Lingvanex Tranalator

Prevoditelj za

Prevodi s Hrvatskog na Albanski online

0 / 10000
translation app

Lingvanex - vaša univerzalna aplikacija za prevođenje

Prevoditelj za

Preuzmite besplatno

Koristite Lingvanex prijevodne aplikacije za svaki besplatni prijevod s Hrvatskog na Albanski. Primjenjujemo tehnologiju strojnog prevođenja i umjetnu inteligenciju za besplatnog Hrvatskog prevoditelja na Albanski.

Prevodi s Hrvatskog na Albanski online

Trebate prevesti e-poštu dobavljača na Albanski ili web-mjesto za svoj odmor u inozemstvu? Lingvanex predstavlja programe i aplikacije koje se trenutno prevode s Hrvatskog na Albanski!

Trebate prijevod na Albanski? Učinimo to!

Besplatna usluga Lingvanex trenutno prevodi riječi, fraze u glas, audio datoteke, podcast, dokumente i web stranice s Albanski na Hrvatskog i s Hrvatskog na Albanski.

Dobijte brze prijevode na Hrvatskog-Albanski s obzirom na kontekst s primjerima iz stvarnog života za veliki broj riječi i fraza pomoću Lingvanex mehanizma za prevođenje prirodnog jezika temeljenog na strojnom učenju.

Pogledajte naš prijevod s Hrvatskog na Albanski s primjerima upotrebe na oba jezika. Izgovor i za Albanski riječi ili izraze i izgovor Hrvatskog primjera, Hrvatskog-Albanski zbornik izraza.

Prevedite sami!

Lingvanex prijevodne aplikacije pomoći će vam u bilo kojem trenutku! Naše aplikacije koje rade na raznim uređajima – android, iOS, MacBook, pametni asistenti iz Googlea, Amazon Alexa i Microsoft Cortana, pametni satovi, bilo koji preglednici – pomoći će vam prevesti s Hrvatskog na Albanski bilo gdje! Lako je i besplatno! Lingvanex također nudi online prijevod s Albanski na Hrvatskog.

Prijevod s Hrvatskog na Albanski softverom za prevođenje Lingvanex pomoći će vam da dobijete sjajan prijevod riječi, izraza i tekstova s Hrvatskog na Albanski i više od 110 drugih jezika.

Koristite Lingvanex aplikacije za brzo i trenutno besplatno prevođenje Hrvatskog teksta na Albanski. Lingvanex pruža dostupnu alternativu usluzi Google prevoditelja s Hrvatskog na Albanski i s Albanski na Hrvatskog jezik.

Često postavljana pitanja (FAQ)

Kako funkcionira prijevod teksta s Hrvatskog na Albanski?

Naša prevoditeljska usluga koristi Lingvanex strojni stroj za prevođenje teksta koji ste upisali na Hrvatskog. Kad god upišete riječ, frazu ili rečenicu na Hrvatskog – šaljemo API zahtjev Lingvanex engineu za prijevod. Zauzvrat, prevoditeljska služba Lingvanex šalje natrag odgovor s prevedenim tekstom na Albanski. Lingvanex koristi napredne tehnologije kao što su umjetna inteligencija (duboko učenje), veliki podaci, web API-ji, računalstvo u oblaku, itd. za isporuku kvalitetnijih prijevoda. Kvalitetu prijevoda s Hrvatskog na Albanski možete provjeriti upravo sada.

Možemo li preuzeti ovu uslugu prevođenja?

Ne. Ne možete ga preuzeti. Trenutno na ovoj stranici možete koristiti samo naš prijevod na Albanski online. Međutim, možete instalirati alat za proširenje za Chrome pod nazivom Lingvanex – Translator and Dictionary Chrome Extension. Ili koristite naše prijevodne aplikacije – poveznice na te aplikacije nalaze se na stranici. Nakon što je ovaj alat za prevođenje instaliran, možete istaknuti i desnom tipkom miša kliknuti dio teksta i kliknuti na ikonu "Prevedi" za prevođenje. Na taj način možete prevoditi ne samo s Hrvatskog na Albanski, već i između bilo kojih 36 jezika koje aplikacija podržava. Također, web stranicu možete prevesti s Hrvatskog na Albanski klikom na ikonu “Prevedi” na alatnoj traci preglednika.

Je li ovaj prijevod BESPLATAN?

DA. Međutim, imamo sljedeća ograničenja: Ograničenje zahtjeva U bilo kojem trenutku možete prenijeti najviše 5000 po zahtjevu. Ali možete poslati mnoge od tih zahtjeva. Postoji i dnevno ograničenje: iako možete podnijeti više zahtjeva za prijevod, nećete moći prevesti ako ponestane naše dnevne kvote. Ovo je zaštita od automatskih zahtjeva.

Koliko je točan prijevod s Hrvatskog na Albanski?

Za izvođenje prijevoda koristi se tehnologija strojnog jezika. Naš softver za prevođenje svakodnevno se razvija i pruža vrlo točan prijevod s Hrvatskog na Albanski. Možete to sami provjeriti odmah!

Jezični parovi dostupni su za prijevod teksta na Hrvatskog

Također možete pronaći prijevode s Hrvatskog na druge jezike.

Prijevode na druge jezike možete pronaći u odgovarajućem odjeljku:

Lingvanex proizvodi za prevođenje teksta, slika, glasa, dokumenata: