Lingvanex Tranalator

Lingvanex Translator

Translate: Text, Speech, Camera

Follow these steps to complete your Lingvanex installation:

 • 1

  Run the Lingvanex installer

  Save the Lingvanex file

  Open the Lingvanex file to install

  Click the downloaded file on the bottom-left corner of your browser.

  Click Save File when prompted. Go to Downloads on the top-right corner to open the setup file.

  Choose Save File when prompted, then click OK.

  Go to Downloads on the top-right corner and click on the downloaded file.

  Go to your Downloads folder and click on the downloaded file.

 • 2

  Confirm the installation

  Open the Lingvanex file to install

  Click Allow on the system dialog window to approve the start of your Lingvanex installation.

  Go to Downloads on the top-right corner to open the setup file and approve the installation.

  Click Yes on the system dialog window to approve the start of your Lingvanex installation.

 • 3

  Follow setup instructions

  Click the button in the installer window to begin installation.

Click this file to start installing Lingvanex
Click this file to start installing Lingvanex

Përkthyes për Asistentët e Zërit

Merrni një përkthyes personal dhe mësues të gjuhës brenda shtëpisë tuaj

Instaloni vetes një asistent!

Përkthimi i dialogut në kohë reale

Bëni një kërkesë, pastaj ndaloni. Përkthyesi e përkthen menjëherë në gjuhën e zgjedhur. Vazhdoni bisedën.

Ndihmon në mësimin e gjuhëve të huaja

Një asistent i zgjuar me aftësinë për të folur me ju në gjuhën që zgjidhni.
Mësoni të flisni një gjuhë të huaj me një folës të zgjuar. Do të përpiqet t’ju kuptojë dhe t’ju përgjigjet!

Bisedë shumëgjuhëshe

Thuaj një frazë, pastaj ndalo. Përkthyesi e përkthen menjëherë në gjuhën e zgjedhur. Vazhdoni bisedën.

Instaloni vetes një asistent!

Merrni të gjithë përkthyesit!

Për iOS, Android, MacOS, Windows, Shfletues, Messenger, Voice Assistant dhe më shumë

Faqja e Asistentëve Zëri
'