Lingvanex Tranalator

Lingvanex Translator

Translate: Text, Speech, Camera

Follow these steps to complete your Lingvanex installation:

 • 1

  Run the Lingvanex installer

  Save the Lingvanex file

  Open the Lingvanex file to install

  Click the downloaded file on the bottom-left corner of your browser.

  Click Save File when prompted. Go to Downloads on the top-right corner to open the setup file.

  Choose Save File when prompted, then click OK.

  Go to Downloads on the top-right corner and click on the downloaded file.

  Go to your Downloads folder and click on the downloaded file.

 • 2

  Confirm the installation

  Open the Lingvanex file to install

  Click Allow on the system dialog window to approve the start of your Lingvanex installation.

  Go to Downloads on the top-right corner to open the setup file and approve the installation.

  Click Yes on the system dialog window to approve the start of your Lingvanex installation.

 • 3

  Follow setup instructions

  Click the button in the installer window to begin installation.

Click this file to start installing Lingvanex
Click this file to start installing Lingvanex

Përkthyes për MacOS

Gjithashtu në dispozicion për Windows dhe iOS, Android

Karakteristikat kryesore

instr-offline

Përkthimi jashtë linje

features-speach-1

Tekst në Të folur

instr-img

Përkthimi i imazhit

instr-hist

Historia e Përkthimit

instr-doc

Përkthimi i skedarit

instr-audio

Përkthimi me zë

instr-fav

Faqerojtësit

features-dict-1

Kuptimi i fjalorit

Çfarë thonë mediat për ne

“Një pjesë e softuerit që duket se ka të gjitha veçoritë është LingvaNex Translator, një aplikacion gjuhësor që vërtet ju ndihmon të kuptoni gjuhët menjëherë – pavarësisht nga burimi i tyre.”
"Lingvanex Translator ka të bëjë me ndihmën e njerëzve për të lexuar, shkruar dhe folur gjuhë të ndryshme."
"Kur Google Translate nuk mjafton, LingvaNex Translator ju merr atë milje shtesë."
"Lingvanex Translator e bën të lehtë qëndrimin në krye të mediave dixhitale globale: ju lejon të përktheni menjëherë tekst, zë, imazhe, faqe interneti dhe dokumente në gjuhë të ndryshme."
"Çfarëdo që të futni, pavarësisht nga gjuha, LingvaNex Translator do të lëshojë një përkthim të fortë në mënyrë që të mund të komunikoni më pa probleme dhe të vazhdoni të ecni përpara."
"Nëse punoni ndërkombëtarisht, ky mjet përkthimi është i domosdoshëm."
“LingvaNex është si Google Translate në steroid. Dhe aftësitë e tij janë shumë të mahnitshme.”
"Ky aplikacion përkthimi po e turpëron Google translate."

Përkthe dokumente të mëdha

 • Përkthe .pdf, .docx, .rtf dhe formate të tjera
 • Përkthe dokumente PDF deri në 500 MB
 • Përkthe çdo skedar deri në 5 000 000 karaktere. Kjo është madhësia mesatare e dy biblave!

Mund të përktheni kudo dhe në çdo kohë

 • Përkthimi jashtë linje është një mundësi e shkëlqyer për të përdorur një përkthyes pa kufizime vendndodhjeje
 • Shkarkoni paketat e gjuhëve dhe punoni jashtë linje
 • Përkthim midis 100+ gjuhëve pa internet

Përkthen edhe një foto

 • Një zgjidhje e shkëlqyer për përkthimin e dokumenteve të skanuara!
 • Zgjidhni një foto ose foto dhe merrni përkthimin e tekstit me një klikim.
 • Aplikacioni i përkthimit Lingvanex do të kuptojë se nga cila gjuhë është e nevojshme të përkthehet në atë që keni zgjedhur.

Çfarë thonë klientët tanë

5

5stars

09/03/2022

Francesco M.

“Unë shkruaj vetëm një koment të shkurtër për t’ju thënë thjesht një FALEMINDERIT të madh! Po filloj të përdor softuerin tuaj dhe cilësia e motorit tuaj të përkthimit është thjesht e pabesueshme dhe e mahnitshme. Urime për ju dhe gjithë ekipin tuaj! Shpresoj që aplikacioni juaj të rritet gjithnjë e më shumë dhe të ketë një sukses shumë të madh. Ju e meritoni, me të vërtetë. ”

5

5stars

21/04/2022

Tim S.

“Jam shumë i lumtur me përgjigjen e shpejtë të ekipit të LingvaNex, ata më ndihmuan të bëja me shpejtësi një përkthim të Biblës. Për shkak se është një dokument kaq i madh, më thanë ta ndaja në kapituj për ta konvertuar. Pasi e bëra këtë, përkthimi shkoi pa probleme në formatin .docx. Më vjen mirë që bleva një abonim të përjetshëm për këtë mjet. ”

5

5stars

01/06/2022

Anton C.

“Para se ta blija, bëra kërkime gjithëpërfshirëse duke krahasuar me shtesat dhe aplikacionet e përkthimit makinerie online dhe offline MS dhe Ggl. Për aplikimet e mia LingvaNex është fitues i qartë. ”

Mësoni një gjuhë të huaj me kënaqësi

Ne kemi krijuar kushte ideale për të mësuar një gjuhë të huaj!
Ne do të ndihmojmë me përkthimin, kuptimin e shqiptimit, histori të qartë dhe të strukturuar mirë.

HISTORIA

KUPTIMI FJALOR

E PREFERUARA

Merrni të gjithë përkthyesit!

Për iOS, Android, MacOS, Windows, Shfletues, Messenger, Voice Assistant dhe më shumë

Faqja e përkthyesit MacOS
'