Lingvanex Tranalator

Lingvanex Translator

Translate: Text, Voice, Camera

Follow these steps to complete your Lingvanex installation:

 • 1

  Run the Lingvanex installer

  Save the Lingvanex file

  Open the Lingvanex file to install

  Click the downloaded file on the bottom-left corner of your browser.

  Click Save File when prompted. Go to Downloads on the top-right corner to open the setup file.

  Choose Save File when prompted, then click OK.

  Go to Downloads on the top-right corner and click on the downloaded file.

  Go to your Downloads folder and click on the downloaded file.

 • 2

  Confirm the installation

  Open the Lingvanex file to install

  Click Allow on the system dialog window to approve the start of your Lingvanex installation.

  Go to Downloads on the top-right corner to open the setup file and approve the installation.

  Click Yes on the system dialog window to approve the start of your Lingvanex installation.

 • 3

  Follow setup instructions

  Click the button in the installer window to begin installation.

Click this file to start installing Lingvanex
Click this file to start installing Lingvanex

Përkthyes për Android

Përkthe tekstin, zërin, imazhin, skedarët, faqet e internetit në 109 gjuhë.
Fjalor, faqeshënues dhe përkthim jashtë linje.

Dëgjoni, lexoni, komunikoni me përkthim në 109 gjuhë

Me aplikacionin e përkthimit Lingvanex mund të përktheni tekst, faqe, zë, skedarë, të mësoni gjuhë dhe të përdorni fjalorë

Biseda në çdo gjuhë

Komunikoni me të huajt në gjuhë të ndryshme dhe kuptoni njëri-tjetrin! Përkthyesi Lingvanex për Android do të sigurojë përkthimin dhe shqiptimin në gjuhën e dëshiruar.

 • Më shumë se 109 gjuhë përkthimi
 • Kontrolli i cilësisë së përkthimit
 • Zbulimi automatik i gjuhës së përkthimit
 • Përktheni nga anglishtja në spanjisht, frëngjisht, hindu, gjermanisht, arabisht dhe shumë gjuhë të tjera

Android është një mjet i shkëlqyer për të udhëtuar jashtë vendit, i cili mund të ofrojë një sërë opsionesh, duke përfshirë përkthimin në kohë reale.

Përkthe tekst

Çdo tekst, dokument fjalësh, faqe në internet ose lajm – lexoni në gjuhën tuaj në Android-in tuaj!

 • Përkthim i menjëhershëm.
 • Përkthe tekstin midis anglishtes dhe hindishtes, spanjishtes, turqishtes, kinezishtes dhe mbi 109 gjuhëve të tjera.
 • Përkthimi i një sasie të madhe teksti.

Përkthe skedarët me formatim të ruajtur

Ju mund të lexoni një tekst nga skedarët në çdo format në gjuhën tuaj amtare

 • Përkthim i qartë
 • Zbulimi automatik i gjuhës së dokumentit
 • Transliterimi i hieroglifeve
 • Përkthimi i një sasie të madhe teksti

Fjalorë dhe fraza në xhepin tuaj

Shumë funksione të dobishme për ata që studiojnë gjuhë dhe mësojnë fjalë të huaja

 • Një udhëzues i dobishëm për shprehjet e përdorura zakonisht
 • Katalogimi i historisë së përkthimeve
 • Ideale për udhëtime

Përkthime me tastierë

Përktheni mesazhet me tekst në mesazhet tuaja të preferuara të çastit dhe komunikoni pa kufij. Përkthyesi i tastierës është një asistent i domosdoshëm në korrespondencën me të huajt.

 • Përkthim në 109 gjuhë në çdo mesazher
 • Ndërfaqe miqësore për përdoruesit
 • Ju mund të kontrolloni përkthimin
 • Ngrini takimet dhe komunikimin në një nivel të ri
android-6

Përkthe duke përdorur Airpods

Përkthe menjëherë me zë në Airpods.

 • Përdorni funksionet Airpods për kontroll
 • Është i përshtatshëm për t’u përdorur kur mësoni një gjuhë
 • Zbatohet gjatë drejtimit

Konferenca e përkthimit

Aplikacioni ndihmon për të komunikuar në modalitetin e konferencës – çdo pjesëmarrës i bisedës merr një përkthim në gjuhën e tij amtare.

 • Hiqni pengesën gjuhësore
 • Përmirësoni ndërveprimin e një ekipi ndërkombëtar
 • Rritja e efikasitetit të negociatave
 • Mbani historinë e korrespondencës
 • Ju mund të kontrolloni përkthimin
android-7@2x

Merrni të gjithë përkthyesit!

Për iOS, Android, MacOS, Windows, Shfletues, Messenger, Voice Assistant dhe më shumë

Faqja e Përkthimit të Android
'