Lingvanex Tranalator

Oversætter til

Oversæt fra Dansk til Pashto online

0 / 10000
translation app

Lingvanex - din universelle oversættelsesapp

Oversætter til

Hent Gratis

Brug Lingvanex-oversættelsesapps til hver gratis oversættelse fra Dansk til Pashto. Vi anvender maskinoversættelsesteknologi og kunstig intelligens til en gratis Pashto Dansk oversætter.

Oversæt fra Dansk til Pashto online

Har du brug for at oversætte en e-mail fra en leverandør på Pashto eller et websted til din ferie i udlandet? Lingvanex introducerer programmer og applikationer, der øjeblikkeligt oversættes fra Dansk til Pashto!

Har du brug for en Pashto oversættelse? Lad os gøre det!

Lingvanex gratis service oversætter øjeblikkeligt ord, sætninger til stemme, lydfiler, podcast, dokumenter og websider fra Pashto til Dansk og fra Dansk til Pashto.

Få hurtige, kontekstbevidste Dansk-Pashto-oversættelser med eksempler fra det virkelige liv for et stort antal ord og sætninger ved hjælp af Lingvanex' maskinlæringsbaserede oversættelsesmotor for naturlige sprog.

Se vores oversættelse fra Dansk til Pashto med eksempler på brug på begge sprog. Udtale både for Pashto ord eller sætninger og udtale af Dansk eksempler, Dansk-Pashto parlør.

Oversæt selv!

Lingvanex oversættelsesapplikationer vil hjælpe dig når som helst! Vores applikationer, der fungerer på forskellige enheder – Android, iOS, MacBook, smarte assistenter fra Google, Amazon Alexa og Microsoft Cortana, smartwatches, alle browsere – hjælper med at oversætte fra Dansk til Pashto overalt! Det er nemt og gratis! Lingvanex leverer også online oversættelse fra Pashto til Dansk.

Dansk til Pashto oversættelse af Lingvanex oversættelsessoftware vil hjælpe dig med at få en fyldig oversættelse af ord, sætninger og tekster fra Dansk til Pashto og mere end 110 andre sprog.

Brug Lingvanex-applikationer til hurtigt og øjeblikkeligt at oversætte en Pashto Dansk tekst gratis. Lingvanex giver et tilgængeligt alternativ til Googles oversættelsestjeneste fra Dansk til Pashto og fra Pashto til det Dansk sprog.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Hvordan fungerer Dansk til Pashto tekstoversættelse?

Vores oversættelsestjeneste bruger Lingvanex oversættermaskine til at oversætte den tekst, du har skrevet, på Dansk. Hver gang du skriver et ord, en sætning eller en sætning på Dansk – sender vi API-anmodning til Lingvanex-motoren for en oversættelse. Til gengæld sender de oversættelsestjenesten Lingvanex et svar tilbage med en oversat tekst på Pashto. Lingvanex bruger avancerede teknologier såsom kunstig intelligens (deep learning), big data, web-API'er, cloud computing osv. til at levere oversættelser af højere kvalitet. Du kan tjekke kvaliteten af oversættelsen fra Dansk til Pashto lige nu.

Kan vi downloade denne oversættelsestjeneste?

Ikke. Du kan ikke downloade det. I øjeblikket kan du kun bruge vores Pashto oversættelse online på denne side. Du kan dog installere chrome-udvidelsesværktøjet kaldet Lingvanex – Translator and Dictionary Chrome Extension. Eller brug vores oversættelsesapplikationer – links til disse applikationer er på siden. Når dette oversættelsesværktøj er installeret, kan du fremhæve og højreklikke på tekstafsnittet og klikke på "Oversæt"-ikonet for at oversætte. På denne måde kan du ikke kun oversætte fra Dansk til Pashto, men også mellem 36 sprog, der understøttes af applikationen. Du kan også oversætte webside fra Dansk til Pashto ved at klikke på "Oversæt"-ikonet på browserens værktøjslinje.

Er denne oversættelse GRATIS?

JA. Vi har dog følgende begrænsninger: Anmodningsgrænse Du kan til enhver tid maksimalt overføre 5000 pr. anmodning. Men du kan sende mange af disse anmodninger. Der er også en daglig grænse: Selvom du kan lave flere oversættelsesanmodninger, vil du ikke være i stand til at oversætte, hvis vi løber tør for vores daglige kvote. Dette er en beskyttelse mod automatiske anmodninger.

Hvor nøjagtig er oversættelsen fra Dansk til Pashto?

Maskinsprogsteknologi bruges til at udføre oversættelsen. Vores oversættelsessoftware udvikler sig dagligt og giver en meget præcis Dansk til Pashto oversættelse. Du kan selv tjekke det lige nu!

Sprogpar er tilgængelige for tekstoversættelse til Dansk

Du kan også finde oversættelser fra Dansk til andre sprog.

Oversættelser til andre sprog kan findes i det tilsvarende afsnit:

Lingvanex produkter til oversættelse af tekst, billeder, stemme, dokumenter: