Prevajaj iz slovenščine v Češki na spletu

0 / 10000

Namestite in preizkusite prevodno aplikacijo Lingvanex

prenesi za

Uporabite prevajalske aplikacije Lingvanex za vsak brezplačen prevod iz slovenščine v Češki. Uporabljamo tehnologijo strojnega prevajanja in umetno inteligenco za brezplačen slovenski prevajalec za Češki.

Prevajaj iz slovenščine v Češki na spletu

Želite prevesti e-pošto dobavitelja v jeziku Češki ali spletno mesto za počitnice v tujini? Lingvanex predstavlja programe in aplikacije, ki se takoj prevedejo iz slovenščine v Češki!

Potrebujete prevod Češki? Naredimo to!

Brezplačna storitev Lingvanex v trenutku prevaja besede, besedne zveze v glas, zvočne datoteke, podcaste, dokumente in spletne strani iz Češki v slovenščino in iz slovenskega v Češki.

Prevajajte sami!

Prevajalske aplikacije Lingvanex vam bodo pomagale kadar koli! Naše aplikacije, ki delujejo na različnih napravah – android, iOS, MacBook, pametni pomočniki iz Googla, Amazon Alexa in Microsoft Cortana, pametne ure, poljubni brskalniki – vam bodo pomagale pri prevajanju iz slovenščine v Češki kjer koli! To je enostavno in brezplačno! Lingvanex ponuja tudi spletno prevajanje iz Češki v slovenščino.

Prevajanje iz slovenščine v Češki s prevajalsko programsko opremo Lingvanex vam bo pomagalo dobiti izjemen prevod besed, besednih zvez in besedil iz slovenščine v Češki in več kot 110 drugih jezikov.

Uporabite aplikacije Lingvanex, da hitro in takoj brezplačno prevedete Češki slovensko besedilo. Lingvanex ponuja dostopno alternativo storitvi Google prevajalnika iz slovenščine v Češki in iz Češki v slovenski jezik.

Pogosto zastavljena vprašanja (FAQ)

Kako deluje prevod besedila iz slovenščine v Češki?

Naša prevajalska služba uporablja Lingvanex prevajalski stroj za prevajanje besedila, ki ste ga vnesli v slovenščino. Kadar koli vnesete besedo, besedno zvezo ali stavek v slovenščini – pošljemo API zahtevo motorju Lingvanex za prevod. V zameno pa prevajalska služba Lingvanex pošlje odgovor s prevedenim besedilom v Češki. Lingvanex uporablja napredne tehnologije, kot so umetna inteligenca (globoko učenje), veliki podatki, spletni API-ji, računalništvo v oblaku itd., za zagotavljanje bolj kakovostnih prevodov. Kakovost prevoda iz slovenščine v Češki lahko preverite že zdaj.

Ali lahko prenesemo to prevajalsko storitev?

ne. Ne morete ga prenesti. Trenutno lahko na tej strani uporabljate samo naš prevod Češki na spletu. Lahko pa namestite razširitveno orodje za Chrome, imenovano Lingvanex – Prevajalec in razširitev slovarja za Chrome. Ali pa uporabite naše prevajalske aplikacije – povezave do teh aplikacij so na strani. Ko je to prevajalsko orodje nameščeno, lahko označite in z desno tipko miške kliknete del besedila ter kliknete ikono »Prevedi«, da prevedete. Tako lahko prevajate ne samo iz slovenščine v Češki, temveč tudi med 36 jeziki, ki jih podpira aplikacija. Prav tako lahko prevedete spletno stran iz slovenščine v Češki s klikom na ikono “Prevedi” v orodni vrstici brskalnika.

Ali je ta prevod BREZPLAČEN?

DA. Vendar pa imamo naslednje omejitve: Omejitev zahtev Kadar koli lahko prenesete največ 5000 na zahtevo. Lahko pa pošljete veliko teh zahtev. Obstaja tudi dnevna omejitev: čeprav lahko zahtevate več prevodov, ne boste mogli prevesti, če zmanjka dnevne kvote. To je zaščita pred samodejnimi zahtevami.

Kako natančen je prevod iz slovenščine v Češki?

Za izvedbo prevoda se uporablja tehnologija strojnega jezika. Naša prevajalska programska oprema se dnevno razvija in zagotavlja zelo natančen prevod iz slovenskega v Češki. To lahko preverite sami!

Na voljo jezikovni pari za slovenščino

Prav tako lahko najdete prevode iz slovenščine v druge jezike.

Prevode v druge jezike najdete v ustreznem razdelku:

Lingvanex izdelki za prevajanje besedila, slik, glasu, dokumentov: