Lingvanex Tranalator

Lingvanex Translator

Translate: Text, Speech, Camera

Follow these steps to complete your Lingvanex installation:

 • 1

  Run the Lingvanex installer

  Save the Lingvanex file

  Open the Lingvanex file to install

  Click the downloaded file on the bottom-left corner of your browser.

  Click Save File when prompted. Go to Downloads on the top-right corner to open the setup file.

  Choose Save File when prompted, then click OK.

  Go to Downloads on the top-right corner and click on the downloaded file.

  Go to your Downloads folder and click on the downloaded file.

 • 2

  Confirm the installation

  Open the Lingvanex file to install

  Click Allow on the system dialog window to approve the start of your Lingvanex installation.

  Go to Downloads on the top-right corner to open the setup file and approve the installation.

  Click Yes on the system dialog window to approve the start of your Lingvanex installation.

 • 3

  Follow setup instructions

  Click the button in the installer window to begin installation.

Click this file to start installing Lingvanex
Click this file to start installing Lingvanex

Përkthyes për Messengers

Përktheni mesazhe dhe mësoni gjuhë të reja në aplikacionet tuaja të preferuara me chatbots Lingvanex!

Karakteristikat kryesore

Kuptimi i fjalorit

Tekst në Të folur

Faqerojtësit

Historia e përkthimit

Përkthe skedarët

Transkriptimi i të folurit

Konfigurim i lehtë

GUI e lokalizuar

Thjesht shtoni robotin e përkthimit në llogari

Për të përkthyer dialogët në biseda, thjesht shtoni një llogari bot si një përdorues i zakonshëm. Ky funksion është i rëndësishëm për grupet në Telegram, VK, Slack.

Përkthe tekstin në foto

Për të përkthyer tekstin në një imazh (foto ose dokument të skanuar) thjesht dërgoni një skedar në bisedën me robotin.

Si parazgjedhje, roboti do të zbulojë automatikisht gjuhën e tekstit dhe do ta përkthejë atë në anglisht.

Ndihmë në mësimin e gjuhës së huaj

Një funksion i rëndësishëm është kërkimi i fjalëve dhe shprehjeve në përdorime të ndryshme dhe në shembuj të shumtë përkthimi.

Kjo veçori së bashku me fjalorin është një asistent i shkëlqyer në mësimin e gjuhëve të huaja.

Përdorni Lingvanex bot si asistent në mësimin e një gjuhe të huaj. Bot do të ndihmojë në zgjerimin e fjalorit, të mësojë shqiptimin e fjalëve dhe të studiojë situatat e aplikimit të fjalëve dhe shprehjeve.

Përkthyes me zë

 • Për të përkthyer një mesazh audio, diktojeni ose shtoni një skedar audio. Bot konverton zërin në tekst dhe e përkthen në gjuhën e zgjedhur.
 • Bot mund të shqiptojë fjalë dhe fraza si në gjuhën origjinale ashtu edhe me përkthim.

Merrni të gjithë përkthyesit!

Për iOS, Android, MacOS, Windows, Shfletues, Messenger, Voice Assistant dhe më shumë

Faqja e Përkthyesve të Chatbots
'