Lingvanex Tranalator

Lingvanex Translator

Translate: Text, Voice, Camera

Follow these steps to complete your Lingvanex installation:

 • 1

  Run the Lingvanex installer

  Save the Lingvanex file

  Open the Lingvanex file to install

  Click the downloaded file on the bottom-left corner of your browser.

  Click Save File when prompted. Go to Downloads on the top-right corner to open the setup file.

  Choose Save File when prompted, then click OK.

  Go to Downloads on the top-right corner and click on the downloaded file.

  Go to your Downloads folder and click on the downloaded file.

 • 2

  Confirm the installation

  Open the Lingvanex file to install

  Click Allow on the system dialog window to approve the start of your Lingvanex installation.

  Go to Downloads on the top-right corner to open the setup file and approve the installation.

  Click Yes on the system dialog window to approve the start of your Lingvanex installation.

 • 3

  Follow setup instructions

  Click the button in the installer window to begin installation.

Click this file to start installing Lingvanex
Click this file to start installing Lingvanex

SDK për celular

Integrimi në aplikacionet iOS, Android, Windows, Mac që ju lejon të përktheni jashtë linje. Çmimi fillon nga 100 dollarë në muaj.

Ne mbështesim të gjitha pajisjet

iOS

Android

Apple Watch

MacOS

Chrome (zgjerim)

Windows

Zgjeroni funksionalitetin e aplikacionit tuaj

Integrim i lehtë

SDK ka projekt demo dhe manual.
Menaxherët e varësisë mbështeten.

Çmim i përballueshëm

Çmimi fillon nga 100 dollarë në muaj dhe varet nga numri i gjuhëve.

108 gjuhë

Madhësia e çdo modeli gjuhe është 70 mb.
SDK përdor 200 mb memorie RAM.

Shtoni funksionin e përkthimit në aplikacionin tuaj
në një ditë

Na kontaktoni tani

Testoni SDK-në e përkthimit për iOS, Android, Windows, Mac FALAS.

'