Përkthe nga shqip në Chichewa në internet

0 / 10000

Instaloni dhe provoni aplikacionin e përkthimit Lingvanex falas!

shkarko për

Përdorni aplikacionet e përkthimit Lingvanex për çdo përkthim falas nga shqip në Chichewa. Ne aplikojmë teknologjinë e përkthimit me makinë dhe inteligjencën artificiale për një përkthyes shqip pa pagesë në Chichewa.

Përkthe nga shqip në Chichewa në internet

Keni nevojë të përktheni një email nga një furnizues në Chichewa ose një faqe interneti për pushimet tuaja jashtë vendit? Lingvanex prezanton programe dhe aplikacione që përkthehen menjëherë nga shqipja në Chichewa!

Keni nevojë për një përkthim në Chichewa? Le ta bejme!

Shërbimi falas Lingvanex përkthen në çast fjalë, fraza në zë, skedarë audio, podcast, dokumente dhe faqe ueb nga Chichewa në shqip dhe nga shqip në Chichewa.

Përkthejeni vetë!

Aplikacionet e përkthimit Lingvanex do t'ju ndihmojnë në çdo kohë! Aplikacionet tona që funksionojnë në pajisje të ndryshme – android, iOS, MacBook, asistentë inteligjentë nga Google, Amazon Alexa dhe Microsoft Cortana, orë inteligjente, çdo shfletues – do të ndihmojnë në përkthimin nga anglishtja në Chichewa kudo! Është e lehtë dhe falas! Lingvanex gjithashtu ofron përkthim në internet nga Chichewa në anglisht.

Përkthimi nga anglishtja në Chichewa nga softueri i përkthimit Lingvanex do t'ju ndihmojë të merrni një përkthim të fortë të fjalëve, frazave dhe teksteve nga anglishtja. në Chichewa dhe më shumë se 110 gjuhë të tjera.

Përdor aplikacionet Lingvanex për të përkthyer shpejt dhe në çast një tekst anglisht Chichewa falas. Lingvanex ofron një alternativë të aksesueshme për shërbimin e përkthimit të Google nga anglishtja në Chichewa dhe nga Chichewa në gjuhën angleze.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Si funksionon përkthimi i tekstit shqip në ?

Shërbimi ynë i përkthimit përdor motorin e përkthyesit Lingvanex për të përkthyer tekstin që keni shtypur në shqip. Sa herë që shkruani një fjalë, frazë ose fjali në shqip – ne dërgojmë kërkesë API në motorin Lingvanex për një përkthim. Në këmbim, shërbimi i përkthimit Lingvanex dërgon një përgjigje me një tekst të përkthyer në Chichewa. Lingvanex përdor teknologji të avancuara si inteligjenca artificiale (të mësuarit e thellë), të dhëna të mëdha, API të uebit, informatikë në re, etj. për të ofruar përkthime me cilësi më të lartë. Ju mund të kontrolloni cilësinë e përkthimit nga shqip në Chichewa tani.

A mund ta shkarkojmë këtë shërbim përkthimi?

Jo. Nuk mund ta shkarkosh. Për momentin mund të përdorni vetëm përkthimin tonë në Chichewa në internet në këtë faqe. Sidoqoftë, mund të instaloni mjetin shtesë të kromit të quajtur Lingvanex – Përkthyesi dhe Zgjerimi i Fjalorit të Chrome. Ose përdorni aplikacionet tona të përkthimit – lidhjet me këto aplikacione janë në faqe. Pasi të instalohet ky mjet përkthimi, mund të nënvizoni dhe kliko me të djathtën në seksionin e tekstit dhe të klikoni në ikonën "Përkthe" për ta përkthyer. Në këtë mënyrë ju mund të përktheni jo vetëm nga shqipja në Chichewa, por edhe ndërmjet 36 gjuhëve të mbështetura nga aplikacioni. Gjithashtu, ju mund të përktheni faqen e internetit nga shqipja në Chichewa duke klikuar në ikonën "Përkthe" në shiritin e veglave të shfletuesit.

A është ky përkthim FALAS?

PO. Megjithatë, ne kemi kufizimet e mëposhtme: Kufiri i kërkesës Në çdo kohë, ju mund të transferoni një maksimum prej 5000 për kërkesë. Por ju mund të dërgoni shumë nga këto kërkesa. Ekziston gjithashtu një kufi ditor: megjithëse mund të bëni kërkesa të shumta përkthimi, nuk do të jeni në gjendje të përktheni nëse na mbaron kuota ditore. Kjo është një mbrojtje kundër kërkesave automatike.

Sa i saktë është përkthimi nga shqip në ?

Për të kryer përkthimin përdoret teknologjia e gjuhës së makinës. Softueri ynë i përkthimit po zhvillohet çdo ditë dhe ofron përkthim shumë të saktë nga shqip në Chichewa. Mund ta kontrolloni vetë tani!

Dyshe gjuhësore të disponueshme për shqip

Gjithashtu mund të gjeni përkthime nga shqipja në gjuhë të tjera.

Përkthimet në gjuhë të tjera mund të gjenden në seksionin përkatës:

Produktet Lingvanex për përkthimin e tekstit, imazheve, zërit, dokumenteve: