Lingvanex Tranalator

Översättare för

Översätt från Svenska till Franskaet online

0 / 10000
translation app

Lingvanex - din universella översättningsapp

Översättare för

Ladda ner gratis

Använd Lingvanex översättningsappar för varje gratis översättning från Svenska till Franskaet. Vi tillämpar maskinöversättningsteknik och artificiell intelligens för en gratis Franskaet Svenska översättare.

Översätt från Svenska till Franskaet online

Behöver du översätta ett e-postmeddelande från en leverantör i Franskaet eller en webbplats för din semester utomlands? Lingvanex presenterar program och applikationer som omedelbart översätter från Svenska till Franskaet!

Behöver du en Franskaet översättning? Vi gör det!

Lingvanex gratistjänst översätter omedelbart ord, fraser till röst, ljudfiler, podcasts, dokument och webbsidor från Franskaet till Svenska och från Svenska till Franskaet.

Få snabba, kontextmedvetna översättningar från Svenska till Franskaet med verkliga exempel för ett stort antal ord och fraser med hjälp av Lingvanex maskininlärningsbaserade översättningsmotor för naturliga språk.

Kolla in vår översättning från Svenska till Franskaet med exempel på användning på båda språken. Uttal både för Franskaet ord eller fraser och uttal av Svenska exempel, Svenska-Franskaet frasbok.

Översätt själv!

Lingvanex översättningsprogram hjälper dig när som helst! Våra applikationer som fungerar på olika enheter - android, iOS, MacBook, smarta assistenter från Google, Amazon Alexa och Microsoft Cortana, smartklockor, alla webbläsare - hjälper dig att översätta från Svenska till Franskaet var som helst! Det är enkelt och gratis! Lingvanex erbjuder även onlineöversättning från Franskaet till Svenska.

Översättning från Svenska till Franskaet med Lingvanex översättningsprogram hjälper dig att få en fulminant översättning av ord, fraser och texter från Svenska till Franskaet och mer än 110 andra språk.

Använd Lingvanex-programmen för att snabbt och omedelbart översätta en Franskaet Svenska text gratis. Lingvanex erbjuder ett lättillgängligt alternativ till Google translate-tjänsten från Svenska till Franskaet och från Franskaet till Svenska språket.

Vanliga frågor (FAQ)

Hur fungerar översättning av Svenska till Franskaet text?

Vår översättningstjänst använder Lingvanex översättningsmaskin för att översätta den text du har skrivit till Svenska. När du skriver ett ord, en fras eller en mening på Svenska skickar vi en API-förfrågan till Lingvanex motor för en översättning. I gengäld skickar de översättningstjänsten Lingvanex tillbaka ett svar med en översatt text på Franskaet. Lingvanex använder avancerad teknik som artificiell intelligens (deep learning), big data, webb-API:er, molndatorer etc. för att leverera översättningar av högre kvalitet. Du kan kontrollera kvaliteten på översättningen från Svenska till Franskaet just nu.

Kan vi ladda ner den här översättningstjänsten?

Inte. Du kan inte ladda ner den. För tillfället kan du bara använda vår Franskaet-översättning online på den här sidan. Du kan dock installera Chrome Extension-verktyget som heter Lingvanex - Translator and Dictionary Chrome Extension. Eller använda våra översättningsprogram - länkar till dessa program finns på sidan. När detta översättningsverktyg är installerat kan du markera och högerklicka på ett textavsnitt och klicka på ikonen "Translate" för att översätta. På så sätt kan du översätta inte bara från Svenska till Franskaet, utan även mellan alla 36 språk som stöds av programmet. Du kan också översätta webbsidor från Svenska till Franskaet genom att klicka på ikonen "Translate" i webbläsarens verktygsfält.

Är denna översättning GRATIS?

JA. Vi har dock följande begränsningar: Begärangräns Du kan när som helst överföra max 5000 per förfrågan. Men du kan skicka många av dessa förfrågningar. Det finns också en daglig gräns: även om du kan göra flera översättningsförfrågningar, kommer du inte att kunna översätta om vi får slut på vår dagliga kvot. Detta är ett skydd mot automatiska förfrågningar.

Hur exakt är översättningen från Svenska till Franskaet?

Maskinspråksteknik används för att utföra översättningen. Vår översättningsprogramvara utvecklas dagligen och ger mycket noggrann översättning från Svenska till Franskaet. Du kan kontrollera det själv just nu!

Språkpar finns tillgängliga för översättning till Svenska

Du kan också hitta översättningar från Svenska till andra språk.

Översättningar till andra språk finns i motsvarande avsnitt:

Lingvanex produkter för översättning av text, bilder, röst, dokument: