0 / 10000

Pasang sareng cobian aplikasi terjemahan Lingvanex

ngundeur pikeun

Anggo aplikasi tarjamah Lingvanex pikeun tiap tarjamahan gratis tina basa Sunda ka Denmark. Kami nerapkeun téknologi tarjamahan mesin sareng Artificial Intelligence pikeun penerjemah basa Sunda Denmark gratis.

Tarjamahkeun tina basa Sunda ka Denmark online

Naha anjeun kedah narjamahkeun email ti supplier di Denmark atanapi situs wéb kanggo liburan anjeun ka luar negeri? Lingvanex ngenalkeun program sareng aplikasi anu langsung narjamahkeun tina basa Sunda kana Denmark!

Peryogi tarjamahan Denmark? Hayu urang laksanakeun!

Ladenan gratis Lingvanex langsung narjamahkeun kecap, frasa kana sora, file audio, podcast, dokumén, sareng halaman wéb tina Denmark kana basa Sunda sareng tina basa Sunda kana Denmark.

Tarjamahkeun ku sorangan!

Aplikasi tarjamah Lingvanex bakal ngabantosan anjeun iraha waé! Aplikasi kami anu tiasa dianggo dina sababaraha alat - android, iOS, MacBook, asisten pinter ti Google, Amazon Alexa, sareng Microsoft Cortana, jam tangan pinter, browser naon waé - bakal ngabantosan narjamahkeun tina basa Sunda kana Denmark dimana waé! Éta gampang sareng gratis! Lingvanex ogé nyayogikeun tarjamahan online tina Denmark kana basa Sunda.

Tarjamahan basa Sunda ka Denmark ku software tarjamah Lingvanex bakal ngabantosan anjeun nampi tarjamahan lengkep tina kecap, frasa, sareng téks tina basa Sunda ka Denmark sareng langkung ti 110 basa sanés.

Anggo aplikasi Lingvanex pikeun gancang sareng langsung narjamahkeun Denmark téks basa Sunda sacara gratis. Lingvanex nyayogikeun alternatif anu tiasa diaksés pikeun layanan Google tarjamah tina basa Sunda kana Denmark sareng tina Denmark kana basa Sunda.

Patarosan anu Sering Ditaroskeun (FAQ)

Kumaha tarjamahan téks Basa Sunda To Denmark dianggo?

Ladenan tarjamahan kami nganggo mesin mesin penerjemah Lingvanex pikeun narjamahkeun téks anu anjeun ketik dina basa Sunda. Iraha waé anjeun ngetik kecap, frasa atanapi kalimat dina basa Sunda - kami ngirimkeun pamundut API ka mesin Lingvanex pikeun tarjamahan. Sabalikna, aranjeunna jasa tarjamah Lingvanex ngirimkeun deui réspon ku téks anu ditarjamahkeun dina Denmark. Lingvanex ngagunakeun téknologi canggih sapertos kecerdasan jieunan (learning jero), data badag, API wéb, komputasi awan, jeung sajabana pikeun nganteurkeun tarjamahan kualitas luhur. Anjeun tiasa mariksa kualitas tarjamahan tina basa Sunda ka Denmark ayeuna.

Naha urang tiasa ngaunduh jasa tarjamahan ieu?

Henteu. Anjeun teu bisa ngundeur éta. Samentawis anjeun ngan tiasa nganggo tarjamahan Denmark kami sacara online dina kaca ieu. Nanging, anjeun tiasa masang alat ekstensi krom anu disebut Lingvanex - Panarjamah sareng Ekstensi Chrome Kamus. Atanapi nganggo aplikasi tarjamahan kami - tautan ka aplikasi ieu aya dina halaman. Sakali alat tarjamahan ieu dipasang, anjeun tiasa nyorot sareng-klik katuhu bagian téks teras klik dina ikon "Tarjamah" pikeun narjamahkeun. Ku cara ieu anjeun bisa narjamahkeun lain ngan tina basa Sunda kana Denmark, tapi ogé antara 36 basa nu dirojong ku aplikasi. Ogé, anjeun tiasa narjamahkeun kaca wéb tina basa Sunda kana Denmark ku ngaklik ikon "Tarjamah" dina tulbar browser.

Naha tarjamahan ieu GRATIS?

Enya. Najan kitu, urang boga watesan di handap ieu: Wates pamundut Iraha wae, Anjeun bisa mindahkeun maksimum 5000 per pamundut. Tapi anjeun bisa ngirim loba requests ieu. Aya ogé wates poean: najan anjeun tiasa ngadamel sababaraha pamundut tarjamahan, anjeun moal tiasa narjamahkeun upami kuota poean urang kaluar. Ieu panyalindungan ngalawan requests otomatis.

Kumaha akurat tarjamahan tina basa Sunda kana Denmark?

Téknologi basa mesin dipaké pikeun ngalakukeun tarjamahan. Parangkat lunak tarjamah kami ngembang unggal dinten sareng nyayogikeun tarjamahan basa Sunda kana Denmark anu akurat pisan. Anjeun tiasa pariksa sorangan ayeuna!

Pasangan basa sadia pikeun basa Sunda

Anjeun ogé tiasa mendakan tarjamahan tina basa Sunda ka basa sanés.

Tarjamahan kana basa sanés tiasa dipendakan dina bagian anu aya:

Produk Lingvanex pikeun tarjamahan téks, gambar, sora, dokumén: