Lingvanex Tranalator

Lingvanex Translator

Translate: Text, Voice, Camera

Follow these steps to complete your Lingvanex installation:

 • 1

  Run the Lingvanex installer

  Save the Lingvanex file

  Open the Lingvanex file to install

  Click the downloaded file on the bottom-left corner of your browser.

  Click Save File when prompted. Go to Downloads on the top-right corner to open the setup file.

  Choose Save File when prompted, then click OK.

  Go to Downloads on the top-right corner and click on the downloaded file.

  Go to your Downloads folder and click on the downloaded file.

 • 2

  Confirm the installation

  Open the Lingvanex file to install

  Click Allow on the system dialog window to approve the start of your Lingvanex installation.

  Go to Downloads on the top-right corner to open the setup file and approve the installation.

  Click Yes on the system dialog window to approve the start of your Lingvanex installation.

 • 3

  Follow setup instructions

  Click the button in the installer window to begin installation.

Click this file to start installing Lingvanex
Click this file to start installing Lingvanex

API përkthimi

Mënyrë e shpejtë dhe e lehtë për të përdorur përkthimin me makinë.
Çmimi është 5 dollarë për milion karaktere. Demontim falas

109 gjuhë

109 gjuhë për përkthim online dhe offline të tekstit, skedarëve dhe faqeve të internetit.

Fjalor

Kuptimi i fjalës me shembuj përdorimi dhe përkthime alternative.

Transliterimi

Shkrimi i fjalëve duke përdorur një alfabet të ndryshëm për më shumë se 50 gjuhë.

Dialektet

Përktheni nga gjuhët që janë të veçanta për një rajon të caktuar ose grup shoqëror në gjuhën tuaj.

Sinonimet

Merrni fjalë dhe shembuj të ngjashëm me hiponime dhe hipernime.

Transkriptimi

Merrni paraqitjen fonetike të gjuhës së folur në formë të shkruar.

Libër frazash

Një koleksion frazash të gatshme me një përkthim, të indeksuar në formën e pyetjeve dhe përgjigjeve.

Autodetektim

Identifikimi automatik i tekstit të shkruar. Mbështeten më shumë se 50 gjuhë.

Çmimi i përballueshëm

Çmimi i cloud API është 5 dollarë për 1 milion karaktere përkthimi. Çmimi i personalizuar për më shumë se 500 milionë karaktere në muaj.

Privatësia e mbrojtur

Ne garantojmë për përdoruesit e platformës sonë që të gjitha tekstet, fotot, skedarët audio, dokumentet fshihen menjëherë pas përfundimit të një përkthimi. Ne kurrë nuk ruajmë asnjë të dhënë përkthimi. Në përputhje me GDPR dhe CCPA.

Krijoni produkte të reja të mrekullueshme

Shumë gjuhë

Përkthe tekst dhe HTML në më shumë se 100 gjuhë.

Konfigurim i lehtë

Regjistrohuni në platformë dhe merrni çelësin API. Do të duhen rreth 10 minuta.

Cilesi e larte

Përkthimi më i mirë në klasë bazuar në inteligjencën artificiale.

Pse të zgjidhni Lingvanex në vend të Google?

Ata qeshën kur zëvendësova Google API me Lingvanex API, por kur kurseva 70% të buxhetit…

Gati për të filluar?

Krijo llogari dhe përdor çelësin API për të integruar veçorinë e përkthimit në produktin tënd. Mos ngurroni të na kontaktoni për çdo pyetje teknike. Ne do t’ju ndihmojmë!

Keni ndonjë pyetje?

Mos ngurroni të na kontaktoni!

'