Lingvanex Tranalator

Lingvanex prevoditelj

Prijevod: tekst, glas, kamera

Prevodi s Hrvatskog na Vijetnamski online

0 / 10000

Lingvanex - vaša univerzalna aplikacija za prevođenje

Lingvanex Za

Otkrijte Lingvanex 

translation app
  • Jednostavno rješenje s jezičnim alatima: prevedite tekst, datoteke, kameru, glas i web
  • Više od 60 izvanmrežnih paketa rječnika sprječava vas da se izgubite u prijevodu
  • Widgeti telefona i sata štede vaše vrijeme uz trenutni prijevod
  • Profesionalna komunikacija bez jezičnih barijera
  • Poboljšava produktivnost i pruža neviđenu točnost
  • Pomaže u učenju jezika i olakšava prevođenje
  • Savršeno za poslovnu i akademsku upotrebu

Otkrijte aplikaciju Lingvanex

Koristite Lingvanex prijevodne aplikacije za svaki besplatni prijevod s Hrvatskog na Vijetnamski. Primjenjujemo tehnologiju strojnog prevođenja i umjetnu inteligenciju za besplatnog Hrvatskog prevoditelja na Vijetnamski.

Prevodi s Hrvatskog na Vijetnamski online

Trebate prevesti e-poštu dobavljača na Vijetnamski ili web-mjesto za svoj odmor u inozemstvu? Lingvanex predstavlja programe i aplikacije koje se trenutno prevode s Hrvatskog na Vijetnamski!

Trebate prijevod na Vijetnamski? Učinimo to!

Besplatna usluga Lingvanex trenutno prevodi riječi, fraze u glas, audio datoteke, podcast, dokumente i web stranice s Vijetnamski na engleski i s engleskog na Vijetnamski.

Dobijte brze prijevode na engleski-Vijetnamski s obzirom na kontekst s primjerima iz stvarnog života za veliki broj riječi i fraza pomoću Lingvanex mehanizma za prevođenje prirodnog jezika temeljenog na strojnom učenju.

Pogledajte naš prijevod s engleskog na Vijetnamski s primjerima upotrebe na oba jezika. Izgovor i za Vijetnamski riječi ili izraze i izgovor engleskih primjera, engleski-Vijetnamski zbornik izraza.

Prevedite sami!

Lingvanex prijevodne aplikacije pomoći će vam u bilo kojem trenutku! Naše aplikacije koje rade na raznim uređajima – android, iOS, MacBook, pametni asistenti iz Googlea, Amazon Alexa i Microsoft Cortana, pametni satovi, bilo koji preglednici – pomoći će vam prevesti s engleskog na Vijetnamski bilo gdje! Lako je i besplatno! Lingvanex također nudi online prijevod s Vijetnamski na engleski.

Prijevod s engleskog na Vijetnamski softverom za prevođenje Lingvanex pomoći će vam da dobijete sjajan prijevod riječi, izraza i tekstova s engleskog na Vijetnamski i više od 110 drugih jezika.

Koristite Lingvanex aplikacije za brzo i trenutno besplatno prevođenje engleskog teksta na Vijetnamski. Lingvanex pruža dostupnu alternativu usluzi Google prevoditelja s engleskog na Vijetnamski i s Vijetnamski na engleski jezik.

Često postavljana pitanja (FAQ)

Kako funkcionira prijevod teksta s hrvatskog na Vijetnamski?

Naša prevoditeljska usluga koristi Lingvanex strojni stroj za prevođenje teksta koji ste upisali na hrvatski. Kad god upišete riječ, frazu ili rečenicu na hrvatskom – šaljemo API zahtjev Lingvanex engineu za prijevod. Zauzvrat, prevoditeljska služba Lingvanex šalje natrag odgovor s prevedenim tekstom na Vijetnamski. Lingvanex koristi napredne tehnologije kao što su umjetna inteligencija (duboko učenje), veliki podaci, web API-ji, računalstvo u oblaku, itd. za isporuku kvalitetnijih prijevoda. Kvalitetu prijevoda s hrvatskog na Vijetnamski možete provjeriti upravo sada.

Možemo li preuzeti ovu uslugu prevođenja?

Ne. Ne možete ga preuzeti. Trenutno na ovoj stranici možete koristiti samo naš prijevod na Vijetnamski online. Međutim, možete instalirati alat za proširenje za Chrome pod nazivom Lingvanex – Translator and Dictionary Chrome Extension. Ili koristite naše prijevodne aplikacije – poveznice na te aplikacije nalaze se na stranici. Nakon što je ovaj alat za prevođenje instaliran, možete istaknuti i desnom tipkom miša kliknuti dio teksta i kliknuti na ikonu "Prevedi" za prevođenje. Na taj način možete prevoditi ne samo s hrvatskog na Vijetnamski, već i između bilo kojih 36 jezika koje aplikacija podržava. Također, web stranicu možete prevesti s hrvatskog na Vijetnamski klikom na ikonu “Prevedi” na alatnoj traci preglednika.

Je li ovaj prijevod BESPLATAN?

DA. Međutim, imamo sljedeća ograničenja: Ograničenje zahtjeva U bilo kojem trenutku možete prenijeti najviše 5000 po zahtjevu. Ali možete poslati mnoge od tih zahtjeva. Postoji i dnevno ograničenje: iako možete podnijeti više zahtjeva za prijevod, nećete moći prevesti ako ponestane naše dnevne kvote. Ovo je zaštita od automatskih zahtjeva.

Koliko je točan prijevod s hrvatskog na Vijetnamski?

Za izvođenje prijevoda koristi se tehnologija strojnog jezika. Naš softver za prevođenje svakodnevno se razvija i pruža vrlo točan prijevod s hrvatskog na Vijetnamski. Možete to sami provjeriti odmah!

Jezični parovi dostupni su za prijevod teksta na engleski

Također možete pronaći prijevode s hrvatskog na druge jezike.

Prijevode na druge jezike možete pronaći u odgovarajućem odjeljku:

Lingvanex proizvodi za prevođenje teksta, slika, glasa, dokumenata: