Lingvanex Tranalator

Lingvanex Translator

Translate: Text, Voice, Camera

Follow these steps to complete your Lingvanex installation:

 • 1

  Run the Lingvanex installer

  Save the Lingvanex file

  Open the Lingvanex file to install

  Click the downloaded file on the bottom-left corner of your browser.

  Click Save File when prompted. Go to Downloads on the top-right corner to open the setup file.

  Choose Save File when prompted, then click OK.

  Go to Downloads on the top-right corner and click on the downloaded file.

  Go to your Downloads folder and click on the downloaded file.

 • 2

  Confirm the installation

  Open the Lingvanex file to install

  Click Allow on the system dialog window to approve the start of your Lingvanex installation.

  Go to Downloads on the top-right corner to open the setup file and approve the installation.

  Click Yes on the system dialog window to approve the start of your Lingvanex installation.

 • 3

  Follow setup instructions

  Click the button in the installer window to begin installation.

Click this file to start installing Lingvanex
Click this file to start installing Lingvanex

Përkthyesi dhe zgjerimi i fjalorit për Edge

Dëgjoni, lexoni, komunikoni me përkthim në 109 gjuhë

Shtojca e përkthimit për Edge ju lejon të dëgjoni përkthimin ose tekstin origjinal në 109 gjuhë.

Karakteristikat kryesore

Ju mund të merrni një vlerë fjalori për çdo fjalë të vetme

Ju mund të dëgjoni përkthimin e marrë

Personalizimi i shkurtoreve

Historia e përkthimit dhe faqerojtësit

Përktheni një tekst të madh

Sistemi tekst-në-fjalë është i disponueshëm.

Personalizimi i butonit të shiritit të veglave

Lokalizimi i ndërfaqes së përdoruesit

Zgjatja e skajit për përkthimin e tekstit të zgjedhur

Zgjidhni çdo tekst, frazë ose fjalë në faqen e internetit.
Merrni përkthim të menjëhershëm.
Dëgjo përkthimin.

Faqeshënuesit dhe historia

Me vetëm një llogari, mund të keni akses në fjalët tuaja të ruajtura dhe në historikun e përkthimit në të gjitha aplikacionet Lingvanex nëpër platforma.

Përkthyes me zë

Për të shprehur tekstin e zgjedhur ose përkthimin që rezulton, thjesht klikoni në butonin me imazhin e altoparlantit në dritaren e përkthyesit Lingvanex.
Karakteristikat TTS janë të disponueshme si parazgjedhje.

Përkthyes me fjalor

 • Theksoni një fjalë në tekst në faqe
 • Kuptimi i fjalës, shqiptimi, sinonimet, hipernimet, hiponimet dhe më shumë.

Përkthyes falas për Edge, Chrome, Opera, Mozilla

Merrni të gjithë përkthyesit!

Për iOS, Android, MacOS, Windows, Shfletues, Messenger, Voice Assistant dhe më shumë

Faqja e zgjerimeve të Chrome
'