Lingvanex Tranalator

Lingvanex Translator

Translate: Text, Voice, Camera

Follow these steps to complete your Lingvanex installation:

 • 1

  Run the Lingvanex installer

  Save the Lingvanex file

  Open the Lingvanex file to install

  Click the downloaded file on the bottom-left corner of your browser.

  Click Save File when prompted. Go to Downloads on the top-right corner to open the setup file.

  Choose Save File when prompted, then click OK.

  Go to Downloads on the top-right corner and click on the downloaded file.

  Go to your Downloads folder and click on the downloaded file.

 • 2

  Confirm the installation

  Open the Lingvanex file to install

  Click Allow on the system dialog window to approve the start of your Lingvanex installation.

  Go to Downloads on the top-right corner to open the setup file and approve the installation.

  Click Yes on the system dialog window to approve the start of your Lingvanex installation.

 • 3

  Follow setup instructions

  Click the button in the installer window to begin installation.

Click this file to start installing Lingvanex
Click this file to start installing Lingvanex

Përkthyesi i thirrjeve telefonike

Telefononi në mbarë botën në 30 gjuhë të njohura

Thirrjet në të gjitha pajisjet (madje edhe telefonat fiks)

Përkthim automatik i të folurit

Do të ndihmojë në një situatë të vështirë

Ndihmon në zgjidhjen e problemeve të udhëtimit

Ndihmon në zgjidhjen e problemeve urgjente të biznesit me të huajt

Ndihmon në komunikimin me miqtë jashtë vendit

Thirrni pa frikë

Duke përdorur aplikacionin, mund të komunikoni lehtësisht me dikë që nuk e njeh gjuhën tuaj amtare

Privatisht

Detajet e bisedës janë në dispozicion vetëm për ju. Ne nuk i ruajmë të dhënat e bisedës.

Ekonomikisht

Shumë më lirë se telefonatat në roaming. Një telefonatë kushton nga 0,18 dollarë në minutë.

Qartë

I gjithë dialogu transmetohet në ekran me tekst për kontroll më të mirë.

A po shkoni në një udhëtim?

Mos harroni dokumentet, sigurimin dhe … një përkthyes të thirrjeve telefonike nga Lingvanex

Gjuhët dhe Rajonet

Thirrjet në aplikacion janë të disponueshme në të gjitha vendet e botës dhe përkthimi kryhet në 30 gjuhë

Faqja e përkthimit të telefonatës
'