Lingvanex Tranalator

Prevajalec Lingvanex

Prevedi: Besedilo, Glas, Kamera

Prevajanje iz Slovenscine v Filipinski na spletu

0 / 10000

Lingvanex - univerzalna aplikacija za prevajanje

Lingvanex Za

Odkrijte Lingvanex Za 

translation app
  • Enostavna rešitev z jezikovnimi orodji: prevajanje besedila, datotek, kamere, glasu in spleta
  • 60+ paketov slovarjev brez povezave, ki vam preprečujejo, da bi se izgubili v prevodu
  • Gradniki za telefon in uro prihranijo vaš čas s takojšnjim prevodom
  • Strokovna komunikacija brez jezikovnih ovir
  • Izboljša produktivnost in zagotavlja natančnost brez primere
  • Pomoč pri učenju jezikov in lažje prevajanje
  • Odlično za poslovno in akademsko uporabo

Odkrijte Aplikacijo Lingvanex

Za vsak brezplačen prevod iz angleščine v Filipinski uporabite prevajalske aplikacije Lingvanex. Uporabljamo tehnologijo strojnega prevajanja in umetno inteligenco za brezplačni Filipinski angleškega prevajalca.

Prevajanje iz Slovenscine v Filipinski na spletu

Potrebujete prevesti e-poštno sporočilo dobavitelja v Filipinski ali spletno stran za počitnice v tujini? Lingvanex predstavlja programe in aplikacije, ki takoj prevajajo iz angleščine v Filipinski!

Potrebujete prevod Filipinski? Naredimo to!

Brezplačna storitev Lingvanex v trenutku prevede besede, besedne zveze v glas, zvočne datoteke, podcaste, dokumente in spletne strani iz Filipinski v angleščino in iz angleščine v Filipinski.

S pomočjo Lingvanexovega prevajalnika naravnega jezika, ki temelji na strojnem učenju, dobite hitre prevode iz angleščine v Filipinski z resničnimi primeri za veliko število besed in besednih zvez.

Oglejte si naš prevod iz angleščine v Filipinski s primeri uporabe v obeh jezikih. Izgovorjava tako za Filipinski besede ali besedne zveze kot tudi izgovorjava angleških primerov, angleško-Filipinski frazemski priročnik.

Prevajajte sami!

Prevajalske aplikacije Lingvanex vam bodo pomagale kadar koli! Naše aplikacije, ki delujejo na različnih napravah - android, iOS, MacBook, pametni pomočniki Google, Amazon Alexa in Microsoft Cortana, pametne ure, vsi brskalniki - vam bodo pomagale prevajati iz angleščine v Filipinski kjerkoli! Preprosto in brezplačno! Lingvanex ponuja tudi spletno prevajanje iz Filipinski v angleščino.

Prevajanje iz angleščine v Filipinski s prevajalsko programsko opremo Lingvanex vam bo pomagalo pridobiti popoln prevod besed, fraz in besedil iz angleščine v Filipinski in več kot 110 drugih jezikov.

Z aplikacijami Lingvanex lahko hitro in takoj prevedete Filipinski. angleško besedilo brezplačno. Lingvanex zagotavlja dostopno alternativo Googlovi prevajalski storitvi iz angleščine v Filipinski in iz Filipinski v angleški jezik.

Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)

Kako deluje prevajanje besedila iz angleščine v Filipinski?

Naša prevajalska storitev uporablja strojni prevajalnik Lingvanex za prevajanje besedila, ki ste ga vnesli v angleščino. Kadar koli v angleščini vnesete besedo, besedno zvezo ali stavek, pošljemo zahtevo API stroju Lingvanex za prevod. V zameno nam prevajalska storitev Lingvanex pošlje odgovor s prevedenim besedilom v Filipinski. Lingvanex za zagotavljanje kakovostnejših prevodov uporablja napredne tehnologije, kot so umetna inteligenca (globoko učenje), veliki podatki, spletni vmesniki API, računalništvo v oblaku itd. Kakovost prevoda iz angleščine v Filipinski lahko preverite že zdaj.

Ali lahko prenesemo to prevajalsko storitev?

Ne. Ne morete ga prenesti. Trenutno lahko naš Filipinski prevod uporabljate le na spletu na tej strani. Lahko pa namestite orodje za razširitev Chrome z imenom Lingvanex - Razširitev Chrome za prevajalnik in slovar. Ali pa uporabite naše aplikacije za prevajanje - povezave do teh aplikacij so na strani. Ko je to prevajalsko orodje nameščeno, lahko označite in z desno tipko miške kliknete del besedila ter kliknete ikono "Prevedi" in prevajate. Tako lahko prevajate ne le iz angleščine v Filipinski, temveč tudi med vsemi 36 jeziki, ki jih podpira aplikacija. Prav tako lahko spletno stran prevedete iz angleščine v Filipinski tako, da v orodni vrstici brskalnika kliknete ikono "Prevedi".

Ali je ta prevod BREZPLAČEN?

DA. Vendar pa imamo naslednje omejitve: Omejitev zahtev Kadar koli lahko prenesete največ 5000 na zahtevo. Lahko pa pošljete veliko teh zahtev. Obstaja tudi dnevna omejitev: čeprav lahko zahtevate več prevodov, ne boste mogli prevesti, če zmanjka dnevne kvote. To je zaščita pred samodejnimi zahtevami.

Kako natančen je prevod iz angleščine v Filipinski?

Za prevajanje se uporablja tehnologija strojnega jezika. Naša prevajalska programska oprema se dnevno razvija in zagotavlja zelo natančne prevode iz angleščine v Filipinski. To lahko sami preverite že zdaj!

Jezikovni pari so na voljo za prevajanje besedil v Slovenscine

Na voljo so tudi prevodi iz Slovenscine v druge jezike.

Prevode v druge jezike najdete v ustreznem razdelku:

Lingvanex izdelki za prevajanje besedila, slik, glasu, dokumentov: