Oversæt fra dansk til Baskisk online

0 / 10000

Installer og prøv Lingvanex-oversættelsesappen

download til

Brug Lingvanex-oversættelsesapps til hver gratis oversættelse fra dansk til Baskisk. Vi anvender maskinoversættelsesteknologi og kunstig intelligens til en gratis Baskisk dansk oversætter.

Oversæt fra dansk til Baskisk online

Har du brug for at oversætte en e-mail fra en leverandør på Baskisk eller et websted til din ferie i udlandet? Lingvanex introducerer programmer og applikationer, der øjeblikkeligt oversættes fra dansk til Baskisk!

Har du brug for en Baskisk oversættelse? Lad os gøre det!

Lingvanex gratis service oversætter øjeblikkeligt ord, sætninger til stemme, lydfiler, podcast, dokumenter og websider fra Baskisk til dansk og fra dansk til Baskisk.

Oversæt selv!

Lingvanex oversættelsesapplikationer vil hjælpe dig når som helst! Vores applikationer, der fungerer på forskellige enheder – Android, iOS, MacBook, smarte assistenter fra Google, Amazon Alexa og Microsoft Cortana, smartwatches, alle browsere – hjælper med at oversætte fra dansk til Baskisk overalt! Det er nemt og gratis! Lingvanex leverer også online oversættelse fra Baskisk til dansk.

Dansk til Baskisk oversættelse af Lingvanex oversættelsessoftware vil hjælpe dig med at få en fyldig oversættelse af ord, sætninger og tekster fra dansk til Baskisk og mere end 110 andre sprog.

Brug Lingvanex-applikationer til hurtigt og øjeblikkeligt at oversætte en Baskisk dansk tekst gratis. Lingvanex giver et tilgængeligt alternativ til Googles oversættelsestjeneste fra dansk til Baskisk og fra Baskisk til det danske sprog.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvordan fungerer dansk til Baskisk tekstoversættelse?

Vores oversættelsestjeneste bruger Lingvanex oversættermaskine til at oversætte den tekst, du har skrevet, på dansk. Hver gang du skriver et ord, en sætning eller en sætning på dansk – sender vi API-anmodning til Lingvanex-motoren for en oversættelse. Til gengæld sender de oversættelsestjenesten Lingvanex et svar tilbage med en oversat tekst på Baskisk. Lingvanex bruger avancerede teknologier såsom kunstig intelligens (deep learning), big data, web-API'er, cloud computing osv. til at levere oversættelser af højere kvalitet. Du kan tjekke kvaliteten af oversættelsen fra dansk til Baskisk lige nu.

Kan vi downloade denne oversættelsestjeneste?

Ikke. Du kan ikke downloade det. I øjeblikket kan du kun bruge vores Baskisk oversættelse online på denne side. Du kan dog installere chrome-udvidelsesværktøjet kaldet Lingvanex – Translator and Dictionary Chrome Extension. Eller brug vores oversættelsesapplikationer – links til disse applikationer er på siden. Når dette oversættelsesværktøj er installeret, kan du fremhæve og højreklikke på tekstafsnittet og klikke på "Oversæt"-ikonet for at oversætte. På denne måde kan du ikke kun oversætte fra dansk til Baskisk, men også mellem 36 sprog, der understøttes af applikationen. Du kan også oversætte webside fra dansk til Baskisk ved at klikke på "Oversæt"-ikonet på browserens værktøjslinje.

Er denne oversættelse GRATIS?

JA. Vi har dog følgende begrænsninger: Anmodningsgrænse Du kan til enhver tid maksimalt overføre 5000 pr. anmodning. Men du kan sende mange af disse anmodninger. Der er også en daglig grænse: Selvom du kan lave flere oversættelsesanmodninger, vil du ikke være i stand til at oversætte, hvis vi løber tør for vores daglige kvote. Dette er en beskyttelse mod automatiske anmodninger.

Hvor nøjagtig er oversættelsen fra dansk til Baskisk?

Maskinsprogsteknologi bruges til at udføre oversættelsen. Vores oversættelsessoftware udvikler sig dagligt og giver en meget præcis dansk til Baskisk oversættelse. Du kan selv tjekke det lige nu!

Sprogpar til rådighed for dansk

Du kan også finde oversættelser fra dansk til andre sprog.

Oversættelser til andre sprog kan findes i det tilsvarende afsnit:

Lingvanex produkter til oversættelse af tekst, billeder, stemme, dokumenter: