Преводи са српског на Луксембуршки онлајн

0 / 10000

Инсталирајте и испробајте апликацију Лингванек за превођење бесплатно!

преузми за

Користите Лингванек преводилачке апликације за сваки бесплатни превод са српског на Луксембуршки. Примењујемо технологију машинског превођења и вештачку интелигенцију за бесплатног преводиоца за Луксембуршки српски језик.

Преводи са српског на Луксембуршки онлајн

Требате да преведете имејл од добављача на Луксембуршки или веб-сајт за свој одмор у иностранству? Лингванек представља програме и апликације које се тренутно преводе са српског на Луксембуршки!

Треба вам превод на Луксембуршки? Хајде да то урадимо!

Бесплатна услуга Лингванек тренутно преводи речи, фразе у глас, аудио датотеке, подкасте, документе и веб странице са Луксембуршки на српски и са српског на Луксембуршки.

Преведите сами!

Лингванек преводилачке апликације ће вам помоћи у сваком тренутку! Наше апликације које раде на разним уређајима – андроид, iOS, MacBook, паметни асистенти из Гугла, Амазон Алека и Мицрософт Цортана, паметни сатови, било који претраживачи – помоћи ће вам да преведете са српског на Луксембуршки било где! Лако је и бесплатно! Лингванек такође пружа онлајн превод са Луксембуршки на српски.

Превод са српског на Луксембуршки помоћу софтвера за превођење Лингванек ће вам помоћи да добијете сјајан превод речи, фраза и текстова са српског на Луксембуршки и више од 110 других језика.

Користите Лингванек апликације да брзо и тренутно бесплатно преведете Луксембуршки српски текст. Лингванек пружа доступну алтернативу услузи Гоогле преводиоца са српског на Луксембуршки и са Луксембуршки на српски језик.

Често постављана питања (ФАК)

Како функционише превод текста са српског на Луксембуршки?

Наша преводилачка служба користи машину Лингванек преводиоца да преведе текст који сте унели на српски. Кад год укуцате реч, фразу или реченицу на српском – шаљемо АПИ захтев Лингванек енгине-у за превод. Заузврат, преводилачка служба Лингванек шаље назад одговор са преведеним текстом на Луксембуршки. Лингванек користи напредне технологије као што су вештачка интелигенција (дубоко учење), велики подаци, веб АПИ-ји, рачунарство у облаку, итд. за испоруку квалитетнијих превода. Квалитет превода са српског на Луксембуршки можете проверити одмах.

Можемо ли преузети ову услугу превођења?

Не. Не можете га преузети. Тренутно на овој страници можете да користите само наш превод на Луксембуршки на мрежи. Међутим, можете да инсталирате алатку за проширење за Цхроме под називом Лингванек – Цхроме Ектенсион Транслатор анд Дицтионари. Или користите наше апликације за превођење – везе до ових апликација су на страници. Када је овај алат за превођење инсталиран, можете да означите и кликнете десним тастером миша на део текста и кликнете на икону „Преведи“ да бисте превели. На овај начин можете преводити не само са српског на Луксембуршки, већ и између било којих 36 језика које подржава апликација. Такође, можете превести веб страницу са српског на Луксембуршки кликом на икону „Преведи“ на траци са алаткама претраживача.

Да ли је овај превод БЕСПЛАТАН?

ДА. Међутим, имамо следећа ограничења: Ограничење захтева У било ком тренутку можете пренети највише 5000 по захтеву. Али можете послати многе од ових захтева. Постоји и дневно ограничење: иако можете да поднесете више захтева за превод, нећете моћи да преводите ако понестане наше дневне квоте. Ово је заштита од аутоматских захтева.

Колико је тачан превод са српског на Луксембуршки?

За обављање превода користи се технологија машинског језика. Наш софтвер за превођење се свакодневно развија и пружа веома прецизан превод са српског на Луксембуршки. Можете то сами да проверите одмах!

Доступни језички парови за српски

Такође можете пронаћи преводе са српског на друге језике.

Преводе на друге језике можете пронаћи у одговарајућем одељку:

Лингванек производи за превођење текста, слика, гласа, докумената: