Lingvanex Tranalator

Përkthyes për

0 / 10000
translation app

Lingvanex - aplikacioni juaj universal i përkthimit

Përkthyes për

Shkarkoni falas

Përdorni aplikacionet e përkthimit Lingvanex për çdo përkthim falas nga shqip në Iraniane. Ne aplikojmë teknologjinë e përkthimit me makinë dhe inteligjencën artificiale për një përkthyes falas Iraniane- shqip.

Përkthe nga shqip në Iraniane online

Keni nevojë të përktheni një email nga një furnizues në Iraniane ose një faqe interneti ndërsa udhëtoni jashtë vendit? Lingvanex prezanton një përkthyes FALAS në internet që përkthen menjëherë nga shqip në Iraniane ose nga Iraniane në shqip!

Përkthyesi ynë Lingvanex punon duke përdorur teknologjinë e përkthimit me makinë, e cila është përkthimi automatik i tekstit duke përdorur inteligjencën artificiale, pa ndërhyrjen njerëzore. Kjo teknologji garanton konfidencialitet të plotë të të dhënave të përpunuara.

Si funksionon përkthimi me makinë? Inteligjenca artificiale fillimisht analizon tekstin burimor dhe krijon një version të ndërmjetëm të përkthimit të tij, dhe më pas e konverton atë në tekst në gjuhën e synuar duke përdorur rregulla dhe fjalorë gramatikorë.

Fraza popullore shqip-Iraniane për fillimin e bisedës

Kjo listë ofron disa fraza bazë Iraniane për t'ju nisur. Mbani në mend se përkthimi dhe përdorimi i këtyre frazave mund të ndikohet nga konteksti dhe nuancat kulturore.

 • Përshëndetje - سلام
 • Mirëmëngjes - صبح بخير
 • Mirëmbrëma - عصر بخير
 • Jam mirë - من خوبم
 • Faleminderit - ممنون میشم
 • Me fal - من متاسفم
 • E kuptoj - من درک ميکنم
 • Nuk e kuptoj - من نميفهمم
 • A flisni shqip? - تو آلباني صحبت ميکني?
 • Po - بله
 • Jo - نه
 • Mund të më ndihmoni? - میشه کمکم کنید?
 • Ku është tualeti? - توالت کجاست?
 • Sa kushton kjo? - این هزینه چقدر است?
 • Sa eshte ora? - ساعت چنده?

5 mënyra unike për të mësuar një gjuhë

 • iconPërdorni flashcards. Krijoni karta flash me fjalë dhe fraza të rëndësishme dhe praktikoni ato çdo ditë. Ju madje mund të shtoni fotografi për t'ju ndihmuar të mësoni përmendësh kuptimet. Sa më shpesh të rishikoni kartat tuaja flash, aq më shpejt do të mësoni përmendësh fjalorin e ri.
 • iconGatuani Iraniane pjata. Dëgjimi i recetave audio dhe shikimi i videove të gatimit nga vendasit jo vetëm që do t'ju ndihmojë të mësoni gjuhën dhe të zotëroni shqiptimin, por edhe të zhyteni në kulturën e vendit.
 • iconLuaj lojëra. Ka shumë lojëra dhe aplikacione që do t'ju ndihmojnë të praktikoni gjuhën Iraniane. Ju mund të krijoni lojërat tuaja.
 • iconMerrni pjesë në klubet e të folurit. Ju duhet të filloni të flisni ose të paktën të praktikoni shqiptimin tuaj sa më shpejt që të jetë e mundur. Ju mund ta bëni këtë duke marrë pjesë në klubet e të folurit tagalog ku njerëzit diskutojnë tema të ndryshme dhe ndajnë historitë e tyre. Ju do të praktikoni fjalorin, gramatikën dhe aftësitë tuaja të tregimit në të njëjtën kohë.
 • iconMësoni kulturën. Vendi i Iraniane ka një aromë kulturore, kështu që pjesëmarrja në vallet tradicionale, ndjekja e festivaleve dhe punëtorive të artit dhe artizanatit jo vetëm që do t'ju njohë me gjuhën, por gjithashtu do t'ju thellojë të kuptuarit tuaj për kulturën Iraniane.

Pyetjet e bëra më shpesh

A është i saktë përkthimi i Lingvanex?

Jini të sigurt, ne jemi të përkushtuar t'ju ofrojmë përkthime të besueshme dhe të sakta për të përmbushur nevojat tuaja gjuhësore. Ne përdorim inteligjencën artificiale dhe kërkimet më të fundit shkencore për të ofruar cilësinë më të mirë të përkthimit në klasë.

Sa kohë duhet për të përkthyer një tekst të madh?

Përkthimi zgjat vetëm disa sekonda, pavarësisht nga madhësia e tekstit. Ne e kuptojmë vlerën e kohës dhe përpiqemi të ofrojmë një përvojë përkthimi pa probleme me periudha minimale pritjeje.

Sa karaktere mund të përkthehen?

Versioni falas i përkthyesit Lingvanex ju lejon të përktheni deri në 10000 karaktere për kërkesë dhe të bëni deri në 1000 kërkesa përkthimi në ditë.

A ofroni plane abonimi?

Po, ne ofrojmë plane abonimi për aplikacionet tona të përkthimit Lingvanex. Për të marrë më shumë informacion, vizitoni faqen tonë të të gjitha produkteve (lingvanex.com). Për më tepër, ju mund të testoni cilësinë e produkteve tona me një provë 2-javore falas. Plotësoni formularin Na kontaktoni në faqen kryesore dhe ne do t'ju ndihmojmë në zgjedhjen e zgjidhjes më të mirë.

Çiftet e gjuhëve janë të disponueshme për përkthim teksti në shqip

Gjithashtu mund të gjeni përkthime nga shqipja në gjuhë të tjera.