Vertaal online uit het Nederlands in het IJslandse

0 / 10000

Installeer en probeer de Lingvanex vertaal-app

downloaden voor

Gebruik de Lingvanex vertaalapps voor elke gratis vertaling van het Nederlands naar het IJslandse. Wij passen machinevertaaltechnologie en kunstmatige intelligentie toe voor een gratis IJslandse Nederlandse vertaler.

Vertaal online uit het Nederlands in het IJslandse

Wilt u een e-mail van een leverancier vertalen in het IJslandse of een website voor uw vakantie in het buitenland? Lingvanex introduceert programma's en applicaties die direct vanuit het Nederlands vertalen in IJslandse!

Een IJslandse vertaling nodig? Laten we het doen!

De gratis service van Lingvanex vertaalt onmiddellijk woorden, zinnen naar spraak, audiobestanden, podcasts, documenten en webpagina's van IJslandse naar het Nederlands en van het Nederlands naar IJslandse.

Zelf vertalen!

De vertaalapplicaties van Lingvanex zullen u op elk moment helpen! Onze applicaties die werken op verschillende apparaten - Android, iOS, MacBook, slimme assistenten van Google, Amazon Alexa en Microsoft Cortana, smartwatches, alle browsers - zullen helpen om overal vanuit het Nederlands naar IJslandse te vertalen! Het is gemakkelijk en gratis! Lingvanex verzorgt ook online vertalingen van het IJslandse naar het Nederlands.

Nederlands naar IJslandse vertaling door Lingvanex vertaalsoftware zal u helpen om een fulminante vertaling te krijgen van woorden, zinnen en teksten van het Nederlands naar IJslandse en meer dan 110 andere talen.

Gebruik Lingvanex applicaties om snel en direct een IJslandse Nederlandse tekst gratis te vertalen. Lingvanex biedt een toegankelijk alternatief voor de Google-vertaalservice van het Nederlands naar IJslandse en van IJslandse naar de Nederlandse taal.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe werkt Nederlands naar IJslandse tekstvertaling?

Onze vertaalservice gebruikt de Lingvanex-vertaalmachine om de door u getypte tekst in het Nederlands te vertalen. Telkens wanneer u een woord, zin of zin in het Nederlands typt, sturen we een API-verzoek naar de Lingvanex-engine voor een vertaling. In ruil daarvoor stuurt vertaaldienst Lingvanex een antwoord terug met een vertaalde tekst in het IJslandse. Lingvanex gebruikt geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie (deep learning), big data, web-API's, cloud computing, enz. om vertalingen van hogere kwaliteit te leveren. U kunt nu de kwaliteit van de vertaling van het Nederlands naar het IJslandse controleren.

Kunnen we deze vertaalservice downloaden?

Niet. Je kunt het niet downloaden. Op dit moment kunt u alleen onze IJslandse vertaling online op deze pagina gebruiken. U kunt echter de Chrome-extensietool genaamd Lingvanex - Vertaler en Woordenboek Chrome-extensie installeren. Of gebruik onze vertaalapplicaties – links naar deze applicaties staan op de pagina. Nadat deze vertaaltool is geïnstalleerd, kunt u een gedeelte van de tekst markeren en erop klikken met de rechtermuisknop en op het pictogram "Vertalen" klikken om te vertalen. Op deze manier kunt u niet alleen vertalen van het Nederlands naar IJslandse, maar ook tussen alle 36 talen die door de applicatie worden ondersteund. U kunt ook een webpagina uit het Nederlands vertalen in IJslandse door op het pictogram "Vertalen" op de browserwerkbalk te klikken.

Is deze vertaling GRATIS?

JA. We hebben echter de volgende beperkingen: Verzoeklimiet U kunt op elk moment maximaal 5000 per aanvraag overmaken. Maar u kunt veel van deze verzoeken verzenden. Er is ook een dagelijkse limiet: hoewel u meerdere vertaalverzoeken kunt indienen, kunt u niet vertalen als onze dagelijkse quota opraken. Dit is een beveiliging tegen automatische verzoeken.

Hoe nauwkeurig is de vertaling van het Nederlands naar het IJslandse?

Machinetaaltechnologie wordt gebruikt om de vertaling uit te voeren. Onze vertaalsoftware evolueert dagelijks en biedt zeer nauwkeurige vertalingen van Nederlands naar IJslandse. U kunt het nu zelf controleren!

Talencombinaties beschikbaar voor Nederlands

Ook vindt u hier vertalingen van het Nederlands naar andere talen.

Vertalingen in andere talen zijn te vinden in de overeenkomstige sectie:

Producten van Lingvanex voor het vertalen van tekst, afbeeldingen, spraak, documenten: