Lingvanex Tranalator

Lingvanex Translator

Translate: Text, Voice, Camera

Follow these steps to complete your Lingvanex installation:

 • 1

  Run the Lingvanex installer

  Save the Lingvanex file

  Open the Lingvanex file to install

  Click the downloaded file on the bottom-left corner of your browser.

  Click Save File when prompted. Go to Downloads on the top-right corner to open the setup file.

  Choose Save File when prompted, then click OK.

  Go to Downloads on the top-right corner and click on the downloaded file.

  Go to your Downloads folder and click on the downloaded file.

 • 2

  Confirm the installation

  Open the Lingvanex file to install

  Click Allow on the system dialog window to approve the start of your Lingvanex installation.

  Go to Downloads on the top-right corner to open the setup file and approve the installation.

  Click Yes on the system dialog window to approve the start of your Lingvanex installation.

 • 3

  Follow setup instructions

  Click the button in the installer window to begin installation.

Click this file to start installing Lingvanex
Click this file to start installing Lingvanex

Zgjerimi i përkthyesit për Opera

Dëgjoni, lexoni, komunikoni me përkthim në 108 gjuhë

Provoni shtesën për Opera “Lingvanex përkthyes dhe fjalor” me funksionin e veprimit zanor.
Ndihmon në mësimin e gjuhëve dhe leximin e faqeve të huaja.

Karakteristikat kryesore

Ju mund të merrni një kuptim fjalori për çdo fjalë të vetme.

Ju mund të dëgjoni përkthimin e marrë

Personalizimi i shkurtoreve

Historia e përkthimit dhe faqerojtësit

Përktheni një tekst të madh

Sistemi tekst-në-fjalë është i disponueshëm.

Personalizimi i butonit të shiritit të veglave

Lokalizimi i ndërfaqes së përdoruesit

Zgjerim i përshtatshëm përkthimi për shfletuesin Opera

 • Shtoni shtesën Lingvanex në shfletuesin tuaj
 • Zgjidhni një gjuhë për përkthim
 • Zgjidhni çdo tekst, frazë ose fjalë në faqen e internetit në shfletuesin Opera
 • Merrni një përkthim të shpejtë nga cilado prej 108 gjuhëve në atë që keni zgjedhur
 • Dëgjoni përkthimin

Sistemi unik historik

Një histori e vetme përkthimi në të gjitha aplikacionet Lingvanex për një llogari.

Përkthyes me kuptim fjalori

 • Theksoni një fjalë në tekst në faqe
 • Përkthyesi Lingvanex për shfletuesin Opera do të zgjedhë kuptimin e fjalorit dhe shembujt e përdorimit të fjalës në kontekste të ndryshme
 • Ju mund të dëgjoni shqiptimin e fjalës së theksuar

Këto veçori ndihmojnë në mësimin e gjuhëve të huaja.

Përkthyes me zë

 • Ju mund të dëgjoni shqiptimin e tekstit burimor dhe përkthimin që rezulton
 • Funksioni “Tekst me zë” është aktivizuar si parazgjedhje

Përkthyes falas për Chrome, Opera, Mozilla, Edge

Merrni të gjithë përkthyesit!

Për iOS, Android, MacOS, Windows, Shfletues, Messenger, Voice Assistant dhe më shumë

Zgjerime Faqja Opera
'