Lingvanex Tranalator

Përkthyes për

0 / 10000
translation app

Lingvanex - app tuaj universal përkthimi

Përkthyes për

Shkarko Për Falas

Përdorni aplikacionet e përkthimit Lingvanex për çdo përkthim falas nga shqipja në Kineze (Tradicionale). Ne aplikojmë teknologjinë e përkthimit me makinë dhe inteligjencën artificiale për një përkthyes të lirë Kineze (Tradicionale)- shqiptar.

Përkthehen nga shqip në Kineze (Tradicionale) online

Keni nevojë të përktheni një email nga një furnizues në Kineze (Tradicionale) ose një faqe interneti gjatë udhëtimit jashtë vendit? Lingvanex prezanton një përkthyes FALAS Online që menjëherë përkthehet nga shqip në Kineze (Tradicionale) ose nga Kineze (Tradicionale) në shqip!

Përkthyesi ynë Lingvanex punon duke përdorur teknologjinë e përkthimit të makinës, e cila është përkthimi automatik i tekstit duke përdorur inteligjencën artificiale, pa ndërhyrjen njerëzore. Kjo teknologji garanton konfidencialitetin e plotë të të dhënave të përpunuara.

Si funksionon përkthimi i makinës? Inteligjenca artificiale fillimisht analizon tekstin burimor dhe krijon një version të ndërmjetëm të përkthimit të tij, dhe më pas e konverton atë në tekst në gjuhën e synuar duke përdorur rregulla dhe fjalorë gramatikorë.

Çfarë e bën një përkthyes Lingvanex përkthyesin më të mirë?

 • iconKonfidencialiteti i PlotëSigurimi i Sigurisë dhe Privatësisë së Përkthimit Tuaj.
 • iconPerformancë SuperioreVlerësoni Cilësinë e Përkthimit me një Gjykim.
 • iconPërkthim i gjithanshëmAftësitë Online dhe Offline, Tekst-to-Speech, Fjalë-për-Text.
 • iconMjetet GjithëpërfshirëseFjalor, Phrasebook, Përkthimi i Tekstit, Fjalimi, Skedarët, Imazhet, Faqet e Internetit.
 • iconMbulim i gjuhëve të mëdhaMbi 100 Gjuhë të Mbështetura
 • iconIntegrim i pandryshkshëmNë përputhje me Windows, Linux, Mac OS, iOS, Android dhe Web.
 • iconMbështetje PërgjegjëseEkipi Mbështetës Lingvanex në dispozicion për Asistencë.

Çfarë e bën një përkthyes Lingvanex përkthyesin më të mirë?

 • Përkthyer nga shqip në Kineze (Tradicionale)
 • Përkthehen nga Kineze (Tradicionale) në shqip
 • Dëgjoni përkthimet me veçorinë tekst-në-fjalë
 • Redaktoni tekstin dhe citoni burime në të njëjtën kohë me mjete të integruara të shkrimit
 • Shijoni përkthimin plotësisht falas
 • Përdorni fuqinë e AI për të përkthyer tekstin shpejt dhe
 • Përktheni online — pa shkarkuar një aplikacion
 • Përktheni midis gjuhëve në një platformë miqësore me celularin

Fraza popullore shqip-Kineze (Tradicionale) për fillimin e bisedës

Kjo listë ofron disa fraza bazë Kineze (Tradicionale) për t'ju filluar. Mbani në mend se përkthimi dhe përdorimi i këtyre frazave mund të ndikohet nga konteksti dhe nuancat kulturore.

 • Përshëndetje - 問候
 • Mirëmëngjes - 早安
 • Mbrëmje e mirë - 晚上好
 • Jam mirë - 我很好
 • Faleminderit - 謝謝
 • Më falni - 對不起
 • Më vjen keq - 對不起
 • E kuptoj - 我明白
 • Nuk e kuptoj - 我不明白
 • A flet shqip? - 你會說阿爾巴尼亞語嗎?
 • Po - 是的
 • Jo - 不
 • Mund të më ndihmosh? - 你能幫我嗎?
 • Ku është tualeti? - 廁所在哪裡?
 • Sa është kjo? - 這是多少?
 • Sa është ora? - 現在幾點了?

5 Mënyra për të mësuar një gjuhë

 • iconPërdorni flashcards. Krijo kartolina flash me fjalë dhe fraza të rëndësishme dhe praktikoji ato çdo ditë. Ju mund të shtoni edhe fotografi për t'ju ndihmuar të mësoni përmendësh kuptimet. Sa më shpesh të rishikoni kartat tuaja flash, aq më shpejt do të mësoni përmendësh fjalorin e ri.
 • iconGatuani Kineze (Tradicionale) pjata. Dëgjimi i recetave audio dhe shikimi i videove të gatimit nga njerëzit vendas jo vetëm që do t'ju ndihmojë të mësoni gjuhën dhe shqiptimin master, por edhe të zhyteni në kulturën e vendit.
 • iconLuaj lojëra. Ka shumë lojëra dhe aplikacione që do t'ju ndihmojnë të praktikoni gjuhën Kineze (Tradicionale). Ju mund të krijoni lojërat tuaja.
 • iconMerrni pjesë në klubet e të folurit. Ju duhet të filloni të flisni ose të paktën të praktikoni shqiptimin tuaj sa më shpejt që të jetë e mundur. Ju mund ta bëni këtë duke ndjekur klubet e të folurit tagalog ku njerëzit diskutojnë tema të ndryshme dhe ndajnë historitë e tyre. Ju do të praktikoni fjalorin tuaj, gramatikën dhe aftësitë e tregimit në të njëjtën kohë.
 • iconMësoni kulturën. Vendi i Kineze (Tradicionale) ka një aromë kulturore, kështu që pjesëmarrja në vallet tradicionale, pjesëmarrja në festivale dhe punëtori të artit dhe artizanatit jo vetëm që do t'ju prezantojë me gjuhën, por edhe do të thellojë të kuptuarit tuaj për kulturën Kineze (Tradicionale).

Pyetje të shpeshta

A është i saktë përkthimi i Lingvanex?

Të jeni të sigurt, ne jemi të përkushtuar t'ju ofrojmë përkthime të besueshme dhe të sakta për të përmbushur nevojat tuaja gjuhësore. Ne përdorim inteligjencën artificiale dhe kërkimet më të fundit shkencore për të ofruar cilësinë më të mirë të përkthimit.

Sa kohë duhet për të përkthyer një tekst të madh?

Përkthimi zgjat vetëm disa sekonda, pavarësisht nga madhësia e tekstit. Ne e kuptojmë vlerën e kohës dhe përpiqemi të sigurojmë një përvojë përkthimi pa probleme me periudha minimale pritjeje.

Sa karaktere mund të përkthehen?

Versioni falas i përkthyesit Lingvanex ju lejon të përktheni deri në 10000 karaktere për kërkesë dhe të bëni deri në 1000 kërkesa përkthimi në ditë.

A ofroni plane abonimi?

Po, ne ofrojmë plane abonimi për aplikacionet tona të përkthimit Lingvanex. Për të marrë më shumë informacion vizitoni faqen tonë All Products (lingvanex.com). Përveç kësaj, ju mund të provoni cilësinë e produkteve tona me një provë falas 2-javore. Plotësoni formularin Na kontaktoni në faqen kryesore dhe ne do t'ju ndihmojmë në zgjedhjen e zgjidhjes më të mirë.

Çiftet e gjuhëve janë në dispozicion për përkthim teksti në shqip

Gjithashtu mund të gjeni përkthime nga shqipja në gjuhë të tjera.