Lingvanex Tranalator

Vertaler voor

Vertaal online uit het Nederlands in het Tsjechische

0 / 10000
translation app

Lingvanex - uw universele vertaalapp

Vertaler voor

Gratis Downloaden

Gebruik de Lingvanex vertaalapps voor elke gratis vertaling van het Nederlands naar het Tsjechische. Wij passen machinevertaaltechnologie en kunstmatige intelligentie toe voor een gratis Tsjechische Nederlandse vertaler.

Vertaal online uit het Nederlands in het Tsjechische

Wilt u een e-mail van een leverancier vertalen in het Tsjechische of een website voor uw vakantie in het buitenland? Lingvanex introduceert programma's en applicaties die direct vanuit het Nederlands vertalen in Tsjechische!

Een Tsjechische vertaling nodig? Laten we het doen!

De gratis service van Lingvanex vertaalt woorden, zinnen naar spraak, audiobestanden, podcasts, documenten en webpagina's onmiddellijk van het Tsjechische naar het Nederlands en van het Nederlands naar het Tsjechische.

Ontvang snelle, contextbewuste Nederlands Tsjechische vertalingen met real-life voorbeelden voor een groot aantal woorden en woordgroepen met behulp van de Lingvanex machine-learning-gebaseerde natuurlijke taalvertaalmachine.

Bekijk onze vertaling Nederlands naar Tsjechische met gebruiksvoorbeelden in beide talen. Uitspraak voor zowel Tsjechische woorden of zinnen als uitspraak van Nederlands voorbeelden, Nederlands-Tsjechische taalgids.

Zelf vertalen!

De vertaalapplicaties van Lingvanex zullen u op elk moment helpen! Onze applicaties die werken op verschillende apparaten - Android, iOS, MacBook, slimme assistenten van Google, Amazon Alexa en Microsoft Cortana, smartwatches, alle browsers - zullen helpen om overal vanuit het Nederlands naar Tsjechische te vertalen! Het is gemakkelijk en gratis! Lingvanex verzorgt ook online vertalingen van het Tsjechische naar het Nederlands.

Nederlands naar Tsjechische vertaling door Lingvanex vertaalsoftware zal u helpen om een fulminante vertaling te krijgen van woorden, zinnen en teksten van het Nederlands naar Tsjechische en meer dan 110 andere talen.

Gebruik Lingvanex applicaties om snel en direct een Tsjechische Nederlandse tekst gratis te vertalen. Lingvanex biedt een toegankelijk alternatief voor de Google-vertaalservice van het Nederlands naar Tsjechische en van Tsjechische naar de Nederlandse taal.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe werkt Nederlands naar Tsjechische tekstvertaling?

Onze vertaalservice gebruikt de Lingvanex-vertaalmachine om de door u getypte tekst in het Nederlands te vertalen. Telkens wanneer u een woord, zin of zin in het Nederlands typt, sturen we een API-verzoek naar de Lingvanex-engine voor een vertaling. In ruil daarvoor stuurt vertaaldienst Lingvanex een antwoord terug met een vertaalde tekst in het Tsjechische. Lingvanex gebruikt geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie (deep learning), big data, web-API's, cloud computing, enz. om vertalingen van hogere kwaliteit te leveren. U kunt nu de kwaliteit van de vertaling van het Nederlands naar het Tsjechische controleren.

Kunnen we deze vertaalservice downloaden?

Niet. Je kunt het niet downloaden. Op dit moment kunt u alleen onze Tsjechische vertaling online op deze pagina gebruiken. U kunt echter de Chrome-extensietool genaamd Lingvanex - Vertaler en Woordenboek Chrome-extensie installeren. Of gebruik onze vertaalapplicaties – links naar deze applicaties staan op de pagina. Nadat deze vertaaltool is geïnstalleerd, kunt u een gedeelte van de tekst markeren en erop klikken met de rechtermuisknop en op het pictogram "Vertalen" klikken om te vertalen. Op deze manier kunt u niet alleen vertalen van het Nederlands naar Tsjechische, maar ook tussen alle 36 talen die door de applicatie worden ondersteund. U kunt ook een webpagina uit het Nederlands vertalen in Tsjechische door op het pictogram "Vertalen" op de browserwerkbalk te klikken.

Is deze vertaling GRATIS?

JA. We hebben echter de volgende beperkingen: Verzoeklimiet U kunt op elk moment maximaal 5000 per aanvraag overmaken. Maar u kunt veel van deze verzoeken verzenden. Er is ook een dagelijkse limiet: hoewel u meerdere vertaalverzoeken kunt indienen, kunt u niet vertalen als onze dagelijkse quota opraken. Dit is een beveiliging tegen automatische verzoeken.

Hoe nauwkeurig is de vertaling van het Nederlands naar het Tsjechische?

Machinetaaltechnologie wordt gebruikt om de vertaling uit te voeren. Onze vertaalsoftware evolueert dagelijks en biedt zeer nauwkeurige vertalingen van Nederlands naar Tsjechische. U kunt het nu zelf controleren!

Er zijn taalparen beschikbaar voor tekstvertaling naar het Nederlands

Ook vindt u hier vertalingen van het Nederlands naar andere talen.

Vertalingen in andere talen zijn te vinden in de overeenkomstige sectie:

Producten van Lingvanex voor het vertalen van tekst, afbeeldingen, spraak, documenten: