Vertaal online uit het Nederlands in het Griekse

0 / 10000

Installeer en probeer de Lingvanex vertaal-app

downloaden voor

Gebruik de Lingvanex vertaalapps voor elke gratis vertaling van het Nederlands naar het Griekse. Wij passen machinevertaaltechnologie en kunstmatige intelligentie toe voor een gratis Griekse Nederlandse vertaler.

Vertaal online uit het Nederlands in het Griekse

Wilt u een e-mail van een leverancier vertalen in het Griekse of een website voor uw vakantie in het buitenland? Lingvanex introduceert programma's en applicaties die direct vanuit het Nederlands vertalen in Griekse!

Een Griekse vertaling nodig? Laten we het doen!

De gratis service van Lingvanex vertaalt onmiddellijk woorden, zinnen naar spraak, audiobestanden, podcasts, documenten en webpagina's van Griekse naar het Nederlands en van het Nederlands naar Griekse.

Zelf vertalen!

De vertaalapplicaties van Lingvanex zullen u op elk moment helpen! Onze applicaties die werken op verschillende apparaten - Android, iOS, MacBook, slimme assistenten van Google, Amazon Alexa en Microsoft Cortana, smartwatches, alle browsers - zullen helpen om overal vanuit het Nederlands naar Griekse te vertalen! Het is gemakkelijk en gratis! Lingvanex verzorgt ook online vertalingen van het Griekse naar het Nederlands.

Nederlands naar Griekse vertaling door Lingvanex vertaalsoftware zal u helpen om een fulminante vertaling te krijgen van woorden, zinnen en teksten van het Nederlands naar Griekse en meer dan 110 andere talen.

Gebruik Lingvanex applicaties om snel en direct een Griekse Nederlandse tekst gratis te vertalen. Lingvanex biedt een toegankelijk alternatief voor de Google-vertaalservice van het Nederlands naar Griekse en van Griekse naar de Nederlandse taal.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe werkt Nederlands naar Griekse tekstvertaling?

Onze vertaalservice gebruikt de Lingvanex-vertaalmachine om de door u getypte tekst in het Nederlands te vertalen. Telkens wanneer u een woord, zin of zin in het Nederlands typt, sturen we een API-verzoek naar de Lingvanex-engine voor een vertaling. In ruil daarvoor stuurt vertaaldienst Lingvanex een antwoord terug met een vertaalde tekst in het Griekse. Lingvanex gebruikt geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie (deep learning), big data, web-API's, cloud computing, enz. om vertalingen van hogere kwaliteit te leveren. U kunt nu de kwaliteit van de vertaling van het Nederlands naar het Griekse controleren.

Kunnen we deze vertaalservice downloaden?

Niet. Je kunt het niet downloaden. Op dit moment kunt u alleen onze Griekse vertaling online op deze pagina gebruiken. U kunt echter de Chrome-extensietool genaamd Lingvanex - Vertaler en Woordenboek Chrome-extensie installeren. Of gebruik onze vertaalapplicaties – links naar deze applicaties staan op de pagina. Nadat deze vertaaltool is geïnstalleerd, kunt u een gedeelte van de tekst markeren en erop klikken met de rechtermuisknop en op het pictogram "Vertalen" klikken om te vertalen. Op deze manier kunt u niet alleen vertalen van het Nederlands naar Griekse, maar ook tussen alle 36 talen die door de applicatie worden ondersteund. U kunt ook een webpagina uit het Nederlands vertalen in Griekse door op het pictogram "Vertalen" op de browserwerkbalk te klikken.

Is deze vertaling GRATIS?

JA. We hebben echter de volgende beperkingen: Verzoeklimiet U kunt op elk moment maximaal 5000 per aanvraag overmaken. Maar u kunt veel van deze verzoeken verzenden. Er is ook een dagelijkse limiet: hoewel u meerdere vertaalverzoeken kunt indienen, kunt u niet vertalen als onze dagelijkse quota opraken. Dit is een beveiliging tegen automatische verzoeken.

Hoe nauwkeurig is de vertaling van het Nederlands naar het Griekse?

Machinetaaltechnologie wordt gebruikt om de vertaling uit te voeren. Onze vertaalsoftware evolueert dagelijks en biedt zeer nauwkeurige vertalingen van Nederlands naar Griekse. U kunt het nu zelf controleren!

Talencombinaties beschikbaar voor Nederlands

Ook vindt u hier vertalingen van het Nederlands naar andere talen.

Vertalingen in andere talen zijn te vinden in de overeenkomstige sectie:

Producten van Lingvanex voor het vertalen van tekst, afbeeldingen, spraak, documenten: