Lingvanex Tranalator

Oversætter til

Oversæt fra Dansk til Luxembourgsk online

0 / 10000
translation app

Lingvanex - din universelle oversættelsesapp

Oversætter til

Hent Gratis

Brug Lingvanex-oversættelsesapps til hver gratis oversættelse fra Dansk til Luxembourgsk. Vi anvender maskinoversættelsesteknologi og kunstig intelligens til en gratis Luxembourgsk Dansk oversætter.

Oversæt fra Dansk til Luxembourgsk online

Har du brug for at oversætte en e-mail fra en leverandør på Luxembourgsk eller et websted til din ferie i udlandet? Lingvanex introducerer programmer og applikationer, der øjeblikkeligt oversættes fra Dansk til Luxembourgsk!

Har du brug for en Luxembourgsk oversættelse? Lad os gøre det!

Lingvanex gratis service oversætter øjeblikkeligt ord, sætninger til stemme, lydfiler, podcast, dokumenter og websider fra Luxembourgsk til Dansk og fra Dansk til Luxembourgsk.

Få hurtige, kontekstbevidste Dansk-Luxembourgsk-oversættelser med eksempler fra det virkelige liv for et stort antal ord og sætninger ved hjælp af Lingvanex' maskinlæringsbaserede oversættelsesmotor for naturlige sprog.

Se vores oversættelse fra Dansk til Luxembourgsk med eksempler på brug på begge sprog. Udtale både for Luxembourgsk ord eller sætninger og udtale af Dansk eksempler, Dansk-Luxembourgsk parlør.

Oversæt selv!

Lingvanex oversættelsesapplikationer vil hjælpe dig når som helst! Vores applikationer, der fungerer på forskellige enheder – Android, iOS, MacBook, smarte assistenter fra Google, Amazon Alexa og Microsoft Cortana, smartwatches, alle browsere – hjælper med at oversætte fra Dansk til Luxembourgsk overalt! Det er nemt og gratis! Lingvanex leverer også online oversættelse fra Luxembourgsk til Dansk.

Dansk til Luxembourgsk oversættelse af Lingvanex oversættelsessoftware vil hjælpe dig med at få en fyldig oversættelse af ord, sætninger og tekster fra Dansk til Luxembourgsk og mere end 110 andre sprog.

Brug Lingvanex-applikationer til hurtigt og øjeblikkeligt at oversætte en Luxembourgsk Dansk tekst gratis. Lingvanex giver et tilgængeligt alternativ til Googles oversættelsestjeneste fra Dansk til Luxembourgsk og fra Luxembourgsk til det Dansk sprog.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvordan fungerer Dansk til Luxembourgsk tekstoversættelse?

Vores oversættelsestjeneste bruger Lingvanex oversættermaskine til at oversætte den tekst, du har skrevet, på Dansk. Hver gang du skriver et ord, en sætning eller en sætning på Dansk – sender vi API-anmodning til Lingvanex-motoren for en oversættelse. Til gengæld sender de oversættelsestjenesten Lingvanex et svar tilbage med en oversat tekst på Luxembourgsk. Lingvanex bruger avancerede teknologier såsom kunstig intelligens (deep learning), big data, web-API'er, cloud computing osv. til at levere oversættelser af højere kvalitet. Du kan tjekke kvaliteten af oversættelsen fra Dansk til Luxembourgsk lige nu.

Kan vi downloade denne oversættelsestjeneste?

Ikke. Du kan ikke downloade det. I øjeblikket kan du kun bruge vores Luxembourgsk oversættelse online på denne side. Du kan dog installere chrome-udvidelsesværktøjet kaldet Lingvanex – Translator and Dictionary Chrome Extension. Eller brug vores oversættelsesapplikationer – links til disse applikationer er på siden. Når dette oversættelsesværktøj er installeret, kan du fremhæve og højreklikke på tekstafsnittet og klikke på "Oversæt"-ikonet for at oversætte. På denne måde kan du ikke kun oversætte fra Dansk til Luxembourgsk, men også mellem 36 sprog, der understøttes af applikationen. Du kan også oversætte webside fra Dansk til Luxembourgsk ved at klikke på "Oversæt"-ikonet på browserens værktøjslinje.

Er denne oversættelse GRATIS?

JA. Vi har dog følgende begrænsninger: Anmodningsgrænse Du kan til enhver tid maksimalt overføre 5000 pr. anmodning. Men du kan sende mange af disse anmodninger. Der er også en daglig grænse: Selvom du kan lave flere oversættelsesanmodninger, vil du ikke være i stand til at oversætte, hvis vi løber tør for vores daglige kvote. Dette er en beskyttelse mod automatiske anmodninger.

Hvor nøjagtig er oversættelsen fra Dansk til Luxembourgsk?

Maskinsprogsteknologi bruges til at udføre oversættelsen. Vores oversættelsessoftware udvikler sig dagligt og giver en meget præcis Dansk til Luxembourgsk oversættelse. Du kan selv tjekke det lige nu!

Sprogpar er tilgængelige for tekstoversættelse til Dansk

Du kan også finde oversættelser fra Dansk til andre sprog.

Oversættelser til andre sprog kan findes i det tilsvarende afsnit:

Lingvanex produkter til oversættelse af tekst, billeder, stemme, dokumenter: