Lingvanex Tranalator

Traductor Lingvanex

Tradueix: text, veu, càmera

Tradueix del Català a Francesa en línia

0 / 10000

Lingvanex: la vostra aplicació de traducció universal

Lingvanex Per

Descobreix Lingvanex 

translation app
  • Solució senzilla carregada d'eines d'idioma: traducció de text, fitxers, càmera, veu i web
  • Més de 60 paquets de diccionaris fora de línia us eviten perdre's en la traducció
  • Els widgets de telèfon i rellotge us estalvien temps amb una traducció instantània
  • Comunicació professional sense barreres lingüístiques
  • Millora la productivitat i proporciona una precisió sense precedents
  • Ajuda a l'aprenentatge d'idiomes i facilita la traducció
  • Perfecte per a ús empresarial i acadèmic

Descobreix l'aplicació Lingvanex

Utilitzeu les aplicacions de traducció Lingvanex per a cada traducció gratuïta del català al Francesa. Apliquem tecnologia de traducció automàtica i intel·ligència artificial per a un traductor català Francesa gratuït.

Tradueix del Català a Francesa en línia

Necessites traduir un correu electrònic d'un proveïdor a Francesa o un lloc web per a les teves vacances a l'estranger? Lingvanex presenta programes i aplicacions que es tradueixen instantàniament del Català a Francesa!

Necessites una traducció a Francesa? Fem-ho!

El servei gratuït de Lingvanex tradueix instantàniament paraules, frases a veu, fitxers d'àudio, podcasts, documents i pàgines web de Francesa a l'anglès i de l'anglès a Francesa.

Obteniu traduccions ràpides i contextualitzades a l'anglès-Francesa amb exemples reals per a un gran nombre de paraules i frases mitjançant el motor de traducció de llenguatge natural basat en l'aprenentatge automàtic de Lingvanex.

Fes una ullada a la nostra traducció de l'anglès a Francesa amb exemples d'ús en ambdós idiomes. Pronunciació tant per a paraules o frases en Francesa com per a la pronunciació d'exemples en anglès, llibre de frases en anglès-Francesa.

Tradueix tu mateix!

Les aplicacions de traducció Lingvanex us ajudaran en qualsevol moment! Les nostres aplicacions que funcionen en diversos dispositius (Android, iOS, MacBook, assistents intel·ligents de Google, Amazon Alexa i Microsoft Cortana, rellotges intel·ligents i qualsevol navegador) ajudaran a traduir de l'anglès a Francesa a qualsevol lloc! És fàcil i gratuït! Lingvanex també ofereix traduccions en línia de Francesa a l'anglès.

La traducció de l'anglès a Francesa mitjançant el programari de traducció Lingvanex us ajudarà a obtenir una traducció fulminant de paraules, frases i textos de l'anglès. a Francesa i més de 110 idiomes més.

Utilitzeu les aplicacions Lingvanex per traduir de forma ràpida i instantània un text en anglès Francesa de forma gratuïta. Lingvanex ofereix una alternativa accessible al servei de traducció de Google de l'anglès a Francesa i de Francesa a l'anglès.

Preguntes freqüents (FAQ)

Com funciona la traducció de text del català a Francesa?

El nostre servei de traducció utilitza el motor automàtic de traducció Lingvanex per traduir el text que heu escrit al català. Sempre que escriviu una paraula, frase o frase en català, enviem una sol·licitud d'API al motor Lingvanex per a una traducció. A canvi, el servei de traducció Lingvanex envia una resposta amb un text traduït en Francesa. Lingvanex utilitza tecnologies avançades com ara intel·ligència artificial (aprenentatge profund), big data, API web, cloud computing, etc. per oferir traduccions de més qualitat. Podeu comprovar la qualitat de la traducció del català a Francesa ara mateix.

Ens podem descarregar aquest servei de traducció?

No. No el pots descarregar. De moment, només podeu utilitzar la nostra traducció a Francesa en línia en aquesta pàgina. Tanmateix, podeu instal·lar l'eina d'extensió de Chrome anomenada Lingvanex - Extensió de traductor i diccionari de Chrome. O utilitzeu les nostres aplicacions de traducció: els enllaços a aquestes aplicacions es troben a la pàgina. Un cop instal·lada aquesta eina de traducció, podeu ressaltar i fer clic amb el botó dret a la secció de text i fer clic a la icona "Tradueix" per traduir. D'aquesta manera, podeu traduir no només del català a Francesa, sinó també entre els 36 idiomes compatibles amb l'aplicació. A més, podeu traduir la pàgina web del català a Francesa fent clic a la icona "Traduir" a la barra d'eines del navegador.

Aquesta traducció és GRATUÏTA?

SÍ. Tanmateix, tenim les següents limitacions: Límit de sol·licituds En qualsevol moment, podeu transferir un màxim de 5000 per sol·licitud. Però podeu enviar moltes d'aquestes peticions. També hi ha un límit diari: tot i que podeu fer diverses sol·licituds de traducció, no podreu traduir si ens esgotem la nostra quota diària. Aquesta és una protecció contra les sol·licituds automàtiques.

Quina és la precisió de la traducció del català a Francesa?

Per realitzar la traducció s'utilitza la tecnologia del llenguatge màquina. El nostre programari de traducció evoluciona diàriament i ofereix una traducció del català a Francesa molt precisa. Pots comprovar-ho tu mateix ara mateix!

Els parells d'idiomes estan disponibles per a la traducció de text a l'anglès

També podeu trobar traduccions del Català a altres idiomes.

Les traduccions a altres idiomes es poden trobar a l'apartat corresponent:

Productes Lingvanex per a la traducció de text, imatges, veu, documents: