Lingvanex Tranalator

Lingvanex prevodilac

Prevod: Tekst, Glas, Kamera

Prevodi sa Bosanskog na Albanski online

0 / 10000

Lingvanex - vaša univerzalna aplikacija za prevođenje

Lingvanex Za

Otkrijte Lingvanex za 

translation app
  • Jednostavno rješenje napunjeno jezičkim alatima: prevedite tekst, datoteke, kameru, glas i web
  • 60+ paketa vanmrežnih rječnika štiti vas od gubitka u prijevodu
  • Vidžeti za telefon i sat štede vam vrijeme uz trenutni prijevod
  • Profesionalna komunikacija bez jezičkih barijera
  • Poboljšava produktivnost i pruža neviđenu preciznost
  • Pomaže u učenju jezika i olakšava prevođenje
  • Savršeno za poslovnu i akademsku upotrebu

Otkrijte Lingvanex aplikaciju

Koristite Lingvanex prevodilačke aplikacije za svaki besplatni prijevod sa Bosanskog na Albanski. Primjenjujemo tehnologiju mašinskog prevođenja i umjetnu inteligenciju za besplatnog prevodioca za Bosanski Albanski.

Prevodi sa Bosanskog na Albanski online

Trebate prevesti e-poštu od dobavljača na Albanski ili web stranicu za svoj odmor u inostranstvu? Lingvanex predstavlja programe i aplikacije koje se trenutno prevode sa bosanskog na Albanski!

Trebate Albanski prijevod? Uradimo to!

Besplatna usluga Lingvanex trenutno prevodi riječi, fraze u glas, audio fajlove, podcaste, dokumente i web stranice sa Albanski na engleski i sa engleskog na Albanski.

Nabavite brze, kontekstno svjesne prijevode engleskog-Albanski sa primjerima iz stvarnog života za veliki broj riječi i fraza pomoću Lingvanex mehanizma za prevođenje prirodnog jezika zasnovanog na mašinskom učenju.

Pogledajte naš prijevod s engleskog na Albanski s primjerima upotrebe na oba jezika. Izgovor i za Albanski riječi ili fraze i izgovor engleskih primjera, engleski-Albanski zbornik izraza.

Prevodite sami!

Lingvanex prevodilačke aplikacije će vam pomoći u svakom trenutku! Naše aplikacije koje rade na različitim uređajima – android, iOS, MacBook, pametni asistenti iz Google-a, Amazon Alexa i Microsoft Cortana, pametni satovi, bilo koji pretraživači – pomoći će vam da prevedete s engleskog na Albanski bilo gdje! Lako je i besplatno! Lingvanex također pruža online prijevod sa Albanski na engleski.

Prevod s engleskog na Albanski pomoću softvera za prevođenje Lingvanex pomoći će vam da dobijete fulminantan prijevod riječi, fraza i tekstova sa engleskog na Albanski i više od 110 drugih jezika.

Koristite Lingvanex aplikacije da brzo i trenutno besplatno prevedete Albanski engleski tekst. Lingvanex pruža pristupačnu alternativu usluzi Google prevodioca sa engleskog na Albanski i sa Albanski na engleski jezik.

Često postavljana pitanja (FAQ)

Kako funkcionira prijevod teksta sa bosanskog na Albanski?

Naša prevodilačka služba koristi Lingvanex mašinski mehanizam za prevođenje teksta koji ste upisali na bosanski jezik. Kad god upišete riječ, frazu ili rečenicu na bosanskom – šaljemo API zahtjev Lingvanex engine-u za prijevod. Zauzvrat, njihov prevoditeljski servis Lingvanex šalje natrag odgovor s prevedenim tekstom na Albanski. Lingvanex koristi napredne tehnologije kao što su umjetna inteligencija (duboko učenje), veliki podaci, web API-ji, računalstvo u oblaku, itd. za pružanje kvalitetnijih prijevoda. Kvalitet prijevoda sa bosanskog na Albanski možete provjeriti upravo sada.

Možemo li preuzeti ovu uslugu prevođenja?

Ne. Ne možete ga preuzeti. Trenutno na ovoj stranici možete koristiti samo naš prevod na Albanski online. Međutim, možete instalirati alat za proširenje chrome pod nazivom Lingvanex – Translator and Dictionary Chrome Extension. Ili koristite naše aplikacije za prevođenje – linkovi do ovih aplikacija nalaze se na stranici. Nakon što je ovaj alat za prevođenje instaliran, možete označiti i desnim klikom na dio teksta i kliknuti na ikonu “Prevedi” da prevedete. Na ovaj način možete prevoditi ne samo sa bosanskog na Albanski, već i između bilo kojih 36 jezika koje podržava aplikacija. Također, možete prevesti web stranicu sa bosanskog na Albanski klikom na ikonu “Prevedi” na traci sa alatkama pretraživača.

Je li ovaj prijevod BESPLATAN?

DA. Međutim, imamo sljedeća ograničenja: Ograničenje zahtjeva U svakom trenutku možete prenijeti najviše 5000 po zahtjevu. Ali možete poslati mnoge od ovih zahtjeva. Postoji i dnevno ograničenje: iako možete podnijeti više zahtjeva za prijevod, nećete moći prevoditi ako ponestane naše dnevne kvote. Ovo je zaštita od automatskih zahtjeva.

Koliko je tačan prijevod sa bosanskog na Albanski?

Za prevođenje se koristi tehnologija mašinskog jezika. Naš softver za prevođenje se svakodnevno razvija i pruža vrlo precizan prijevod sa bosanskog na Albanski. Možete to i sami provjeriti odmah!

Jezički parovi su dostupni za prevod teksta na engleski

Također možete pronaći prijevode sa Bosanskog na druge jezike.

Prevode na druge jezike možete pronaći u odgovarajućem odjeljku:

Lingvanex proizvodi za prevođenje teksta, slika, glasa, dokumenata: