Lingvanex Tranalator

Prevoditelj za

Prevodi s Hrvatskog na Francuski online

0 / 10000
translation app

Lingvanex - vaša univerzalna aplikacija za prevođenje

Prevoditelj za

Preuzmite besplatno

Koristite Lingvanex prijevodne aplikacije za svaki besplatni prijevod s Hrvatskog na Francuski. Primjenjujemo tehnologiju strojnog prevođenja i umjetnu inteligenciju za besplatnog Hrvatskog prevoditelja na Francuski.

Prevodi s Hrvatskog na Francuski online

Trebate prevesti e-poštu dobavljača na Francuski ili web-mjesto za svoj odmor u inozemstvu? Lingvanex predstavlja programe i aplikacije koje se trenutno prevode s Hrvatskog na Francuski!

Trebate prijevod na Francuski? Učinimo to!

Besplatna usluga Lingvanex trenutno prevodi riječi, fraze u glas, audio datoteke, podcast, dokumente i web stranice s Francuski na Hrvatskog i s Hrvatskog na Francuski.

Dobijte brze prijevode na Hrvatskog-Francuski s obzirom na kontekst s primjerima iz stvarnog života za veliki broj riječi i fraza pomoću Lingvanex mehanizma za prevođenje prirodnog jezika temeljenog na strojnom učenju.

Pogledajte naš prijevod s Hrvatskog na Francuski s primjerima upotrebe na oba jezika. Izgovor i za Francuski riječi ili izraze i izgovor Hrvatskog primjera, Hrvatskog-Francuski zbornik izraza.

Prevedite sami!

Lingvanex prijevodne aplikacije pomoći će vam u bilo kojem trenutku! Naše aplikacije koje rade na raznim uređajima – android, iOS, MacBook, pametni asistenti iz Googlea, Amazon Alexa i Microsoft Cortana, pametni satovi, bilo koji preglednici – pomoći će vam prevesti s Hrvatskog na Francuski bilo gdje! Lako je i besplatno! Lingvanex također nudi online prijevod s Francuski na Hrvatskog.

Prijevod s Hrvatskog na Francuski softverom za prevođenje Lingvanex pomoći će vam da dobijete sjajan prijevod riječi, izraza i tekstova s Hrvatskog na Francuski i više od 110 drugih jezika.

Koristite Lingvanex aplikacije za brzo i trenutno besplatno prevođenje Hrvatskog teksta na Francuski. Lingvanex pruža dostupnu alternativu usluzi Google prevoditelja s Hrvatskog na Francuski i s Francuski na Hrvatskog jezik.

Često postavljana pitanja (FAQ)

Kako funkcionira prijevod teksta s Hrvatskog na Francuski?

Naša prevoditeljska usluga koristi Lingvanex strojni stroj za prevođenje teksta koji ste upisali na Hrvatskog. Kad god upišete riječ, frazu ili rečenicu na Hrvatskog – šaljemo API zahtjev Lingvanex engineu za prijevod. Zauzvrat, prevoditeljska služba Lingvanex šalje natrag odgovor s prevedenim tekstom na Francuski. Lingvanex koristi napredne tehnologije kao što su umjetna inteligencija (duboko učenje), veliki podaci, web API-ji, računalstvo u oblaku, itd. za isporuku kvalitetnijih prijevoda. Kvalitetu prijevoda s Hrvatskog na Francuski možete provjeriti upravo sada.

Možemo li preuzeti ovu uslugu prevođenja?

Ne. Ne možete ga preuzeti. Trenutno na ovoj stranici možete koristiti samo naš prijevod na Francuski online. Međutim, možete instalirati alat za proširenje za Chrome pod nazivom Lingvanex – Translator and Dictionary Chrome Extension. Ili koristite naše prijevodne aplikacije – poveznice na te aplikacije nalaze se na stranici. Nakon što je ovaj alat za prevođenje instaliran, možete istaknuti i desnom tipkom miša kliknuti dio teksta i kliknuti na ikonu "Prevedi" za prevođenje. Na taj način možete prevoditi ne samo s Hrvatskog na Francuski, već i između bilo kojih 36 jezika koje aplikacija podržava. Također, web stranicu možete prevesti s Hrvatskog na Francuski klikom na ikonu “Prevedi” na alatnoj traci preglednika.

Je li ovaj prijevod BESPLATAN?

DA. Međutim, imamo sljedeća ograničenja: Ograničenje zahtjeva U bilo kojem trenutku možete prenijeti najviše 5000 po zahtjevu. Ali možete poslati mnoge od tih zahtjeva. Postoji i dnevno ograničenje: iako možete podnijeti više zahtjeva za prijevod, nećete moći prevesti ako ponestane naše dnevne kvote. Ovo je zaštita od automatskih zahtjeva.

Koliko je točan prijevod s Hrvatskog na Francuski?

Za izvođenje prijevoda koristi se tehnologija strojnog jezika. Naš softver za prevođenje svakodnevno se razvija i pruža vrlo točan prijevod s Hrvatskog na Francuski. Možete to sami provjeriti odmah!

Jezični parovi dostupni su za prijevod teksta na Hrvatskog

Također možete pronaći prijevode s Hrvatskog na druge jezike.

Prijevode na druge jezike možete pronaći u odgovarajućem odjeljku:

Lingvanex proizvodi za prevođenje teksta, slika, glasa, dokumenata: