Lingvanex Tranalator

Lingvanex vertaler

Vertalen: tekst, stem, camera

Vertaal online uit het Nederlands in het Kazachse

0 / 10000

Lingvanex - uw universele vertaalapp

Lingvanex voor

Ontdek Lingvanex voor 

translation app
  • Eenvoudige oplossing boordevol taalhulpmiddelen: tekst, bestanden, camera, spraak en internet vertalen
  • Meer dan 60 offline woordenboekpakketten zorgen ervoor dat u niet verloren gaat in de vertaling
  • Telefoon- en Watch-widgets besparen u tijd met een directe vertaling
  • Professionele communicatie zonder taalbarrières
  • Verbetert de productiviteit en biedt ongekende nauwkeurigheid
  • Helpt bij het leren van talen en vergemakkelijkt de vertaling
  • Perfect voor zakelijk en academisch gebruik

Ontdek de Lingvanex-app

Gebruik de Lingvanex vertaalapps voor elke gratis vertaling van het Nederlands naar het Kazachse. Wij passen machinevertaaltechnologie en kunstmatige intelligentie toe voor een gratis Kazachse Nederlandse vertaler.

Vertaal online uit het Nederlands in het Kazachse

Wilt u een e-mail van een leverancier vertalen in het Kazachse of een website voor uw vakantie in het buitenland? Lingvanex introduceert programma's en applicaties die direct vanuit het Nederlands vertalen in Kazachse!

Een Kazachse vertaling nodig? Laten we het doen!

De gratis service van Lingvanex vertaalt woorden, zinnen naar spraak, audiobestanden, podcasts, documenten en webpagina's onmiddellijk van het Kazachse naar het Engels en van het Engels naar het Kazachse.

Ontvang snelle, contextbewuste Engelse Kazachse vertalingen met real-life voorbeelden voor een groot aantal woorden en woordgroepen met behulp van de Lingvanex machine-learning-gebaseerde natuurlijke taalvertaalmachine.

Bekijk onze vertaling Engels naar Kazachse met gebruiksvoorbeelden in beide talen. Uitspraak voor zowel Kazachse woorden of zinnen als uitspraak van Engelse voorbeelden, Engels-Kazachse taalgids.

Zelf vertalen!

De vertaalapplicaties van Lingvanex zullen u op elk moment helpen! Onze applicaties die werken op verschillende apparaten - Android, iOS, MacBook, slimme assistenten van Google, Amazon Alexa en Microsoft Cortana, smartwatches, alle browsers - zullen helpen om overal vanuit het Nederlands naar Kazachse te vertalen! Het is gemakkelijk en gratis! Lingvanex verzorgt ook online vertalingen van het Kazachse naar het Nederlands.

Nederlands naar Kazachse vertaling door Lingvanex vertaalsoftware zal u helpen om een fulminante vertaling te krijgen van woorden, zinnen en teksten van het Nederlands naar Kazachse en meer dan 110 andere talen.

Gebruik Lingvanex applicaties om snel en direct een Kazachse Nederlandse tekst gratis te vertalen. Lingvanex biedt een toegankelijk alternatief voor de Google-vertaalservice van het Nederlands naar Kazachse en van Kazachse naar de Nederlandse taal.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe werkt Nederlands naar Kazachse tekstvertaling?

Onze vertaalservice gebruikt de Lingvanex-vertaalmachine om de door u getypte tekst in het Nederlands te vertalen. Telkens wanneer u een woord, zin of zin in het Nederlands typt, sturen we een API-verzoek naar de Lingvanex-engine voor een vertaling. In ruil daarvoor stuurt vertaaldienst Lingvanex een antwoord terug met een vertaalde tekst in het Kazachse. Lingvanex gebruikt geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie (deep learning), big data, web-API's, cloud computing, enz. om vertalingen van hogere kwaliteit te leveren. U kunt nu de kwaliteit van de vertaling van het Nederlands naar het Kazachse controleren.

Kunnen we deze vertaalservice downloaden?

Niet. Je kunt het niet downloaden. Op dit moment kunt u alleen onze Kazachse vertaling online op deze pagina gebruiken. U kunt echter de Chrome-extensietool genaamd Lingvanex - Vertaler en Woordenboek Chrome-extensie installeren. Of gebruik onze vertaalapplicaties – links naar deze applicaties staan op de pagina. Nadat deze vertaaltool is geïnstalleerd, kunt u een gedeelte van de tekst markeren en erop klikken met de rechtermuisknop en op het pictogram "Vertalen" klikken om te vertalen. Op deze manier kunt u niet alleen vertalen van het Nederlands naar Kazachse, maar ook tussen alle 36 talen die door de applicatie worden ondersteund. U kunt ook een webpagina uit het Nederlands vertalen in Kazachse door op het pictogram "Vertalen" op de browserwerkbalk te klikken.

Is deze vertaling GRATIS?

JA. We hebben echter de volgende beperkingen: Verzoeklimiet U kunt op elk moment maximaal 5000 per aanvraag overmaken. Maar u kunt veel van deze verzoeken verzenden. Er is ook een dagelijkse limiet: hoewel u meerdere vertaalverzoeken kunt indienen, kunt u niet vertalen als onze dagelijkse quota opraken. Dit is een beveiliging tegen automatische verzoeken.

Hoe nauwkeurig is de vertaling van het Nederlands naar het Kazachse?

Machinetaaltechnologie wordt gebruikt om de vertaling uit te voeren. Onze vertaalsoftware evolueert dagelijks en biedt zeer nauwkeurige vertalingen van Nederlands naar Kazachse. U kunt het nu zelf controleren!

Er zijn taalparen beschikbaar voor tekstvertaling naar het Engels

Ook vindt u hier vertalingen van het Nederlands naar andere talen.

Vertalingen in andere talen zijn te vinden in de overeenkomstige sectie:

Producten van Lingvanex voor het vertalen van tekst, afbeeldingen, spraak, documenten: