Lingvanex Tranalator

Lingvanex Translator

Translate: Text, Voice, Camera

Follow these steps to complete your Lingvanex installation:

 • 1

  Run the Lingvanex installer

  Save the Lingvanex file

  Open the Lingvanex file to install

  Click the downloaded file on the bottom-left corner of your browser.

  Click Save File when prompted. Go to Downloads on the top-right corner to open the setup file.

  Choose Save File when prompted, then click OK.

  Go to Downloads on the top-right corner and click on the downloaded file.

  Go to your Downloads folder and click on the downloaded file.

 • 2

  Confirm the installation

  Open the Lingvanex file to install

  Click Allow on the system dialog window to approve the start of your Lingvanex installation.

  Go to Downloads on the top-right corner to open the setup file and approve the installation.

  Click Yes on the system dialog window to approve the start of your Lingvanex installation.

 • 3

  Follow setup instructions

  Click the button in the installer window to begin installation.

Click this file to start installing Lingvanex
Click this file to start installing Lingvanex

Përkthim me makinë

Hiqni barrierat gjuhësore dhe arrini audiencën globale me shërbimet e teknologjisë gjuhësore të vlerësuara me çmime.

Funksionaliteti

108 gjuhë për përkthimin online dhe offline të tekstit, zërit, imazheve, skedarëve dhe faqeve të internetit.

Përdorshmëria

Integrim i lehtë dhe i shpejtë në produktet tuaja për të zgjidhur çdo detyrë biznesi. Demonstrimi falas i disponueshëm.

Besueshmëria

Stabilitet i lartë edhe në ngarkim të rëndë, shkallëzim me shpejtësi të lartë për kursim maksimal të kohës.

Performanca

Përkthim me shpejtësi të lartë të teksteve shumëgjuhëshe – miliarda karaktere në ditë

Përshtatje

Ne mund të bëjmë përkthime specifike për domenin, të shtojmë gjuhë të reja ose fjalorë të personalizuar

Siguria

Mbrojtje totale e të dhënave tuaja private duke përdorur zgjidhje në premisë dhe mënyra përkthimi jashtë linje.

Cilësia

Ne përdorim inteligjencën artificiale dhe kërkimet më të fundit shkencore për të ofruar cilësinë më të mirë të përkthimit në klasë

Kursimi i kostos

Opsione fleksibël të çmimeve për çdo buxhet. Përkthe pa kufi për çmim fiks. Zbritje dhe kuota me porosi.

Mjete gjuhësore për të gjithë

Përdoruesit Privatë

Aplikacione celulare, desktop dhe ueb për përkthimin e tekstit, zërit, skedarëve

Kompanitë

Zgjidhje të besueshme dhe të sigurta përkthimi për çdo detyrë biznesi

Zhvilluesit

Integroni në produkte dhe shërbime si API cloud, SDK ose server

Fusha e zgjidhjes

Shërbimi mbështetës

Analiza e Biznesit

E-Commerce

Stërvitje në distancë

Lokalizimi i faqes në internet

Rrjete sociale

teknologjitë

Cloud API

Mënyrë e shpejtë dhe e lehtë për të përdorur përkthimin me makinë. Çmimi është 5 dollarë për milion karaktere

Serveri On-Premise

Përkthim i pakufizuar dhe i sigurt për çmim fiks. Përktheni miliarda karaktere në ditë

SDK për përkthim

Integrimi në aplikacionet iOS, Android, Windows, Mac për t’u përkthyer jashtë linje dhe në linjë

Studio e të dhënave

Krijoni sistemin tuaj të përkthimit me makinë për çdo domen dhe detyrë biznesi

“Lingvanex na ndihmoi të ofrojmë një shërbim përkthimi në qendër të privatësisë në bazën globale të përdoruesve”

Jon von Tetzchner

CEO në Vivaldi Technologies

Më shumë se 200 klientë

Shtypni Kapërce

Shtypni Kapërce

ULTIMATE PRESS (SHBA)

“E përdora për të përkthyer versione të ndryshme të shkrimit holandez në anglisht dhe më pas përdora atë tekst për të krijuar romanin. Kuptova se mund të përkthente një skenar të tërë në një kohë shumë të shkurtër me saktësi të madhe. *Unë do t’ia rekomandoja kujtdo.”

Kasra Meshkin

Kasra Meshkin

CEO i KAZTRIX (KANADA)

“Lingvanex ishte një zgjedhje e mirë për kërkesat tona. Cloud API u integrua në më shumë se 30 aplikacione përkthyesish dhe ato kanë qenë të qëndrueshme dhe funksionojnë gjatë disa viteve të fundit.”

Mark Sealey

Mark Sealey

DREJTOR I MARKWORKS (SHBA)

“Pavarësisht se çfarë i kërkoni Lingvanex të përkthejë, duket se ai përballon dhe prodhon përkthime plotësisht të eksportueshme me tingull natyral çuditërisht shpejt duke pasur parasysh kompleksitetin e procesit – veçanërisht kur ka fjali komplekse.”

Çfarë thonë mediat për ne

“Një pjesë e softuerit që duket se ka të gjitha veçoritë është LingvaNex Translator, një aplikacion gjuhësor që vërtet ju ndihmon të kuptoni gjuhët menjëherë – pavarësisht nga burimi i tyre.”
"Lingvanex Translator ka të bëjë me ndihmën e njerëzve për të lexuar, shkruar dhe folur gjuhë të ndryshme."
"Kur Google Translate nuk mjafton, LingvaNex Translator ju merr atë milje shtesë."
"Lingvanex Translator e bën të lehtë qëndrimin në krye të mediave dixhitale globale: ju lejon të përktheni menjëherë tekst, zë, imazhe, faqe interneti dhe dokumente në gjuhë të ndryshme."
"Çfarëdo që të futni, pavarësisht nga gjuha, LingvaNex Translator do të lëshojë një përkthim të fortë në mënyrë që të mund të komunikoni më pa probleme dhe të vazhdoni të ecni përpara."
"Nëse punoni ndërkombëtarisht, ky mjet përkthimi është i domosdoshëm."
“LingvaNex është si Google Translate në steroid.
Dhe aftësitë e tij janë shumë të mahnitshme.”
"Ky aplikacion përkthimi po e turpëron Google translate."
macword
cultofmac
wincentral
pcmag
imore
mashable
bingbong
NYPost

Çmimet Lingvanex

Produkti i Vitit

Zgjidhja Lingvanex për përkthimin e thirrjeve telefonike u dha nga shërbimi popullor ProductHunt

Çmimi Brilliant Bot

Zgjidhja e përkthimit me makinë për punën ekipore u prezantua nga Slack si Brilliant Bot

Finalisti i Sfidës së AI

Në njohjen e zhvillimit të zgjidhjes së jashtëzakonshme të AI që i përgjigjet problemeve reale të biznesit

Na kontaktoni tani

Dhe merrni demo falas të zgjidhjeve tona!

'