Lingvanex Tranalator

Lingvanex Kääntäjä

Käännä: Teksti, ääni, kamera

Käännä suomesta kielelle Walesin verkossa

0 / 10000

Lingvanex - universaali käännössovelluksesi

Lingvanex varten

Löydä Lingvanex 

translation app
  • Yksinkertainen ratkaisu täynnä kielityökaluja: käännä tekstiä, tiedostoja, kameraa, ääntä ja verkkoa
  • Yli 60 offline-sanakirjapakettia estävät sinua eksymästä käännöksessä
  • Puhelin- ja Watch-widgetit säästävät aikaasi välittömällä käännöksellä
  • Ammattimainen viestintä ilman kielimuuria
  • Parantaa tuottavuutta ja tarjoaa ennennäkemättömän tarkkuuden
  • Auttaa kieltenoppimisessa ja helpottaa kääntämistä
  • Täydellinen yritys- ja akateemiseen käyttöön

Tutustu Lingvanex-sovellukseen

Käytä Lingvanex-käännössovelluksia jokaiseen ilmaiseen käännökseen suomesta Walesin. Käytämme konekäännöstekniikkaa ja tekoälyä ilmaiselle Walesin suomenkieliselle kääntäjälle.

Käännä suomesta kielelle Walesin verkossa

Haluatko kääntää sähköpostin toimittajalta Walesin tai verkkosivustolta lomaasi ulkomailla? Lingvanex esittelee ohjelmia ja sovelluksia, jotka käännetään välittömästi suomesta Walesin!

Tarvitsetko käännöksen Walesin? Tehdään se!

Lingvanexin ilmainen palvelu kääntää välittömästi sanat, lauseet ääneksi, äänitiedostot, podcastit, asiakirjat ja verkkosivut kielestä Walesin englanniksi ja englannista Walesin.

Hanki nopeita, kontekstitietoisia englannin-Walesin käännöksiä tosielämän esimerkeillä suurelle määrälle sanoja ja lauseita käyttämällä Lingvanexin koneoppimiseen perustuvaa luonnollisen kielen käännöskonetta.

Katso englannin-Walesin käännöksemme käyttöesimerkeillä molemmilla kielillä. Sekä Walesin sanojen tai lauseiden ääntäminen että englanninkielisten esimerkkien ääntäminen, englanti-Walesin lausekirja.

Käännä itse!

Lingvanex-käännössovellukset auttavat sinua milloin tahansa! Eri laitteilla toimivat sovelluksemme – Android, iOS, MacBook, Googlen älykkäät avustajat, Amazon Alexa ja Microsoft Cortana, älykellot, millä tahansa selaimella – auttavat kääntämään suomesta Walesin kaikkialla! Se on helppoa ja ilmaista! Lingvanex tarjoaa myös verkkokäännöksen Walesin kielestä suomeen.

Lingvanex-käännösohjelmiston avulla suomesta Walesin-käännös auttaa sinua saamaan täydellisen käännöksen sanoista, lauseista ja teksteistä suomesta Walesin ja yli 110 muulle kielelle.

Käytä Lingvanex-sovelluksia kääntääksesi nopeasti ja välittömästi Walesin suomenkielisen tekstin ilmaiseksi. Lingvanex tarjoaa esteettömän vaihtoehdon Google-kääntäjäpalvelulle suomesta Walesin ja Walesin:sta suomen kieleen.

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Kuinka suomesta Walesin -tekstin kääntäminen toimii?

Käännöspalvelumme käyttää Lingvanex-kääntäjäkoneistoa kääntämään kirjoittamasi tekstin suomeksi. Aina kun kirjoitat sanan, lauseen tai lauseen suomeksi – lähetämme API-pyynnön Lingvanex-moottoriin käännöstä varten. Vastineeksi he käännöspalvelu Lingvanex lähettää vastauksen käännetyllä tekstillä Walesin. Lingvanex käyttää kehittyneitä teknologioita, kuten tekoälyä (syväoppiminen), big dataa, verkkosovellusliittymiä, pilvilaskentaa jne. tarjotakseen laadukkaampia käännöksiä. Voit tarkistaa käännöksen laadun suomesta Walesin juuri nyt.

Voimmeko ladata tämän käännöspalvelun?

Ei. Et voi ladata sitä. Tällä hetkellä voit käyttää vain Walesin-käännöksämme verkossa tällä sivulla. Voit kuitenkin asentaa kromilaajennustyökalun nimeltä Lingvanex – Translator and Dictionary Chrome Extension. Tai käytä käännössovelluksiamme – sivulla on linkkejä näihin sovelluksiin. Kun tämä käännöstyökalu on asennettu, voit korostaa tekstin osaa ja napsauttaa sitä hiiren kakkospainikkeella ja kääntää napsauttamalla "Käännä" -kuvaketta. Näin voit kääntää paitsi suomesta Walesin-kieleen myös minkä tahansa sovelluksen tukeman 36 kielen välillä. Voit myös kääntää verkkosivun suomesta Walesin napsauttamalla selaimen työkalupalkin "Käännä" -kuvaketta.

Onko tämä käännös ILMAINEN?

JOO. Meillä on kuitenkin seuraavat rajoitukset: Pyyntöraja Voit milloin tahansa siirtää enintään 5000 pyyntöä kohden. Mutta voit lähettää monia näistä pyynnöistä. On myös päivittäinen raja: vaikka voit tehdä useita käännöspyyntöjä, et voi kääntää, jos päiväkiintiömme loppuu. Tämä on suoja automaattisia pyyntöjä vastaan.

Kuinka tarkka käännös suomesta Walesin on?

Käännöksen suorittamiseen käytetään konekielitekniikkaa. Käännösohjelmistomme kehittyy päivittäin ja tarjoaa erittäin tarkan käännöksen suomesta Walesin. Voit tarkistaa sen heti itse!

Kieliparit ovat saatavilla tekstin kääntämiseen englanniksi

Löydät myös käännöksiä suomesta muille kielille.

Käännökset muille kielille löytyvät vastaavasta osiosta:

Lingvanex-tuotteet tekstin, kuvien, äänen, asiakirjojen kääntämiseen: