Prevodi sa bosanskog na Havajski online

0 / 10000

Instalirajte i isprobajte aplikaciju za prevođenje Lingvanex besplatno!

preuzmi za

Koristite Lingvanex prevodilačke aplikacije za svaki besplatni prijevod sa bosanskog na Havajski. Primjenjujemo tehnologiju mašinskog prevođenja i umjetnu inteligenciju za besplatnog prevodioca za bosanski Havajski.

Prevodi sa bosanskog na Havajski online

Trebate prevesti e-poštu od dobavljača na Havajski ili web stranicu za svoj odmor u inostranstvu? Lingvanex predstavlja programe i aplikacije koje se trenutno prevode sa bosanskog na Havajski!

Trebate Havajski prijevod? Uradimo to!

Besplatna usluga Lingvanex trenutno prevodi riječi, fraze u glas, audio fajlove, podcaste, dokumente i web stranice sa Havajski na bosanski i sa bosanskog na Havajski.

Prevodite sami!

Lingvanex prevodilačke aplikacije će vam pomoći u svakom trenutku! Naše aplikacije koje rade na različitim uređajima – android, iOS, MacBook, pametni asistenti iz Google-a, Amazon Alexa i Microsoft Cortana, pametni satovi, bilo koji pretraživači – pomoći će vam da prevedete s engleskog na Havajski bilo gdje! Lako je i besplatno! Lingvanex također pruža online prijevod sa Havajski na engleski.

Prevod s engleskog na Havajski pomoću softvera za prevođenje Lingvanex pomoći će vam da dobijete fulminantan prijevod riječi, fraza i tekstova sa engleskog na Havajski i više od 110 drugih jezika.

Koristite Lingvanex aplikacije da brzo i trenutno besplatno prevedete Havajski engleski tekst. Lingvanex pruža pristupačnu alternativu usluzi Google prevodioca sa engleskog na Havajski i sa Havajski na engleski jezik.

Često postavljana pitanja (FAQ)

Kako funkcionira prijevod teksta sa bosanskog na Havajski?

Naša prevodilačka služba koristi Lingvanex mašinski mehanizam za prevođenje teksta koji ste upisali na bosanski jezik. Kad god upišete riječ, frazu ili rečenicu na bosanskom – šaljemo API zahtjev Lingvanex engine-u za prijevod. Zauzvrat, njihov prevoditeljski servis Lingvanex šalje natrag odgovor s prevedenim tekstom na Havajski. Lingvanex koristi napredne tehnologije kao što su umjetna inteligencija (duboko učenje), veliki podaci, web API-ji, računalstvo u oblaku, itd. za pružanje kvalitetnijih prijevoda. Kvalitet prijevoda sa bosanskog na Havajski možete provjeriti upravo sada.

Možemo li preuzeti ovu uslugu prevođenja?

Ne. Ne možete ga preuzeti. Trenutno na ovoj stranici možete koristiti samo naš prevod na Havajski online. Međutim, možete instalirati alat za proširenje chrome pod nazivom Lingvanex – Translator and Dictionary Chrome Extension. Ili koristite naše aplikacije za prevođenje – linkovi do ovih aplikacija nalaze se na stranici. Nakon što je ovaj alat za prevođenje instaliran, možete označiti i desnim klikom na dio teksta i kliknuti na ikonu “Prevedi” da prevedete. Na ovaj način možete prevoditi ne samo sa bosanskog na Havajski, već i između bilo kojih 36 jezika koje podržava aplikacija. Također, možete prevesti web stranicu sa bosanskog na Havajski klikom na ikonu “Prevedi” na traci sa alatkama pretraživača.

Je li ovaj prijevod BESPLATAN?

DA. Međutim, imamo sljedeća ograničenja: Ograničenje zahtjeva U svakom trenutku možete prenijeti najviše 5000 po zahtjevu. Ali možete poslati mnoge od ovih zahtjeva. Postoji i dnevno ograničenje: iako možete podnijeti više zahtjeva za prijevod, nećete moći prevoditi ako ponestane naše dnevne kvote. Ovo je zaštita od automatskih zahtjeva.

Koliko je tačan prijevod sa bosanskog na Havajski?

Za prevođenje se koristi tehnologija mašinskog jezika. Naš softver za prevođenje se svakodnevno razvija i pruža vrlo precizan prijevod sa bosanskog na Havajski. Možete to i sami provjeriti odmah!

Jezički parovi dostupni za bosanski jezik

Također možete pronaći prijevode sa bosanskog na druge jezike.

Prevode na druge jezike možete pronaći u odgovarajućem odjeljku:

Lingvanex proizvodi za prevođenje teksta, slika, glasa, dokumenata: