Lingvanex Tranalator

Prevodilac za

Prevodi sa Bosanskog na Francuski online

0 / 10000
translation app

Lingvanex - vaša univerzalna aplikacija za prevođenje

Prevodilac za

Preuzmite Besplatno

Koristite Lingvanex prevodilačke aplikacije za svaki besplatni prijevod sa Bosanskog na Francuski. Primjenjujemo tehnologiju mašinskog prevođenja i umjetnu inteligenciju za besplatnog prevodioca za Bosanskog Francuski.

Prevodi sa Bosanskog na Francuski online

Trebate prevesti e-poštu od dobavljača na Francuski ili web stranicu za svoj odmor u inostranstvu? Lingvanex predstavlja programe i aplikacije koje se trenutno prevode sa Bosanskog na Francuski!

Trebate Francuski prijevod? Uradimo to!

Besplatna usluga Lingvanex trenutno prevodi riječi, fraze u glas, audio fajlove, podcaste, dokumente i web stranice sa Francuski na Bosanskog i sa Bosanskog na Francuski.

Nabavite brze, kontekstno svjesne prijevode Bosanskog-Francuski sa primjerima iz stvarnog života za veliki broj riječi i fraza pomoću Lingvanex mehanizma za prevođenje prirodnog jezika zasnovanog na mašinskom učenju.

Pogledajte naš prijevod s Bosanskog na Francuski s primjerima upotrebe na oba jezika. Izgovor i za Francuski riječi ili fraze i izgovor Bosanskog primjera, Bosanskog-Francuski zbornik izraza.

Prevodite sami!

Lingvanex prevodilačke aplikacije će vam pomoći u svakom trenutku! Naše aplikacije koje rade na različitim uređajima – android, iOS, MacBook, pametni asistenti iz Google-a, Amazon Alexa i Microsoft Cortana, pametni satovi, bilo koji pretraživači – pomoći će vam da prevedete s Bosanskog na Francuski bilo gdje! Lako je i besplatno! Lingvanex također pruža online prijevod sa Francuski na Bosanskog.

Prevod s Bosanskog na Francuski pomoću softvera za prevođenje Lingvanex pomoći će vam da dobijete fulminantan prijevod riječi, fraza i tekstova sa Bosanskog na Francuski i više od 110 drugih jezika.

Koristite Lingvanex aplikacije da brzo i trenutno besplatno prevedete Francuski Bosanskog tekst. Lingvanex pruža pristupačnu alternativu usluzi Google prevodioca sa Bosanskog na Francuski i sa Francuski na Bosanskog jezik.

Često postavljana pitanja (FAQ)

Kako funkcionira prijevod teksta sa Bosanskog na Francuski?

Naša prevodilačka služba koristi Lingvanex mašinski mehanizam za prevođenje teksta koji ste upisali na Bosanskog jezik. Kad god upišete riječ, frazu ili rečenicu na Bosanskog – šaljemo API zahtjev Lingvanex engine-u za prijevod. Zauzvrat, njihov prevoditeljski servis Lingvanex šalje natrag odgovor s prevedenim tekstom na Francuski. Lingvanex koristi napredne tehnologije kao što su umjetna inteligencija (duboko učenje), veliki podaci, web API-ji, računalstvo u oblaku, itd. za pružanje kvalitetnijih prijevoda. Kvalitet prijevoda sa Bosanskog na Francuski možete provjeriti upravo sada.

Možemo li preuzeti ovu uslugu prevođenja?

Ne. Ne možete ga preuzeti. Trenutno na ovoj stranici možete koristiti samo naš prevod na Francuski online. Međutim, možete instalirati alat za proširenje chrome pod nazivom Lingvanex – Translator and Dictionary Chrome Extension. Ili koristite naše aplikacije za prevođenje – linkovi do ovih aplikacija nalaze se na stranici. Nakon što je ovaj alat za prevođenje instaliran, možete označiti i desnim klikom na dio teksta i kliknuti na ikonu “Prevedi” da prevedete. Na ovaj način možete prevoditi ne samo sa Bosanskog na Francuski, već i između bilo kojih 36 jezika koje podržava aplikacija. Također, možete prevesti web stranicu sa Bosanskog na Francuski klikom na ikonu “Prevedi” na traci sa alatkama pretraživača.

Je li ovaj prijevod BESPLATAN?

DA. Međutim, imamo sljedeća ograničenja: Ograničenje zahtjeva U svakom trenutku možete prenijeti najviše 5000 po zahtjevu. Ali možete poslati mnoge od ovih zahtjeva. Postoji i dnevno ograničenje: iako možete podnijeti više zahtjeva za prijevod, nećete moći prevoditi ako ponestane naše dnevne kvote. Ovo je zaštita od automatskih zahtjeva.

Koliko je tačan prijevod sa Bosanskog na Francuski?

Za prevođenje se koristi tehnologija mašinskog jezika. Naš softver za prevođenje se svakodnevno razvija i pruža vrlo precizan prijevod sa Bosanskog na Francuski. Možete to i sami provjeriti odmah!

Jezički parovi su dostupni za prevod teksta na Bosanskog

Također možete pronaći prijevode sa Bosanskog na druge jezike.

Prevode na druge jezike možete pronaći u odgovarajućem odjeljku:

Lingvanex proizvodi za prevođenje teksta, slika, glasa, dokumenata: