Lingvanex Tranalator

Oversetter for

Oversett fra Norsk til Japansk på nettet

0 / 10000
translation app

Lingvanex - din universelle oversettelsesapp

Oversetter for

Last ned gratis

Bruk Lingvanex-oversettelsesappene for hver gratis oversettelse fra Norsk til Japansk. Vi bruker maskinoversettelsesteknologi og kunstig intelligens for en gratis Japansk Norsk oversetter.

Oversett fra Norsk til Japansk på nettet

Trenger du å oversette en e-post fra en leverandør på Japansk eller et nettsted for din ferie i utlandet? Lingvanex introduserer programmer og applikasjoner som umiddelbart oversetter fra Norsk til Japansk!

Trenger du en Japansk oversettelse? La oss gjøre det!

Lingvanex' gratistjeneste oversetter øyeblikkelig ord, setninger til tale, lydfiler, podcaster, dokumenter og nettsider fra Japansk til Norsk og fra Norsk til Japansk.

Få raske, kontekstbevisste Norsk-Japansk-oversettelser med eksempler fra virkeligheten for et stort antall ord og uttrykk ved hjelp av Lingvanex' maskinlæringsbaserte oversettelsesmotor for naturlig språk.

Ta en titt på vår Norsk til Japansk-oversettelse med eksempler på bruk i begge språk. Uttale både for Japansk ord eller uttrykk og uttale av Norsk eksempler, Norsk-Japansk parlør.

Oversett selv!

Lingvanex oversettelsesapplikasjoner vil hjelpe deg når som helst! Våre applikasjoner som fungerer på forskjellige enheter - Android, iOS, MacBook, smarte assistenter fra Google, Amazon Alexa og Microsoft Cortana, smartklokker, alle nettlesere - vil hjelpe deg med å oversette fra Norsk til Japansk hvor som helst! Det er enkelt og gratis! Lingvanex tilbyr også online oversettelse fra Japansk til Norsk.

Norsk til Japansk oversettelse med Lingvanex oversettelsesprogramvare vil hjelpe deg med å få en fulminant oversettelse av ord, setninger og tekster fra Norsk til Japansk og mer enn 110 andre språk.

Bruk Lingvanex applikasjoner for å raskt og umiddelbart oversette en Japansk Norsk tekst gratis. Lingvanex er et tilgjengelig alternativ til Googles oversettelsestjeneste fra Norsk til Japansk og fra Japansk til Norsk.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hvordan fungerer Norsk til Japansk tekstoversettelse?

Vår oversettelsestjeneste bruker Lingvanex oversettermaskinmotor for å oversette teksten du har skrevet til Norsk. Hver gang du skriver inn et ord, en setning eller en setning på Norsk – sender vi API-forespørsel til Lingvanex-motoren for en oversettelse. Til gjengjeld sender de oversettelsestjenesten Lingvanex tilbake et svar med en oversatt tekst på Japansk. Lingvanex bruker avanserte teknologier som kunstig intelligens (dyp læring), big data, web-APIer, cloud computing osv. for å levere oversettelser av høyere kvalitet. Du kan sjekke kvaliteten på oversettelsen fra Norsk til Japansk akkurat nå.

Kan vi laste ned denne oversettelsestjenesten?

Ikke. Du kan ikke laste den ned. For øyeblikket kan du bare bruke vår Japansk-oversettelse online på denne siden. Du kan imidlertid installere chrome-utvidelsesverktøyet kalt Lingvanex – Translator and Dictionary Chrome Extension. Eller bruk våre oversettelsesapplikasjoner – lenker til disse applikasjonene er på siden. Når dette oversettelsesverktøyet er installert, kan du markere og høyreklikke på tekstdelen og klikke på "Oversett"-ikonet for å oversette. På denne måten kan du ikke bare oversette fra Norsk til Japansk, men også mellom 36 språk som støttes av applikasjonen. Du kan også oversette nettside fra Norsk til Japansk ved å klikke på "Oversett"-ikonet på nettleserens verktøylinje.

Er denne oversettelsen GRATIS?

JA. Vi har imidlertid følgende begrensninger: Forespørselsgrense Du kan når som helst overføre maksimalt 5000 per forespørsel. Men du kan sende mange av disse forespørslene. Det er også en daglig grense: selv om du kan foreta flere oversettelsesforespørsler, vil du ikke kunne oversette hvis vi går tom for vår daglige kvote. Dette er en beskyttelse mot automatiske forespørsler.

Hvor nøyaktig er oversettelsen fra Norsk til Japansk?

Maskinspråkteknologi brukes til å utføre oversettelsen. Vår oversettelsesprogramvare utvikler seg daglig og gir svært nøyaktig Norsk til Japansk oversettelse. Du kan sjekke det selv nå!

Språkpar er tilgjengelige for oversettelse av tekst til Norsk

Du kan også finne oversettelser fra Norsk til andre språk.

Oversettelser til andre språk finner du i den tilsvarende delen:

Lingvanex produkter for oversettelse av tekst, bilder, stemme, dokumenter: