Prevodi s hrvatskog na Nizozemski online

0 / 10000

Instalirajte i isprobajte aplikaciju za prijevod Lingvanex

preuzeti za

Koristite Lingvanex prijevodne aplikacije za svaki besplatni prijevod s hrvatskog na Nizozemski. Primjenjujemo tehnologiju strojnog prevođenja i umjetnu inteligenciju za besplatnog hrvatskog prevoditelja na Nizozemski.

Prevodi s hrvatskog na Nizozemski online

Trebate prevesti e-poštu dobavljača na Nizozemski ili web-mjesto za svoj odmor u inozemstvu? Lingvanex predstavlja programe i aplikacije koje se trenutno prevode s hrvatskog na Nizozemski!

Trebate prijevod na Nizozemski? Učinimo to!

Besplatna usluga Lingvanex trenutno prevodi riječi, izraze u glas, audio datoteke, podcaste, dokumente i web stranice s Nizozemski na hrvatski i s hrvatskog na Nizozemski.

Prevedite sami!

Lingvanex prijevodne aplikacije pomoći će vam u bilo kojem trenutku! Naše aplikacije koje rade na raznim uređajima – android, iOS, MacBook, pametni asistenti iz Googlea, Amazon Alexa i Microsoft Cortana, pametni satovi, bilo koji preglednici – pomoći će vam prevesti s engleskog na Nizozemski bilo gdje! Lako je i besplatno! Lingvanex također nudi online prijevod s Nizozemski na engleski.

Prijevod s engleskog na Nizozemski softverom za prevođenje Lingvanex pomoći će vam da dobijete sjajan prijevod riječi, izraza i tekstova s engleskog na Nizozemski i više od 110 drugih jezika.

Koristite Lingvanex aplikacije za brzo i trenutno besplatno prevođenje engleskog teksta na Nizozemski. Lingvanex pruža dostupnu alternativu usluzi Google prevoditelja s engleskog na Nizozemski i s Nizozemski na engleski jezik.

Često postavljana pitanja (FAQ)

Kako funkcionira prijevod teksta s hrvatskog na Nizozemski?

Naša prevoditeljska usluga koristi Lingvanex strojni stroj za prevođenje teksta koji ste upisali na hrvatski. Kad god upišete riječ, frazu ili rečenicu na hrvatskom – šaljemo API zahtjev Lingvanex engineu za prijevod. Zauzvrat, prevoditeljska služba Lingvanex šalje natrag odgovor s prevedenim tekstom na Nizozemski. Lingvanex koristi napredne tehnologije kao što su umjetna inteligencija (duboko učenje), veliki podaci, web API-ji, računalstvo u oblaku, itd. za isporuku kvalitetnijih prijevoda. Kvalitetu prijevoda s hrvatskog na Nizozemski možete provjeriti upravo sada.

Možemo li preuzeti ovu uslugu prevođenja?

Ne. Ne možete ga preuzeti. Trenutno na ovoj stranici možete koristiti samo naš prijevod na Nizozemski online. Međutim, možete instalirati alat za proširenje za Chrome pod nazivom Lingvanex – Translator and Dictionary Chrome Extension. Ili koristite naše prijevodne aplikacije – poveznice na te aplikacije nalaze se na stranici. Nakon što je ovaj alat za prevođenje instaliran, možete istaknuti i desnom tipkom miša kliknuti dio teksta i kliknuti na ikonu "Prevedi" za prevođenje. Na taj način možete prevoditi ne samo s hrvatskog na Nizozemski, već i između bilo kojih 36 jezika koje aplikacija podržava. Također, web stranicu možete prevesti s hrvatskog na Nizozemski klikom na ikonu “Prevedi” na alatnoj traci preglednika.

Je li ovaj prijevod BESPLATAN?

DA. Međutim, imamo sljedeća ograničenja: Ograničenje zahtjeva U bilo kojem trenutku možete prenijeti najviše 5000 po zahtjevu. Ali možete poslati mnoge od tih zahtjeva. Postoji i dnevno ograničenje: iako možete podnijeti više zahtjeva za prijevod, nećete moći prevesti ako ponestane naše dnevne kvote. Ovo je zaštita od automatskih zahtjeva.

Koliko je točan prijevod s hrvatskog na Nizozemski?

Za izvođenje prijevoda koristi se tehnologija strojnog jezika. Naš softver za prevođenje svakodnevno se razvija i pruža vrlo točan prijevod s hrvatskog na Nizozemski. Možete to sami provjeriti odmah!

Dostupni jezični parovi za hrvatski

Također možete pronaći prijevode s hrvatskog na druge jezike.

Prijevode na druge jezike možete pronaći u odgovarajućem odjeljku:

Lingvanex proizvodi za prevođenje teksta, slika, glasa, dokumenata: