Lingvanex Tranalator

Lingvanex Translator

Translate: Text, Speech, Camera

Follow these steps to complete your Lingvanex installation:

 • 1

  Run the Lingvanex installer

  Save the Lingvanex file

  Open the Lingvanex file to install

  Click the downloaded file on the bottom-left corner of your browser.

  Click Save File when prompted. Go to Downloads on the top-right corner to open the setup file.

  Choose Save File when prompted, then click OK.

  Go to Downloads on the top-right corner and click on the downloaded file.

  Go to your Downloads folder and click on the downloaded file.

 • 2

  Confirm the installation

  Open the Lingvanex file to install

  Click Allow on the system dialog window to approve the start of your Lingvanex installation.

  Go to Downloads on the top-right corner to open the setup file and approve the installation.

  Click Yes on the system dialog window to approve the start of your Lingvanex installation.

 • 3

  Follow setup instructions

  Click the button in the installer window to begin installation.

Click this file to start installing Lingvanex
Click this file to start installing Lingvanex

Zgjidhje e Sigurt e Përkthimit nga Ndërmarrja

Përktheni miliona tekste, audio, skedarë, faqe interneti me çmim fiks me mbrojtje totale të privatësisë. Provë falas 2-javore.

Mbrojtja totale e privatësisë

Serveri i përkthimit funksionon në premisë pa lidhje interneti. Do të thotë që askush nuk ka qasje në të dhënat e biznesit tuaj. Siguri maksimale për klientët më kërkues.

Përkthim pa kufi me çmim fiks

Lingvanex ofron server në premisë si abonim vjetor ose mujor që përfshin përditësime të softuerit falas. Mund të vendoset në kompjuterin e klientit ose në pritjen në renë kompjuterike. Zgjidhja në premisë është një zgjedhje e mirë nëse përktheni blloqe të mëdha të të dhënave në baza të rregullta. Sa më shumë të përktheni aq më shumë kurseni në krahasim me zgjidhjet e përkthimit të bazuara në renë kompjuterike. Çmimi varet nga numri i gjuhëve.

Integrim i shpejtë me biznesin tuaj

Lehtë për t’u vendosur në një kompjuter lokal, intranet ose ekstranet të korporatës, hosting cloud. Ai mbështet akses të pakufizuar të përdoruesve, miliona përkthime në ditë dhe integrohet pa probleme me çdo aplikacion biznesi dhe rrjedhën e punës së dokumenteve për të ndihmuar ndërmarrjet të përballojnë sfidat e përditshme shumëgjuhëshe. Është shumë i shkallëzuar dhe mund të përdoret në tregtinë elektronike, mbështetjen e klientit, inteligjencën e biznesit, menaxhimin e njohurive, eDiscovery dhe shumë biznese të tjera.

Përkthime me cilësi të lartë në 109 gjuhë

Përkthe tekst, HTML, skedarë (txt, PDF, MS Word, Excel, Powerpoint etj), audio në 109 gjuhë me cilësinë më të mirë në klasë bazuar në AI.
Lista e gjuhëve

Më shumë se 200 kompani i besojnë Lingvanex

Kërkoni një provë falas

* Fushat e kërkuara
✓ E vlefshme

Duke dorëzuar këtë formular, unë pranoj që Kushtet e Shërbimit dhe Politika e Privatësisë do të rregullojnë përdorimin e shërbimeve që marr dhe të dhënat personale që unë ofroj respektivisht.

On-Premise Translation Server

Plotësisht i sigurt dhe privat

 • Përkthim i sigurt dhe me cilësi të lartë me makinë në 109 gjuhë

 • Plane me çmim fiks duke filluar nga 200 dollarë në muaj

 • Tekst, HTML, dokumente dhe përkthim i pakufizuar nga zë në tekst

 • Integrim i shpejtë dhe i lehtë me mbështetje të plotë nga ekipi i Lingvanex

 • Periudha e provës 14-ditore falas

'