Oversett fra norsk til Gælisk på nettet

0 / 10000

Installer og prøv Lingvanex-oversettelsesappen

last ned for

Bruk Lingvanex-oversettelsesappene for hver gratis oversettelse fra norsk til Gælisk. Vi bruker maskinoversettelsesteknologi og kunstig intelligens for en gratis Gælisk norsk oversetter.

Oversett fra norsk til Gælisk på nettet

Trenger du å oversette en e-post fra en leverandør på Gælisk eller et nettsted for din ferie i utlandet? Lingvanex introduserer programmer og applikasjoner som umiddelbart oversetter fra norsk til Gælisk!

Trenger du en Gælisk oversettelse? La oss gjøre det!

Lingvanex gratistjeneste oversetter umiddelbart ord, uttrykk til stemme, lydfiler, podcaster, dokumenter og nettsider fra Gælisk til norsk og fra norsk til Gælisk.

Oversett selv!

Lingvanex oversettelsesapplikasjoner vil hjelpe deg når som helst! Applikasjonene våre som fungerer på ulike enheter – android, iOS, MacBook, smartassistenter fra Google, Amazon Alexa og Microsoft Cortana, smartklokker, alle nettlesere – hjelper deg med å oversette fra norsk til Gælisk hvor som helst! Det er enkelt og gratis! Lingvanex tilbyr også online oversettelse fra Gælisk til norsk.

Norsk til Gælisk oversettelse av Lingvanex oversettelsesprogramvare vil hjelpe deg å få en fulminant oversettelse av ord, uttrykk og tekster fra norsk til Gælisk og mer enn 110 andre språk.

Bruk Lingvanex-applikasjoner til å raskt og umiddelbar oversette en Gælisk norsk tekst gratis. Lingvanex gir et tilgjengelig alternativ til Googles oversettertjeneste fra norsk til Gælisk og fra Gælisk til norsk.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hvordan fungerer norsk til Gælisk tekstoversettelse?

Vår oversettelsestjeneste bruker Lingvanex oversettermaskinmotor for å oversette teksten du har skrevet til norsk. Hver gang du skriver inn et ord, en setning eller en setning på norsk – sender vi API-forespørsel til Lingvanex-motoren for en oversettelse. Til gjengjeld sender de oversettelsestjenesten Lingvanex tilbake et svar med en oversatt tekst på Gælisk. Lingvanex bruker avanserte teknologier som kunstig intelligens (dyp læring), big data, web-APIer, cloud computing osv. for å levere oversettelser av høyere kvalitet. Du kan sjekke kvaliteten på oversettelsen fra norsk til Gælisk akkurat nå.

Kan vi laste ned denne oversettelsestjenesten?

Ikke. Du kan ikke laste den ned. For øyeblikket kan du bare bruke vår Gælisk-oversettelse online på denne siden. Du kan imidlertid installere chrome-utvidelsesverktøyet kalt Lingvanex – Translator and Dictionary Chrome Extension. Eller bruk våre oversettelsesapplikasjoner – lenker til disse applikasjonene er på siden. Når dette oversettelsesverktøyet er installert, kan du markere og høyreklikke på tekstdelen og klikke på "Oversett"-ikonet for å oversette. På denne måten kan du ikke bare oversette fra norsk til Gælisk, men også mellom 36 språk som støttes av applikasjonen. Du kan også oversette nettside fra norsk til Gælisk ved å klikke på "Oversett"-ikonet på nettleserens verktøylinje.

Er denne oversettelsen GRATIS?

JA. Vi har imidlertid følgende begrensninger: Forespørselsgrense Du kan når som helst overføre maksimalt 5000 per forespørsel. Men du kan sende mange av disse forespørslene. Det er også en daglig grense: selv om du kan foreta flere oversettelsesforespørsler, vil du ikke kunne oversette hvis vi går tom for vår daglige kvote. Dette er en beskyttelse mot automatiske forespørsler.

Hvor nøyaktig er oversettelsen fra norsk til Gælisk?

Maskinspråkteknologi brukes til å utføre oversettelsen. Vår oversettelsesprogramvare utvikler seg daglig og gir svært nøyaktig norsk til Gælisk oversettelse. Du kan sjekke det selv nå!

Språkpar tilgjengelig for norsk

Du kan også finne oversettelser fra norsk til andre språk.

Oversettelser til andre språk finner du i den tilsvarende delen:

Lingvanex produkter for oversettelse av tekst, bilder, stemme, dokumenter: