Lingvanex Tranalator

Përkthyes Lingvanex

Përkthe: Tekst, Zëri, Kamera

Përkthe nga Shqip në Çeke në internet

0 / 10000

Lingvanex - aplikacioni juaj universal i përkthimit

Lingvanex Për

Zbuloni Lingvanex 

translation app
  • Zgjidhje e thjeshtë e ngarkuar me mjete gjuhësore: përkthe tekst, skedarë, kamerë, zë dhe ueb
  • Mbi 60 paketa fjalorësh jashtë linje ju pengojnë të humbni në përkthim
  • Miniaplikacionet e telefonit dhe orës ju kursejnë kohën me një përkthim të menjëhershëm
  • Komunikimi profesional pa pengesa gjuhësore
  • Përmirëson produktivitetin dhe siguron saktësi të paparë
  • Ndihmon në mësimin e gjuhës dhe lehtëson përkthimin
  • E përkryer për përdorim biznesi dhe akademik

Zbuloni aplikacionin Lingvanex

Përdorni aplikacionet e përkthimit Lingvanex për çdo përkthim falas nga Shqip në Çeke. Ne aplikojmë teknologjinë e përkthimit me makinë dhe inteligjencën artificiale për një përkthyes Shqip pa pagesë në Çeke.

Përkthe nga Shqip në Çeke në internet

Keni nevojë të përktheni një email nga një furnizues në Çeke ose një faqe interneti për pushimet tuaja jashtë vendit? Lingvanex prezanton programe dhe aplikacione që përkthehen menjëherë nga shqipja në Çeke!

Keni nevojë për një përkthim në Çeke? Le ta bejme!

Shërbimi falas Lingvanex përkthen në çast fjalët, frazat në zë, skedarë audio, podcast, dokumente dhe faqe ueb nga Çeke në anglisht dhe nga anglisht në Çeke.

Merrni përkthime të shpejta dhe të ndërgjegjshme në anglisht-Çeke me shembuj të jetës reale për një numër të madh fjalësh dhe frazash duke përdorur motorin e përkthimit të gjuhës natyrore të bazuar në mësimin e makinës Lingvanex.

Shikoni përkthimin tonë nga anglisht në Çeke me shembuj të përdorimit në të dyja gjuhët. Shqiptimi si për fjalët ose frazat Çeke dhe shqiptimi i shembujve në anglisht, anglisht-Çeke libër frazash.

Përkthejeni vetë!

Aplikacionet e përkthimit Lingvanex do t'ju ndihmojnë në çdo kohë! Aplikacionet tona që funksionojnë në pajisje të ndryshme – android, iOS, MacBook, asistentë inteligjentë nga Google, Amazon Alexa dhe Microsoft Cortana, orë inteligjente, çdo shfletues – do të ndihmojnë në përkthimin nga anglishtja në Çeke kudo! Është e lehtë dhe falas! Lingvanex gjithashtu ofron përkthim në internet nga Çeke në anglisht.

Përkthimi nga anglishtja në Çeke nga softueri i përkthimit Lingvanex do t'ju ndihmojë të merrni një përkthim të fortë të fjalëve, frazave dhe teksteve nga anglishtja. në Çeke dhe më shumë se 110 gjuhë të tjera.

Përdor aplikacionet Lingvanex për të përkthyer shpejt dhe në çast një tekst anglisht Çeke falas. Lingvanex ofron një alternativë të aksesueshme për shërbimin e përkthimit të Google nga anglishtja në Çeke dhe nga Çeke në gjuhën angleze.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Si funksionon përkthimi i tekstit shqip në ?

Shërbimi ynë i përkthimit përdor motorin e përkthyesit Lingvanex për të përkthyer tekstin që keni shtypur në shqip. Sa herë që shkruani një fjalë, frazë ose fjali në shqip – ne dërgojmë kërkesë API në motorin Lingvanex për një përkthim. Në këmbim, shërbimi i përkthimit Lingvanex dërgon një përgjigje me një tekst të përkthyer në Çeke. Lingvanex përdor teknologji të avancuara si inteligjenca artificiale (të mësuarit e thellë), të dhëna të mëdha, API të uebit, informatikë në re, etj. për të ofruar përkthime me cilësi më të lartë. Ju mund të kontrolloni cilësinë e përkthimit nga shqip në Çeke tani.

A mund ta shkarkojmë këtë shërbim përkthimi?

Jo. Nuk mund ta shkarkosh. Për momentin mund të përdorni vetëm përkthimin tonë në Çeke në internet në këtë faqe. Sidoqoftë, mund të instaloni mjetin shtesë të kromit të quajtur Lingvanex – Përkthyesi dhe Zgjerimi i Fjalorit të Chrome. Ose përdorni aplikacionet tona të përkthimit – lidhjet me këto aplikacione janë në faqe. Pasi të instalohet ky mjet përkthimi, mund të nënvizoni dhe kliko me të djathtën në seksionin e tekstit dhe të klikoni në ikonën "Përkthe" për ta përkthyer. Në këtë mënyrë ju mund të përktheni jo vetëm nga shqipja në Çeke, por edhe ndërmjet 36 gjuhëve të mbështetura nga aplikacioni. Gjithashtu, ju mund të përktheni faqen e internetit nga shqipja në Çeke duke klikuar në ikonën "Përkthe" në shiritin e veglave të shfletuesit.

A është ky përkthim FALAS?

PO. Megjithatë, ne kemi kufizimet e mëposhtme: Kufiri i kërkesës Në çdo kohë, ju mund të transferoni një maksimum prej 5000 për kërkesë. Por ju mund të dërgoni shumë nga këto kërkesa. Ekziston gjithashtu një kufi ditor: megjithëse mund të bëni kërkesa të shumta përkthimi, nuk do të jeni në gjendje të përktheni nëse na mbaron kuota ditore. Kjo është një mbrojtje kundër kërkesave automatike.

Sa i saktë është përkthimi nga shqip në ?

Për të kryer përkthimin përdoret teknologjia e gjuhës së makinës. Softueri ynë i përkthimit po zhvillohet çdo ditë dhe ofron përkthim shumë të saktë nga shqip në Çeke. Mund ta kontrolloni vetë tani!

Çiftet e gjuhëve janë të disponueshme për përkthimin e tekstit në anglisht

Gjithashtu mund të gjeni përkthime nga shqipja në gjuhë të tjera.

Përkthimet në gjuhë të tjera mund të gjenden në seksionin përkatës:

Produktet Lingvanex për përkthimin e tekstit, imazheve, zërit, dokumenteve: