Lingvanex Tranalator

Penerjemah kanggo

0 / 10000
translation app

Lingvanex - aplikasi terjemahan universal sampeyan

Penerjemah kanggo

Download Kanggo Gratis

Gunakake aplikasi terjemahan Lingvanex kanggo saben terjemahan gratis saka basa Jawa nganti Korsika. Kita nggunakake teknologi terjemahan mesin lan intelijen buatan kanggo penerjemah Korsika- Jawa gratis.

Translate saka Jawa menyang Korsika online

Perlu nerjemahake email saka supplier ing Korsika utawa situs web nalika lelungan ing luar negeri? Lingvanex ngenalake penerjemah Online GRATIS sing langsung nerjemahake saka basa Jawa nganti dadi Korsika utawa saka Korsika dadi basa Jawa!

Penerjemah Lingvanex kita nggunakake teknologi terjemahan mesin, yaiku terjemahan otomatis teks nggunakake intelijen buatan, tanpa campur tangan manungsa. Teknologi iki njamin kerahasiaan lengkap data sing diproses.

Kepiye cara terjemahan mesin? Kecerdasan buatan pisanan nganalisa teks sumber lan nggawe versi penengah saka terjemahan, banjur diowahi dadi teks ing basa target nggunakake aturan gramatikal lan kamus.

Frasa Jawa-Korsika populer kanggo Miwiti Obrolan

Dhaptar iki nyedhiyakake sawetara frasa Korsika dhasar supaya sampeyan miwiti. Elinga yen terjemahan lan panggunaan frasa kasebut bisa dipengaruhi dening konteks lan nuansa budaya.

  • Halo - Salottu
  • Sugeng enjang - Bonghjornu
  • Sore apik - Bona sera
  • Aku ora apa-apa - Sò bè
  • Matur nuwun - Ringraziatu
  • Nuwun sewu - Scusate
  • Aku ngerti - Sò
  • Aku ora ngerti - Ùn sò micca
  • Apa sampeyan nganggo basa Jawa? - Parlate giavanese?
  • Ya wis - Iè
  • Ora - Scioccu
  • Apa sampeyan bisa nulungi aku? - Pudete aiutà mi?
  • Kamar mandi ing endi? - Quale bagnu?
  • Pira iki? - Quantu hè questu?
  • Wektu pira? - Chì ora?

5 cara unik kanggo sinau basa

  • iconGunakake flashcards. Nggawe flashcards kanthi tembung lan frasa sing penting lan latihan saben dina. Sampeyan malah bisa nambah gambar kanggo mbantu sampeyan apal makna. Sing luwih kerep mriksa flashcards, luwih cepet sampeyan bakal apal kosakata anyar.
  • iconMasak Korsika piring. Ngrungokake resep audio lan nonton video masak saka wong pribumi ora mung bakal mbantu sampeyan sinau basa lan nguwasani lafal, nanging uga nyemplungake budaya negara.
  • iconMain game. Ana akeh game lan aplikasi sing bakal mbantu sampeyan latihan basa Korsika. Sampeyan bisa nggawe game dhewe.
  • iconRawuh klub ngandika. Sampeyan kudu miwiti ngomong utawa paling ora nglatih lafal sampeyan sedini mungkin. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi nekani klub-klub basa Tagalog ing ngendi wong-wong ngrembug topik sing beda-beda lan nuduhake critane. Sampeyan bakal nglatih katrampilan kosakata, tata basa lan crita ing wektu sing padha.
  • iconSinau budaya. Negara Korsika nduweni rasa budaya, mula melu tarian tradisional, nekani festival lan lokakarya seni lan kerajinan ora mung bakal ngenalake basa kasebut nanging uga nambah pemahaman babagan budaya Korsika.

Pitakonan sing kerep Ditakoni

Apa terjemahan Lingvanex akurat?

Tenang, kita setya nyedhiyakake terjemahan sing dipercaya lan akurat kanggo nyukupi kabutuhan basa sampeyan. Kita nggunakake intelijen buatan lan riset ilmiah paling anyar kanggo menehi kualitas terjemahan paling apik ing kelas.

Suwene wektu kanggo nerjemahake teks gedhe?

Terjemahan njupuk mung sawetara detik, preduli saka ukuran teks. Kita ngerti regane wektu lan ngupayakake nyedhiyakake pengalaman terjemahan sing lancar kanthi wektu tunggu minimal.

Pira karakter sing bisa diterjemahake?

Versi gratis penerjemah Lingvanex ngidini sampeyan nerjemahake nganti 10000 karakter saben panyuwunan lan nggawe nganti 1000 panjalukan terjemahan saben dina.

Apa sampeyan nawakake rencana langganan?

Ya, kita nawakake rencana langganan kanggo aplikasi terjemahan Lingvanex. Kanggo entuk informasi luwih lengkap, bukak kaca Kabeh Produk (lingvanex.com). Kajaba iku, sampeyan bisa nyoba kualitas produk kanthi uji coba 2 minggu gratis. Isi Kontak sing dibentuk ing kaca utama, lan kita bakal nulungi sampeyan milih solusi sing paling apik.

Pasangan basa kasedhiya kanggo terjemahan teks menyang basa Jawa

Sampeyan uga bisa nemokake terjemahan saka basa Jawa nganti menyang basa liya.