Lingvanex Tranalator

Lingvanex Translator

Translate: Text, Voice, Camera

Follow these steps to complete your Lingvanex installation:

 • 1

  Run the Lingvanex installer

  Save the Lingvanex file

  Open the Lingvanex file to install

  Click the downloaded file on the bottom-left corner of your browser.

  Click Save File when prompted. Go to Downloads on the top-right corner to open the setup file.

  Choose Save File when prompted, then click OK.

  Go to Downloads on the top-right corner and click on the downloaded file.

  Go to your Downloads folder and click on the downloaded file.

 • 2

  Confirm the installation

  Open the Lingvanex file to install

  Click Allow on the system dialog window to approve the start of your Lingvanex installation.

  Go to Downloads on the top-right corner to open the setup file and approve the installation.

  Click Yes on the system dialog window to approve the start of your Lingvanex installation.

 • 3

  Follow setup instructions

  Click the button in the installer window to begin installation.

Click this file to start installing Lingvanex
Click this file to start installing Lingvanex

Serveri i Përkthimit në Premisa

Përkthim i pakufizuar dhe i sigurt i tekstit, HTML, skedarëve, audios me çmim fiks. Përktheni miliarda karaktere në ditë.

Bëjeni biznesin tuaj global!

Çmim fiks

Përkthe miliarda karaktere në ditë në 110 gjuhë për një çmim fiks

Siguria

Mbrojtje totale e të dhënave të biznesit tuaj. Përkthimi funksionon jashtë linje në kompjuterin tuaj

Konfigurim i lehtë

Integrim i shpejtë me biznesin tuaj. Ekipi ynë do të ndihmojë në vendosjen.

Kursimi i kostos

Përkthe pa kufizime për një çmim fiks

Lingvanex ofron server në premisë si abonim vjetor ose mujor që përfshin përditësime të softuerit falas. Mund të vendoset në kompjuterin e klientit ose në pritjen në renë kompjuterike. Zgjidhja në premisë është një zgjedhje e mirë nëse përktheni blloqe të mëdha të të dhënave në baza të rregullta. Sa më shumë të përktheni aq më shumë kurseni në krahasim me zgjidhjet e përkthimit të bazuara në renë kompjuterike. Çmimi varet nga numri i gjuhëve.

92 Gjuhët dhe funksioni i transkriptimit të të folurit

Përkthe tekst, HTML, skedarë (txt, PDF, MS Word, Excel, Powerpoint etj), audio në 92 gjuhë me cilësinë më të mirë në klasë bazuar në AI. Transkriptimi i pakufizuar i të folurit është i disponueshëm në 19 gjuhë (arabisht, katalanisht, kinezisht e thjeshtuar, anglisht, frëngjisht, gjermanisht, greqisht, italisht, japonisht, kazakisht, persisht, portugalisht, rusisht, spanjisht, suedisht, tagaloge, turke, ukrainase, vietnameze)

Kërkesat e harduerit

Ju duhet një kompjuter me OS Ubuntu, CPU 4 Core, 16 GB RAM dhe 100 GB HDD.

Integrim i shpejtë me biznesin tuaj

Lehtë për t’u vendosur në një kompjuter lokal, intranet ose ekstranet të korporatës, hosting cloud. Ai mbështet akses të pakufizuar të përdoruesve, miliona përkthime në ditë dhe integrohet pa probleme me çdo aplikacion biznesi dhe rrjedhën e punës së dokumenteve për të ndihmuar ndërmarrjet të përballojnë sfidat e përditshme shumëgjuhëshe. Është shumë i shkallëzuar dhe mund të përdoret në tregtinë elektronike, mbështetjen e klientit, inteligjencën e biznesit, menaxhimin e njohurive, eDiscovery dhe shumë biznese të tjera.

Mbrojtja e privatësisë

Serveri i përkthimit funksionon në premisë pa lidhje interneti. Do të thotë që askush nuk ka qasje në të dhënat e biznesit tuaj. Siguri maksimale për klientët më kërkues.

RASTE TE PERDORIMIT

SHËRBIME MBËSHTETËSE

Për një përgjigje të shpejtë ndaj pyetjeve

E-TREGTI

Lokalizimi i përshkrimeve të produkteve

KORRESPONDENCA E KORPORATËS

Komunikimi në kompanitë ndërkombëtare

PËRKTHIMET E FAQEVE

Përkthimi i faqeve të internetit në fluturim

INTEGRIMI NË SHËRBIME

Si shtesë e funksioneve bazë

ÇDO RAST TJETËR

Na kontaktoni dhe ne do ta ndihmojmë biznesin tuaj të bëhet global

Kontrolloni cilësinë e Përkthimit

Na kontaktoni tani

Për të marrë përkthim të pakufizuar dhe të sigurt të tekstit, HTML, skedarëve, audios me çmim fiks të përballueshëm.

'