Lingvanex Tranalator

Lingvanex Translator

Translate: Text, Speech, Camera

Follow these steps to complete your Lingvanex installation:

 • 1

  Run the Lingvanex installer

  Save the Lingvanex file

  Open the Lingvanex file to install

  Click the downloaded file on the bottom-left corner of your browser.

  Click Save File when prompted. Go to Downloads on the top-right corner to open the setup file.

  Choose Save File when prompted, then click OK.

  Go to Downloads on the top-right corner and click on the downloaded file.

  Go to your Downloads folder and click on the downloaded file.

 • 2

  Confirm the installation

  Open the Lingvanex file to install

  Click Allow on the system dialog window to approve the start of your Lingvanex installation.

  Go to Downloads on the top-right corner to open the setup file and approve the installation.

  Click Yes on the system dialog window to approve the start of your Lingvanex installation.

 • 3

  Follow setup instructions

  Click the button in the installer window to begin installation.

Click this file to start installing Lingvanex
Click this file to start installing Lingvanex

Përkthyes për iOS

Përkthe tekstin, zërin, imazhin, skedarët, faqet e internetit në 109 gjuhë.
Fjalor, faqeshënues dhe përkthim jashtë linje.

Dëgjoni, lexoni, komunikoni me përkthim në 109 gjuhë

Me aplikacionin e përkthimit Lingvanex mund të përktheni tekst, sajte, zë, skedarë, të mësoni gjuhë dhe të përdorni fjalorë.

Biseda në çdo gjuhë

Komunikoni me të huajt në gjuhë të ndryshme dhe kuptoni njëri-tjetrin! Përkthyesi Lingvanex për iPhone do të sigurojë përkthimin dhe shqiptimin në gjuhën e dëshiruar.

 • Më shumë se 109 gjuhë përkthimi.
 • Kontrolli i cilësisë së përkthimit.
 • Zbulimi automatik i gjuhës së përkthimit.
 • Përktheni nga anglishtja në spanjisht, frëngjisht, hindu, gjermanisht, arabisht dhe shumë gjuhë të tjera.

iPhone është një mjet i shkëlqyer për të udhëtuar jashtë vendit, i cili mund të ofrojë një sërë opsionesh, duke përfshirë përkthimin në kohë reale.

Përkthejeni një tekst në çdo gjuhë

Çdo tekst, dokument fjalësh, faqe interneti ose lajme – lexoni në gjuhën tuaj në iPhone tuaj!

 • Përkthim i menjëhershëm.
 • Përkthe tekstin midis anglishtes dhe hindishtes, spanjishtes, turqishtes, kinezishtes dhe mbi 109 gjuhëve të tjera.
 • Përkthimi i një sasie të madhe teksti.

Fjalorë dhe libër frazash në iPhone tuaj

Fjalorët dhe libri i frazave përmbajnë të gjitha fjalët dhe frazat që ju nevojiten për t’u ndjerë si në shtëpinë tuaj në çdo udhëtim.

 • Një katalog i dobishëm i shprehjeve të përdorura zakonisht.
 • Shumë fjalë dhe fraza janë të dobishme për situata tipike udhëtimi.
 • Shqiptimi audio i frazave të përdorura shpesh.
 • Mbani fjalët dhe frazat më të rëndësishme në dorë duke i shtuar në të preferuarat tuaja.
 • Historia e përkthimeve.
 • Fjalor me shumë përkthime dhe kuptime alternative të një fjale.

Përkthejeni një tekst në çdo gjuhë

Çdo tekst, dokument fjalësh, faqe interneti ose lajme – lexoni në gjuhën tuaj në iPhone tuaj!

 • Përkthim i menjëhershëm.
 • Përkthe tekstin midis anglishtes dhe hindishtes, spanjishtes, turqishtes, kinezishtes dhe mbi 109 gjuhëve të tjera.
 • Përkthimi i një sasie të madhe teksti.

Përkthime me tastierë

Përkthyesi i tastierës do t’ju ndihmojë të komunikoni pa kufij në çdo mesazher.

 • Përkthim në 109 gjuhë në çdo mesazher.
 • Ndërfaqe miqësore për përdoruesit.
 • Merr përkthime në iMessage, Spotlight ose Widget.
 • Tastiera speciale do t’ju ndihmojë të përktheni tekstin kur shkruani.

Përkthe duke përdorur AirPods

Merre përkthimin zanor direkt përmes AirPods.

 • Përdorni AirPods funksionalitet për përkthim të menjëhershëm.
 • Ndihmoni me mësimin e gjuhës.
 • Mund të përdoret gjatë drejtimit.
 • I domosdoshëm në një vend të zhurmshëm.

Përkthimi në një konferencë shumëgjuhëshe

Aplikacioni përkthyes Lingvanex në iOS ju lejon të përktheni në një modalitet konferencash shumëgjuhëshe. Çdo pjesëmarrës i bisedës merr një përkthim të mesazheve në e tyre gjuha amtare. Ne fshijmë barrierat gjuhësore!

 • Ndërveprimi në një ekip ndërkombëtar ngrihet në një nivel të ri.
 • Negocimi me të huajt bëhet më i lehtë.
 • Ju gjithmonë mund të shikoni historinë e korrespondencës.
 • Mesazhet shfaqen në gjuhën origjinale dhe në përkthim për të kontrolluar cilësinë e përkthimit.

Merrni të gjithë përkthyesit!

Për iOS, Android, MacOS, Windows, Shfletues, Messenger, Voice Assistant dhe më shumë

Faqja e Përkthimit në iOS
'