Lingvanex Tranalator

Lingvanex Translator

Translate: Text, Voice, Camera

Follow these steps to complete your Lingvanex installation:

 • 1

  Run the Lingvanex installer

  Save the Lingvanex file

  Open the Lingvanex file to install

  Click the downloaded file on the bottom-left corner of your browser.

  Click Save File when prompted. Go to Downloads on the top-right corner to open the setup file.

  Choose Save File when prompted, then click OK.

  Go to Downloads on the top-right corner and click on the downloaded file.

  Go to your Downloads folder and click on the downloaded file.

 • 2

  Confirm the installation

  Open the Lingvanex file to install

  Click Allow on the system dialog window to approve the start of your Lingvanex installation.

  Go to Downloads on the top-right corner to open the setup file and approve the installation.

  Click Yes on the system dialog window to approve the start of your Lingvanex installation.

 • 3

  Follow setup instructions

  Click the button in the installer window to begin installation.

Click this file to start installing Lingvanex
Click this file to start installing Lingvanex

Zgjerimet e Lingvanex Translator për shfletuesin tuaj të preferuar

Përkthe në më shumë se 108 gjuhë

Lingvanex ofron përkthim modern dhe zgjerim fjalori me funksionin e aktrimit zanor për 108 gjuhë.

Përkthyes i shpejtë dhe i saktë për Chrome

 • Shtoni shtesën e shfletuesit “Lingvanex – Përkthyes dhe Fjalor” nga dyqani i uebit i kromit
 • Zgjidhni çdo tekst, frazë ose fjalë në faqen e internetit në shfletuesin Chrome
 • Merr Përkthimin
 • Dëgjoni shqiptimin e përkthimit ose tekstin e theksuar

Fjalori i shkëlqyer Lingvanex dhe libri i frazave të përdoruesit do t’ju ndihmojnë të shpejtoni mësimin e gjuhës.

Lexo më shumë

Përkthyes gjithçka-në-një për Firefox

 • Në shfletuesin Mozilla Firefox zgjidhni çdo tekst në faqen e internetit
 • Merrni përkthim të shpejtë
 • Ju mund të dëgjoni përkthimin ose tekstin e zgjedhur

Me zgjerimin Lingvanex për Firefox-in do të mësoni se si t’i shqiptoni saktë fjalët.

Lexo më shumë

Shtesa të përkthimit të shfletuesit për Opera

 • Instaloni shtesën e shfletuesit për opera “Lingvanex – Përkthyes dhe fjalor”
 • Zgjidhni një tekst ose fjalë në një faqe interneti dhe merrni përkthimin e saktë
 • Ju mund të dëgjoni përkthimin e marrë ose tekstin e zgjedhur

Shtojca përkthyesi dhe fjalori Lingvanex është një mjet i fuqishëm për të përkthyer fjalë ose fjali në 108 gjuhë të mbështetura.

Lexo më shumë

Shtesa të skajit për përkthim

 • Instaloni shtesën Lingvanex’s Edge – “Lingvanex – Përkthyes dhe fjalor”
 • Theksoni një tekst ose fjalë në një faqe interneti dhe merrni përkthimin e shpejtë dhe të qartë
 • Ju mund të dëgjoni përkthimin e marrë ose tekstin origjinal

Shtesa e përkthyesit dhe fjalorit Lingvanex është një mjet i fuqishëm për të përkthyer fjalë ose fjali në 108 gjuhë të mbështetura.

Lexo më shumë

Përkthyes falas për Chrome, Opera, Mozilla, Edge

Merrni të gjithë përkthyesit!

Për iOS, Android, MacOS, Windows, Shfletues, Messenger, Voice Assistant dhe më shumë

Faqja e zgjerimeve
'