Prevodi sa bosanskog na Moldavski online

0 / 10000

Instalirajte i isprobajte aplikaciju za prevođenje Lingvanex besplatno!

preuzmi za

Koristite Lingvanex prevodilačke aplikacije za svaki besplatni prijevod sa bosanskog na Moldavski. Primjenjujemo tehnologiju mašinskog prevođenja i umjetnu inteligenciju za besplatnog prevodioca za bosanski Moldavski.

Prevodi sa bosanskog na Moldavski online

Trebate prevesti e-poštu od dobavljača na Moldavski ili web stranicu za svoj odmor u inostranstvu? Lingvanex predstavlja programe i aplikacije koje se trenutno prevode sa bosanskog na Moldavski!

Trebate Moldavski prijevod? Uradimo to!

Besplatna usluga Lingvanex trenutno prevodi riječi, fraze u glas, audio fajlove, podcaste, dokumente i web stranice sa Moldavski na bosanski i sa bosanskog na Moldavski.

Prevodite sami!

Lingvanex prevodilačke aplikacije će vam pomoći u svakom trenutku! Naše aplikacije koje rade na različitim uređajima – android, iOS, MacBook, pametni asistenti iz Google-a, Amazon Alexa i Microsoft Cortana, pametni satovi, bilo koji pretraživači – pomoći će vam da prevedete s engleskog na Moldavski bilo gdje! Lako je i besplatno! Lingvanex također pruža online prijevod sa Moldavski na engleski.

Prevod s engleskog na Moldavski pomoću softvera za prevođenje Lingvanex pomoći će vam da dobijete fulminantan prijevod riječi, fraza i tekstova sa engleskog na Moldavski i više od 110 drugih jezika.

Koristite Lingvanex aplikacije da brzo i trenutno besplatno prevedete Moldavski engleski tekst. Lingvanex pruža pristupačnu alternativu usluzi Google prevodioca sa engleskog na Moldavski i sa Moldavski na engleski jezik.

Često postavljana pitanja (FAQ)

Kako funkcionira prijevod teksta sa bosanskog na Moldavski?

Naša prevodilačka služba koristi Lingvanex mašinski mehanizam za prevođenje teksta koji ste upisali na bosanski jezik. Kad god upišete riječ, frazu ili rečenicu na bosanskom – šaljemo API zahtjev Lingvanex engine-u za prijevod. Zauzvrat, njihov prevoditeljski servis Lingvanex šalje natrag odgovor s prevedenim tekstom na Moldavski. Lingvanex koristi napredne tehnologije kao što su umjetna inteligencija (duboko učenje), veliki podaci, web API-ji, računalstvo u oblaku, itd. za pružanje kvalitetnijih prijevoda. Kvalitet prijevoda sa bosanskog na Moldavski možete provjeriti upravo sada.

Možemo li preuzeti ovu uslugu prevođenja?

Ne. Ne možete ga preuzeti. Trenutno na ovoj stranici možete koristiti samo naš prevod na Moldavski online. Međutim, možete instalirati alat za proširenje chrome pod nazivom Lingvanex – Translator and Dictionary Chrome Extension. Ili koristite naše aplikacije za prevođenje – linkovi do ovih aplikacija nalaze se na stranici. Nakon što je ovaj alat za prevođenje instaliran, možete označiti i desnim klikom na dio teksta i kliknuti na ikonu “Prevedi” da prevedete. Na ovaj način možete prevoditi ne samo sa bosanskog na Moldavski, već i između bilo kojih 36 jezika koje podržava aplikacija. Također, možete prevesti web stranicu sa bosanskog na Moldavski klikom na ikonu “Prevedi” na traci sa alatkama pretraživača.

Je li ovaj prijevod BESPLATAN?

DA. Međutim, imamo sljedeća ograničenja: Ograničenje zahtjeva U svakom trenutku možete prenijeti najviše 5000 po zahtjevu. Ali možete poslati mnoge od ovih zahtjeva. Postoji i dnevno ograničenje: iako možete podnijeti više zahtjeva za prijevod, nećete moći prevoditi ako ponestane naše dnevne kvote. Ovo je zaštita od automatskih zahtjeva.

Koliko je tačan prijevod sa bosanskog na Moldavski?

Za prevođenje se koristi tehnologija mašinskog jezika. Naš softver za prevođenje se svakodnevno razvija i pruža vrlo precizan prijevod sa bosanskog na Moldavski. Možete to i sami provjeriti odmah!

Jezički parovi dostupni za bosanski jezik

Također možete pronaći prijevode sa bosanskog na druge jezike.

Prevode na druge jezike možete pronaći u odgovarajućem odjeljku:

Lingvanex proizvodi za prevođenje teksta, slika, glasa, dokumenata: