oss gjøre det!

Lingvanex' gratistjeneste oversetter øyeblikkelig ord, setninger til tale, lydfiler, podcaster, dokumenter og nettsider fra Dansk til Norsk og fra Norsk til Dansk.

Få raske, kontekstbevisste Norsk-Dansk-oversettelser med eksempler fra virkeligheten for et stort antall ord og uttrykk ved hjelp av Lingvanex' maskinlæringsbaserte oversettelsesmotor for naturlig språk.

Ta en titt på vår Norsk til Dansk-oversettelse med eksempler på bruk i begge språk. Uttale både for Dansk ord eller uttrykk og uttale av Norsk eksempler, Norsk-Dansk parlør.

Oversett selv!

Lingvanex oversettelsesapplikasjoner vil hjelpe deg når som helst! Våre applikasjoner som fungerer på forskjellige enheter - Android, iOS, MacBook, smarte assistenter fra Google, Amazon Alexa og Microsoft Cortana, smartklokker, alle nettlesere - vil hjelpe deg med å oversette fra Norsk til Dansk hvor som helst! Det er enkelt og gratis! Lingvanex tilbyr også online oversettelse fra Dansk til Norsk.

Norsk til Dansk oversettelse med Lingvanex oversettelsesprogramvare vil hjelpe deg med å få en fulminant oversettelse av ord, setninger og tekster fra Norsk til Dansk og mer enn 110 andre språk.

Bruk Lingvanex applikasjoner for å raskt og umiddelbart oversette en Dansk Norsk tekst gratis. Lingvanex er et tilgjengelig alternativ til Googles oversettelsestjeneste fra Norsk til Dansk og fra Dansk til Norsk.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hvordan fungerer Norsk til Dansk tekstoversettelse?

Vår oversettelsestjeneste bruker Lingvanex oversettermaskinmotor for å oversette teksten du har skrevet til Norsk. Hver gang du skriver inn et ord, en setning eller en setning på Norsk – sender vi API-forespørsel til Lingvanex-motoren for en oversettelse. Til gjengjeld sender de oversettelsestjenesten Lingvanex tilbake et svar med en oversatt tekst på Dansk. Lingvanex bruker avanserte teknologier som kunstig intelligens (dyp læring), big data, web-APIer, cloud computing osv. for å levere oversettelser av høyere kvalitet. Du kan sjekke kvaliteten på oversettelsen fra Norsk til Dansk akkurat nå.

Kan vi laste ned denne oversettelsestjenesten?

Ikke. Du kan ikke laste den ned. For øyeblikket kan du bare bruke vår Dansk-oversettelse online på denne siden. Du kan imidlertid installere chrome-utvidelsesverktøyet kalt Lingvanex – Translator and Dictionary Chrome Extension. Eller bruk våre oversettelsesapplikasjoner – lenker til disse applikasjonene er på siden. Når dette oversettelsesverktøyet er installert, kan du markere og høyreklikke på tekstdelen og klikke på "Oversett"-ikonet for å oversette. På denne måten kan du ikke bare oversette fra Norsk til Dansk, men også mellom 36 språk som støttes av applikasjonen. Du kan også oversette nettside fra Norsk til Dansk ved å klikke på "Oversett"-ikonet på nettleserens verktøylinje.

Er denne oversettelsen GRATIS?

JA. Vi har imidlertid følgende begrensninger: Forespørselsgrense Du kan når som helst overføre maksimalt 5000 per forespørsel. Men du kan sende mange av disse forespørslene. Det er også en daglig grense: selv om du kan foreta flere oversettelsesforespørsler, vil du ikke kunne oversette hvis vi går tom for vår daglige kvote. Dette er en beskyttelse mot automatiske forespørsler.

Hvor nøyaktig er oversettelsen fra Norsk til Dansk?

Maskinspråkteknologi brukes til å utføre oversettelsen. Vår oversettelsesprogramvare utvikler seg daglig og gir svært nøyaktig Norsk til Dansk oversettelse. Du kan sjekke det selv nå!

Språkpar er tilgjengelige for oversettelse av tekst til Norsk

Du kan også finne oversettelser fra Norsk til andre språk.

Oversettelser til andre språk finner du i den tilsvarende delen:

Lingvanex produkter for oversettelse av tekst, bilder, stemme, dokumenter: