Käännä suomesta kielelle Luxemburgin verkossa

0 / 10000

Asenna ja kokeile Lingvanex-käännössovellusta

lataa varten

Käytä Lingvanex-käännössovelluksia jokaiseen ilmaiseen käännökseen suomesta Luxemburgin. Käytämme konekäännöstekniikkaa ja tekoälyä ilmaiselle Luxemburgin suomenkieliselle kääntäjälle.

Käännä suomesta kielelle Luxemburgin verkossa

Haluatko kääntää sähköpostin toimittajalta Luxemburgin tai verkkosivustolta lomaasi ulkomailla? Lingvanex esittelee ohjelmia ja sovelluksia, jotka käännetään välittömästi suomesta Luxemburgin!

Tarvitsetko käännöksen Luxemburgin? Tehdään se!

Lingvanexin ilmainen palvelu kääntää välittömästi sanat, lauseet ääneksi, äänitiedostot, podcastit, asiakirjat ja verkkosivut kielestä Luxemburgin suomeksi ja suomesta Luxemburgin.

Käännä itse!

Lingvanex-käännössovellukset auttavat sinua milloin tahansa! Eri laitteilla toimivat sovelluksemme – Android, iOS, MacBook, Googlen älykkäät avustajat, Amazon Alexa ja Microsoft Cortana, älykellot, millä tahansa selaimella – auttavat kääntämään suomesta Luxemburgin kaikkialla! Se on helppoa ja ilmaista! Lingvanex tarjoaa myös verkkokäännöksen Luxemburgin kielestä suomeen.

Lingvanex-käännösohjelmiston avulla suomesta Luxemburgin-käännös auttaa sinua saamaan täydellisen käännöksen sanoista, lauseista ja teksteistä suomesta Luxemburgin ja yli 110 muulle kielelle.

Käytä Lingvanex-sovelluksia kääntääksesi nopeasti ja välittömästi Luxemburgin suomenkielisen tekstin ilmaiseksi. Lingvanex tarjoaa esteettömän vaihtoehdon Google-kääntäjäpalvelulle suomesta Luxemburgin ja Luxemburgin:sta suomen kieleen.

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Kuinka suomesta Luxemburgin -tekstin kääntäminen toimii?

Käännöspalvelumme käyttää Lingvanex-kääntäjäkoneistoa kääntämään kirjoittamasi tekstin suomeksi. Aina kun kirjoitat sanan, lauseen tai lauseen suomeksi – lähetämme API-pyynnön Lingvanex-moottoriin käännöstä varten. Vastineeksi he käännöspalvelu Lingvanex lähettää vastauksen käännetyllä tekstillä Luxemburgin. Lingvanex käyttää kehittyneitä teknologioita, kuten tekoälyä (syväoppiminen), big dataa, verkkosovellusliittymiä, pilvilaskentaa jne. tarjotakseen laadukkaampia käännöksiä. Voit tarkistaa käännöksen laadun suomesta Luxemburgin juuri nyt.

Voimmeko ladata tämän käännöspalvelun?

Ei. Et voi ladata sitä. Tällä hetkellä voit käyttää vain Luxemburgin-käännöksämme verkossa tällä sivulla. Voit kuitenkin asentaa kromilaajennustyökalun nimeltä Lingvanex – Translator and Dictionary Chrome Extension. Tai käytä käännössovelluksiamme – sivulla on linkkejä näihin sovelluksiin. Kun tämä käännöstyökalu on asennettu, voit korostaa tekstin osaa ja napsauttaa sitä hiiren kakkospainikkeella ja kääntää napsauttamalla "Käännä" -kuvaketta. Näin voit kääntää paitsi suomesta Luxemburgin-kieleen myös minkä tahansa sovelluksen tukeman 36 kielen välillä. Voit myös kääntää verkkosivun suomesta Luxemburgin napsauttamalla selaimen työkalupalkin "Käännä" -kuvaketta.

Onko tämä käännös ILMAINEN?

JOO. Meillä on kuitenkin seuraavat rajoitukset: Pyyntöraja Voit milloin tahansa siirtää enintään 5000 pyyntöä kohden. Mutta voit lähettää monia näistä pyynnöistä. On myös päivittäinen raja: vaikka voit tehdä useita käännöspyyntöjä, et voi kääntää, jos päiväkiintiömme loppuu. Tämä on suoja automaattisia pyyntöjä vastaan.

Kuinka tarkka käännös suomesta Luxemburgin on?

Käännöksen suorittamiseen käytetään konekielitekniikkaa. Käännösohjelmistomme kehittyy päivittäin ja tarjoaa erittäin tarkan käännöksen suomesta Luxemburgin. Voit tarkistaa sen heti itse!

Kieliparit saatavilla suomeksi

Löydät myös käännöksiä suomesta muille kielille.

Käännökset muille kielille löytyvät vastaavasta osiosta:

Lingvanex-tuotteet tekstin, kuvien, äänen, asiakirjojen kääntämiseen: