Lingvanex Tranalator

Lingvanex Translator

Translate: Text, Voice, Camera

Follow these steps to complete your Lingvanex installation:

 • 1

  Run the Lingvanex installer

  Save the Lingvanex file

  Open the Lingvanex file to install

  Click the downloaded file on the bottom-left corner of your browser.

  Click Save File when prompted. Go to Downloads on the top-right corner to open the setup file.

  Choose Save File when prompted, then click OK.

  Go to Downloads on the top-right corner and click on the downloaded file.

  Go to your Downloads folder and click on the downloaded file.

 • 2

  Confirm the installation

  Open the Lingvanex file to install

  Click Allow on the system dialog window to approve the start of your Lingvanex installation.

  Go to Downloads on the top-right corner to open the setup file and approve the installation.

  Click Yes on the system dialog window to approve the start of your Lingvanex installation.

 • 3

  Follow setup instructions

  Click the button in the installer window to begin installation.

Click this file to start installing Lingvanex
Click this file to start installing Lingvanex

Përkthyes për Slack

Komunikoni me shokët tuaj të skuadrës në 108 gjuhë me Translator Bot for Slack

Lërini ekipet globale të thyejnë barrierat gjuhësore

Lingvanex Bot thjesht mund të zgjidhë një problem të pengesës gjuhësore në ekipin tuaj, komunitetin, me klientët tuaj ndërkombëtarë dhe partnerët e jashtëm. Ai identifikon automatikisht gjuhët në një bisedë dhe përkthen të gjitha mesazhet e anëtarëve të ekipit tuaj në një gjuhë të zgjedhur.

Përkthim automatik në kanale

Shtoni Lingvanex Bot në çdo kanal në hapësirën tuaj të punës në Slack për të përkthyer automatikisht çdo mesazh të dërguar në atë kanal. Nuk keni më nevojë të kopjoni dhe ngjisni. Thjesht dërgoni mesazhin tuaj në gjuhën tuaj amtare dhe brenda pak sekondash, ai do të përkthehet automatikisht për ta parë të gjithë anëtarët e kanalit.

Ky është një kursim i madh kohe!

Përkthe mesazhet e shokëve të skuadrës me një "klikim" të vetëm

Për të përkthyer një mesazh në kanal, përdorni menynë “më shumë veprime” ose kliko “…” në vetitë e mesazhit. Në menynë që shfaqet, zgjidhni “Përkthe këtë mesazh”.

Në dritaren modale, zgjidhni gjuhën e përkthimit dhe klikoni butonin Përkthe. Mesazhi do të përkthehet në gjuhën e zgjedhur menjëherë në të njëjtin kanal. Fraza në gjuhën origjinale është ruajtur.

Komandë e dobishme / përkthe

Ju duhet vetëm një komandë. Përdorni komandën e mëposhtme për të përkthyer shpejt tekstin:
“/përkthejnë” “lang” “tekst” Ku “lang” është një kod gjuhe për përkthimin e dëshiruar si de, fr, es, etj. Për shembull: përktheni “Miremengjes!” Ose thjesht shkruani “/translate” për të hapur dialogun e përkthimit me zgjedhjen e lehtë të gjuhës dhe futjen e tekstit.

Integrim pa probleme

Lingvanex Bot mund të përkthejë në mënyrë të padukshme bisedat në çdo kanal pa dyfishim të mesazheve. Për të aktivizuar këtë veçori, autorizoni aplikacionin me “/auth” komandë. Anëtarët e ekipit tuaj do të shohin një mesazh të përkthyer të dërguar nga ju dhe tekstin origjinal të bashkangjitur.

Muaj
viti
Kurseni 15%

bazë

FALAS

 • 15 000 karaktere të përkthyera në muaj
 • 108 gjuhë

Shkarko

Plus

49 dollarë

/muaj

 • Përkthime të pakufizuara, deri në 50anëtarët e ekipit
 • 108 gjuhë

Popullore

blej

Pro

99 dollarë

/muaj

 • Përkthime të pakufizuara, deri në 300 anëtarët e ekipit
 • 108 gjuhë

blej

Ndërmarrje

Le te flasim

 • Përkthime të pakufizuara, deri në ∞ anëtarë të ekipit
 • Përkthimi i dokumenteve
 • 108 gjuhë

Na kontaktoni

bazë

FALAS

 • 15 000 karaktere të përkthyera në muaj
 • 108 gjuhë

Shkarko

Plus

490 dollarë

/vit

 • Përkthime të pakufizuara, deri në 50anëtarët e ekipit
 • 108 gjuhë

Popullore

blej

Pro

990 dollarë

/vit

 • Përkthime të pakufizuara, deri në 300 anëtarët e ekipit
 • 108 gjuhë

blej

Ndërmarrje

Le te flasim

 • Përkthime të pakufizuara, deri në ∞ anëtarë të ekipit
 • Përkthimi i dokumenteve
 • 108 gjuhë

Na kontaktoni

Çmimet përjashtojnë çdo taksë të zbatueshme

Instaloni Slack Translator falas

Shto bot përkthyes direkt nga Drejtoria e aplikacioneve Slackose përdorni butonin më poshtë

Na kontaktoni tani

Dhe merrni akses falas në zgjidhjet tona!

Faqja e Slack Bot
'