Lingvanex Tranalator

Panarjamah pikeun

0 / 10000
translation app

Lingvanex - aplikasi tarjamahan universal anjeun

Panarjamah pikeun

Unduh Pikeun Gratis

Anggo aplikasi tarjamahan Lingvanex pikeun tiap tarjamahan gratis tina basa Sunda ka Lituania. Kami nerapkeun téknologi tarjamahan mesin sareng intelijen buatan pikeun penerjemah gratis Lituania-Sundaese.

Narjamahkeun tina basa Sunda ka Lituania online

Peryogi narjamahkeun email ti supplier dina Lituania atanapi halaman wéb nalika angkat ka luar negeri? Lingvanex ngenalkeun penerjemah FREE Online anu langsung ditarjamahkeun tina basa Sunda jadi Lituania atawa tina Lituania jadi Sunda!

Penerjemah Lingvanex kami dianggo nganggo téknologi tarjamahan mesin, nyaéta tarjamahan otomatis téks nganggo intelijen buatan, tanpa campur tangan manusa. Téknologi ieu ngajamin karusiahan lengkep data olahan.

Kumaha tarjamahan mesin jalan? Kecerdasan jieunan mimiti nganalisa téks sumber sareng nyiptakeun vérsi perantara tina tarjamahanana, teras ngarobih kana téks dina basa sasaran nganggo aturan gramatikal sareng kamus.

Frasa Sunda-Lituania populér pikeun Mimitian Paguneman

Daptar ieu nyayogikeun sababaraha frasa dasar Lituania pikeun ngamimitian anjeun. Émut yén tarjamahan sareng panggunaan frasa ieu tiasa dipangaruhan ku kontéks sareng nuansa budaya.

  • Halo - Sveikas
  • Wilujeng enjing - Labas rytas
  • Wilujeng sonten - Labas vakaras
  • abdi henteu kunanaon - Man viskas gerai
  • Hatur nuhun - Ačiū
  • Punten - Prašau
  • Abdi ngartos - Aš suprantu
  • Abdi henteu ngartos - Nesuprantu
  • Naha anjeun nyarios basa Sunda? - Ar kalbate sundanų kalba?
  • Sumuhun - Taip
  • Henteu - Ne
  • Dupi anjeun ngabantosan abdi? - Ar galite man padėti?
  • Dimana kamar mandi? - Kur vonios kambarys?
  • Sabaraha ieu? - Kiek tai yra?
  • Iraha éta? - Kada tai buvo?

5 cara unik pikeun diajar basa

  • iconPaké flashcards. Jieun flashcards kalawan kecap jeung frasa penting jeung latihan aranjeunna unggal poe. Anjeun malah tiasa nambihan gambar pikeun ngabantosan anjeun ngapalkeun hartos. Beuki sering anjeun marios kartu flash anjeun, langkung gancang anjeun bakal ngapalkeun kosakata énggal.
  • iconMasak Lituania masakan. Ngadangukeun resep audio sareng ningali pidéo masak ti pribumi sanés ngan ukur ngabantosan anjeun diajar basa sareng ngawasaan ngucapkeun, tapi ogé neuleumkeun diri dina budaya nagara.
  • iconKaulinan maén. Aya seueur kaulinan sareng aplikasi anu bakal ngabantosan anjeun ngalaksanakeun basa Lituania. Anjeun tiasa ngadamel kaulinan sorangan.
  • iconHadir klub nyarita. Anjeun kedah ngamimitian nyarios atanapi sahenteuna ngalaksanakeun lafal anjeun pas mungkin. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku ngahadiran klub nyarios Tagalog dimana jalma ngabahas topik anu béda sareng ngabagi carita na. Anjeun bakal latihan kosakata anjeun, grammar jeung kaahlian storytelling dina waktos anu sareng.
  • iconDiajar budaya. Nagara Lituania boga rasa budaya, jadi ilubiung dina tarian tradisional, attending festival jeung bengkel seni karajinan teu ngan bakal ngawanohkeun anjeun kana basa tapi ogé deepen pamahaman anjeun Lituania budaya.

Patarosan anu sering Ditanya

Naha tarjamahan Lingvanex akurat?

Pastikeun, kami komitmen pikeun nyayogikeun anjeun tarjamahan anu dipercaya sareng akurat pikeun nyumponan kabutuhan basa anjeun. Kami nganggo intelijen buatan sareng panilitian ilmiah panganyarna pikeun nganteurkeun kualitas tarjamahan kelas pangsaéna.

Sabaraha lami kanggo narjamahkeun téks ageung?

Tarjamahan nyokot ukur sababaraha detik, paduli ukuran téks. Kami ngartos nilai waktos sareng narékahan pikeun nyayogikeun pangalaman tarjamahan anu lancar kalayan waktos ngantosan minimal.

Sabaraha karakter bisa ditarjamahkeun?

Versi gratis tina penerjemah Lingvanex ngamungkinkeun anjeun narjamahkeun dugi ka 10000 karakter per pamundut sareng ngadamel dugi ka 1000 pamundut tarjamahan per dinten.

Naha anjeun nawiskeun rencana langganan?

Leres, kami nawiskeun rencana langganan pikeun aplikasi tarjamahan Lingvanex kami. Pikeun kéngingkeun inpormasi langkung seueur, kunjungan halaman Sadaya Produk kami (lingvanex.com). Salaku tambahan, anjeun tiasa nguji kualitas produk kami kalayan uji coba 2 minggu gratis. Eusian Kontak kami ngabentuk dina halaman utama, sareng kami bakal ngabantosan anjeun milih solusi anu pangsaéna.

Pasangan basa sadia pikeun tarjamahan téks kana basa Sunda

Ogé anjeun tiasa mendakan tarjamahan tina basa Sunda ka basa sanés.